Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.323
Cevap
44
Favori
830.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2010 model 7 yaşında tsi dsg aracım şuan 37 bin km de ve bakım zamanı geldi? klasik yağ-filtre bakımımı yaptısam özelde yoksa bu yaşta ve km de buji, balata, disk, triger değişimlerinden olanda varmı acaba? servise götüreceğim çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatlisevgi

    arkadaşlar 2010 model 7 yaşında tsi dsg aracım şuan 37 bin km de ve bakım zamanı geldi? klasik yağ-filtre bakımımı yaptısam özelde yoksa bu yaşta ve km de buji, balata, disk, triger değişimlerinden olanda varmı acaba? servise götüreceğim çünkü.

    Merhaba,yetkili serviste şuan 5 yaş üzeri araçlarda %16 zubizu parça ve işçilik indirimi var, sadece yağ ve filtre bakımı yaklaşık 400-500 arası tutar.Bujiler 60binde değişiyor, Triger daha geç bir km aralığında değişiyordu, fren balataları ve diskleri söyleyip kontrol ettirirsiniz gerek var ise değişir ama daha vardır ömrü muhtemelen son olarak aracınız 6 yaşında olduğu için V kayışı-Fren hidroliği ve antifirizin zaman aşımından dolayı değişmesi faydanıza olur. İyi forumlar, bakım sonucunuzu burdan paylaşırsınız yaptırınca...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ben de 2010 model 1.4 tsi Highline DSG almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Tanıdığım bi servis yetkilisi genelde pistonlarda ve şanzumanda sıkıntı oluyor, ayda 2 tane DSG yapıyoruz falan dedi. Bu da beni arabadan soğuttu.
    Kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim? DSG ve motor arızası yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracım
    Golf 6 2011 1.6 tdi tredline modeli
    80000 km de araca serviste arka park sensörü ve sis farı takılmış.
    aracın piyasa fiyatı şuan nedir.
    kaza veya değişen parça yok.
  • hocam bildiğim kadarıyla tam otomatik DSG'leri tavsiye ediyorlar.Onlar da genelde yeni modellerde var ve fiyat olarak yüksek.vw lerin yarı otomatiklerinin bazı sıkıntılar yarattığını duydum bende.ama kullanıma göre de değişir.hele trafiği ve dur kalkın bol olduğu şehirde iseniz.İnşallah güzel bir araca denk gelirsiniz
  • Şans işi DSG,yeni modellerinde de kesin olmaz diye birşey yok tam otomatik DSG değil onlarda. 1.4 TSI motor çok iyi de değil çok sorunlu da ama verimli bir motor.Sorunları örneğin Triger zinciri çok erken bitebiliyor (50-60 bin kmler,normalde 150 bin kmyi zorlaması lazım ),devirdaim gibi diğer araçlara göre daha önce bozulabiliyor vs vs.Tabi göstergede uyarılar çıkıyor biraz dikkat biraz da anlamak lazım arabadan özellikle ileri kmlerde.Bu eksikliklerini de eğer araç servis bakımlı ise ya para almayarak ya da belli bir miktar alarak kapatıyorlar.

    Özetle ile al veya alma diyemem,biraz bütçe biraz da arabadan ne beklediğiniz ile alakalı.Ama aşırı olumsuz örnekleri de kafanıza takmayın.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    bi soruda ben sorayım hocam 1.4 tsilerde manueller nasıl.bilginiz vardır eminim.:)
  • Manuelde otomatiğin arıza dertleri yok, gerisi aynı. Otomatiğinde rahatlığı var işte.Bizim DSG bir defa garantiden değişti,sonrası ne olur karışık,olursa cevabı kenarda 3 bin TL gibi paran olsun ama onu biliyorum
  • Merhaba arkadaşlar, '2011 MODEL-GOLF6 1.4TSI-MANUEL-COMFORTLİNE-74.BİN KM'DEKİ EKSTRA DONANIMLI'' aracım satılıktır ilgilenen olursa malum site ilan no:359486966. Aracım çok temiz 44bin km'de almıştım yaklaşık 3 yıldır bende,gözüm gibi baktım pimpirikli bir öğretmen olduğum için aracımla çocuk gibi ilgilendim, açıkcası değerini bilecek forumdan bir arkadaşa gitmesini çok isterim.
    Herkese saygılar sevgiler...
  • Hocam kısa bir araştırmadan sonra gözümü karartıp 2010 model 125 binde yarı otomatik siyah bir Golf 6 aldım. Şimdilik bir anormallik hissetmedim. İnşallah da hissetmem. Eğer olursa da herşeyi göze aldım zaten.

