Şimdi Ara

Golf 6'ın rengi ne olmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Golf 6 almaya karar verdim, fakat renk konusunda gerçekten acaip bir sıkıntı içerisindeyim. İlk önce siyah istedim fakat siyah için çok leke gösteriyor ve yazın çok ısınıyor dendi. Beyaz ise arkadan çok güzel gösteriyor ama önden tutmadım. Suvların ve servislerin favori rengi ama sporlarda bilemiyorum. Gümüş ise teneke rengi gibi ve zaten birkaç sene sonra parıltısı sönüyormuş (ne kadar doğru bilemiyorum). En azından eski gördüğüm gümüşler çok kötü gözüküyor. Maviyi hiç düşünme bile dediler. Koyu griyi de sevmedim açıkcası. Yani sizce Golf 6nın rengi ne olmalı belli bir mantığa oturtabilirsem çok kolay karar verebileceğim. Ayrıca gümüşlerin güneş altındaki renkleri çok rahatsız edici geldi.

• git galreiye veyahut interntten bak...hangisini beğeniyorsan onu al...çevrene bak yolda gördüğğün golflerden hangisi hoşuna giderse onuı al...ama siyah filan tabiki bakımı zordur...ben olsam şeker beyazı alırdım...hem kullanımı kolay hem de vw şeker beyazı çok güzel bir tonu var...herkesin derdi senin gibi olsa...:))kazasız sürüşler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 21 Haziran 2010; 10:35:54 >
  • şeker beyazı
  • tornado kırmızı için yorum yapmamışın kırmızı al.
  • Her rengin + ve - leri var.......Sonuçta renk işi kişisel zevk ve beklenti meselesi....

Kolay satmak istiyorum diyorsan beyaz ya da metalik gri al... Sürekli yıkarım, parlatırım diyorsan sihay al... Ben showroom'a beyaz almak için gitmiştim ama grafit maviyi çıplak gözle görünce rengi çok hoşuma gitti ve bu rengi aldım...
  • ha bir de maviyi hiç düşünme neden denirki zaten...bu zevk meselesi..o beğenir ben beğenmem...ha bazı renkler vardır bazı araçlara hakikaten hiç yakışmaz...ama vw renkleri araçlara cuk diye oturuyor...kimi çok süper oluyor (beyaz-siyah gibi) kimi renk ise süper olmasa da öle kötü de durmuyor...gayet iyi oluyor...bence siz hiç kafanızı karıştırmayın canlı canlı bakın renklere...ama benim favorim beyaz ve grafit mi izlanda mavisimi o işte...:)
  • Gümüş bej konusunda yorumu olan var mı arkadaşlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 6 için renk seçimi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gümüş de bence çok güzel...vw grubu arac ernklerini güzel seciyor...kötü gösterecek renk yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretang

Arkadaşlar ben Golf 6 almaya karar verdim, fakat renk konusunda gerçekten acaip bir sıkıntı içerisindeyim. İlk önce siyah istedim fakat siyah için çok leke gösteriyor ve yazın çok ısınıyor dendi. Beyaz ise arkadan çok güzel gösteriyor ama önden tutmadım. Suvların ve servislerin favori rengi ama sporlarda bilemiyorum. Gümüş ise teneke rengi gibi ve zaten birkaç sene sonra parıltısı sönüyormuş (ne kadar doğru bilemiyorum). En azından eski gördüğüm gümüşler çok kötü gözüküyor. Maviyi hiç düşünme bile dediler. Koyu griyi de sevmedim açıkcası. Yani sizce Golf 6nın rengi ne olmalı belli bir mantığa oturtabilirsem çok kolay karar verebileceğim. Ayrıca gümüşlerin güneş altındaki renkleri çok rahatsız edici geldi.

Gümüş-bej rengi bayide görüp inceledim. Ağır, oturaklı bir hava vermiş sanki arabaya! Koyu renkler kompakt bir arabayı daha küçük gösteriyor gibime geliyor. Renk konusunda ben de kararsızım. Gümüş veya gümüş bej arasında gidip geliyorum. Bi aralar lansman rengi resif mavisine takmıştım ama o da gözüme çok donuk, ruhsuz geldi. Bilemiyorum zor bu renk işleri. İkinci el olsa o kadar incelemeyiz ama sıfır olunca insan bin kere düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: De Niro

Bilemiyorum zor bu renk işleri. İkinci el olsa o kadar incelemeyiz ama sıfır olunca insan bin kere düşünüyor.

doğru söze nedenir:)
  • siyah renk her zaman ağır durur. bence ya siyah yada beyaz ikisinin arasında farklı birşey düşünme. çok tozlu bir yerlerde kullanacaksan beyaz derim. Diğer her türlü siyah.
  • beyaz tek geçerim
  • Şeker beyazı.
  • Almanya volkswagene en çok hangi renkler sattı diye sordum siyah ve gümüş satmış. Başka bir sitenin istatiklerine göre 2009 yılında da yanlış anlamadıysam gümüş golf en çok satan araba olmuş. Neredeyse 1 yıldır bu arabayı rengine karar veremediğim için alamıyorum. Eşim, kardeşim, annem ve arkadaşlarımdan bazıları şeker beyazı diyor. Bakalım hangisi olacak???
  • Siyah bir başka.
    Ama çabuk kirlenir tozlanır, uğraşı gerektirir, yazın da feci ısınır.
    Ben olsam beyaz alırdım.
    Geçenlerde bir forumda body kit`li bir beyaz golf görüdm ve resmen aklım kaldı...
  • Beyaz
  • şeker beyazı
  • opak beyaz
    cepteki 900 tlye biraz ekle sunroof al...
  • benimki derin siyah.asaletli bir duruşu var siyahın. eşim öyle istedi ve bayide bu vardı o yüzden aldık. ama ben grafit mavisi istiyordum. grafit maviside güzel.
  • bn de resif mavisi- döşeme bej (mısır püskül?) sipariş verdim. bir iki araba gördüm ve beğenmiştim ve böyle karar verdim. ekime gelecekmiş inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.