    Yalnız alışana kadar tam otomatiğin alışkanlığı çok yordu beni. Işıklarda falan biraz geç geliyor gibi tepki. Ben bunu yarı otomatik olmasından diye yorumladım ama öyle midir? Daha önce tam otomatik Swift vardı. Ayağımı frenden çekince hemen kalkıyordu ama bu frenden çektikten sonra 1-2 sn bekleyip öyle kalkıyor. O da kavrama süresi mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, evet yarı otomatikler öyle kavrama için az da olsa zaman geçiyor.
  • Selam gençler Golf 6 1.4 TSi 122 Hp Highline

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende golf 6 var. ama benimki dizel motor ve DSG kombinasyonu var. 4 ay önce aldım. şanzımandan çok memnunum. vites geçişleri hissettirmiyor. devrinde değişiyor. yine benim arkadaşımda da aynı motor ve dsg vardı geçen hafta onun dsg si arızalandı 5.700 tl ye yapılıyor şuanda. ama arkadaşım varlıklı olduğundan saçma sapan hreketler yapıyordu hareket halinde iken r ye çekiyordu felan. bence kullanımdan kaynaklı tamamen. şanzıman dan sonra arabaya gelecek olursak. kesinlikle golf 6 alın hocam. şuan kendi aracımın dışındakiler bana öyle rahatsız geliyor ki. komfor sürüş zevki yol tutuşu viraja girişi ile herşeyiyle mükemmel. örnek verecek olursam geçen gün lokantaya gittim park ettiğim yer kötü idi, o sırada polis geldi siren çaldı kaldırmam için. bende yemek yiyordum garson tanıdık dı rica ettim yerini değiştirdi aracın. bana dediği abi aracın pamuk gibi maşallah dedi. gerçekten de öyle başka araçtan zevk almazsınız golf den sonra. nasip olursa seneye 150 ps lik benzinli motor almayı düşünüyorum. sizde golf den şaşmayın derim.




  • Arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi 122 hp DSG Golf 6'nın yakıt tüketimi ne aralıkta? Ben 1 aydır kullanıyorum. Ortalama 8'den aşağı düşmedi. Bi de benzin 5₺ oldu ve çok dokunmaya başladı. Hele şehir içi 9-10 litre gösteriyor. Acaba benim arabada mı sıkıntı var sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozk991

    Arkadaşlar 2010 model 1.4 tsi 122 hp DSG Golf 6'nın yakıt tüketimi ne aralıkta? Ben 1 aydır kullanıyorum. Ortalama 8'den aşağı düşmedi. Bi de benzin 5? oldu ve çok dokunmaya başladı. Hele şehir içi 9-10 litre gösteriyor. Acaba benim arabada mı sıkıntı var sizce?

    yaklaşık 1 yıl kullandım. biraz fazla devirli kullanıyor olabilirsiniz. uzun yol - şehir içi en fazla gördüğüm rakam 7.7 idi eski aracımda.
  • ze nc 2010 için elinde kullanım klavuzu olan var mı pdf formatında? varsa paylaşmasını rica ediyorum.


    ek olarak, araç içinden katlanabilen dikiz aynalarımın; araba anahtarından da katlanabilmesi için yazılım uygulaması yaptırmak istiyorum. ankara'da bunu yapan yer var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonJuan1907 -- 28 Kasım 2016; 14:29:48 >
  • arkadaslar merhaba bende yarin aracimi alacagim insallah 2011 golf 6 1.4 tsi 122 hp dsg ama alacagim aracin donanim ozelliklerini tam bulamadim bana yardimci olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem742

    arkadaslar merhaba bende yarin aracimi alacagim insallah 2011 golf 6 1.4 tsi 122 hp dsg ama alacagim aracin donanim ozelliklerini tam bulamadim bana yardimci olurmusunuz

    Hocam donanımı highline mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comfortline

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2010 model satılık 1.4 tsi Highline Golf 6 var. Siyah renk ve 126 binde. Sadece 2 parça boya var. İlgilenen olursa özelden yazabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.