Şimdi Ara

Golf 5'i satıyorum kaça gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2006 model beyaz renk, 1.6 102 bg, lpgli, midline donanım ve otomatik vitesli aracımı satıyorum. Değişen yok, sol arka kapı, sol arka çamurluk ve arka tampon boyalı. 83000 kmdedir. Yarın bir arkadaşım bakacak. Bana fiyat söylememi istedi fakat malum sitede ilanlara baktım çok oynuyor fiyatlar. Sizce ne kadar fiyat söyleyeyim?



  • 30.000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31-32 de indir filen dersede 30 verirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 den fazla edeceğini düşünmüyorum hocam
  • ilan varsa bizde bakalım hocam.Hangi ildesiniz?
  • İlan koymadım hocam. Kocaeli Gebzedeyim. Önce çevremde alacak birisi çıkarsa ona satarım olmazsa ilan açarım. Çok da ucuza vermek istemiyorum fiyatlar böyle yüksek iken. Sonuçta bende model değiştireceğim.
  • +1

    Sanki yıllanmış şaraplar gibi Türkiye'deki otomobil piyasası. Eskidikçe değeri artıyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 32 eder temiz ve dusuk km li soylediginize gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar etme gibi bir derdim yok. Piyasa ortalaması neyse 500-100 tl altına vereceğim arkadaş tanıdık olduğu için. Satıp aynı paraya yine 2.el düz vites başka bir marka model alırım. Ne kar ne de zarar durumu olmasın yani.
  • yalnız böyle düşünerek siz de zarar ediyorsunuz bu sefer alacağınız arabanın sahibi hazır fiyatlar yüksekken ben de pahalıya satayım diyecek sonra bir bakmışız C sınıfı 2008 model araçlar 50 bine alıcı buluyor
  • Geçen çarşıda vardı aynı aracın 115 bindr olanı. Sunroofta vardı galiba. Aradım 35 dedi sahibi.

    Sizinkide 30–32 ye gider belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yöneticiler, konuyu taşırken açan kişiye de özel mesajla bilgilendirme yapılması gerekmez miydi? Başlığın altında konumu göremeyince silindi mi yoksa taşındı mı haberimiz olmuyor. Tamam yanlış yere açmış olabilirim ama bilgilendirme yapılmaması hoş olmuyor maalesef.
  • ikinci elde bazı insanlar var bir tek onların kafası çalışıyor. ve bu durumdan binici şikayetçi haklı olarak. aracınızın kasko değerini öğrenin o fiyat üzerinden 2 bin tl (yaklaşık kasko ücreti) aşağısına, sizin aracınızın model donanım vs.herşeyi aynı olup en kusursuz olanının satılacağını düşünün.
    aracınızda ki hasar kaydı varsa bu kayıtlar toplamı için 1-5 bin arası için 500, 5-10bin arası için 1000, 10-20bin, 20-30 arası için 3000 tl düşün.
    hasar kaydı yok ama değişen parça yada parçalar varsa bu parça fiyatlarını araştırın ve değişen parçaların toplam fiyatının 2 katını düşün (işçilik vs),
    boyanan parçalar varsa çamurluklar için parça başı 500, kapılar,kaput ve bagaj kapağı için 1000 tl düşün.

    alırkende satarkende referans buna yakın birşey olursa 2.el de canavar fiyatlar görmeyiz. kasko fiyatı 36000 olan aracı adam 40bin tl ye satmak için malum siteye ilan koymuş.

    malum siteye göre 36 ya bile satabilirsiniz.

    aracını satmak isteyen vatandaş A kişisi hemen internetten ilanlara bakıyor , galeri ilanlarının görüyor benim araç ondan daha iyi dur 1000 fazla yazayım diyor, B kişiside bakıyor benim araç A kişisinin aracınan daha az km de o zaman ondan 1000 daha fazla yazayım diyor, C kişisi bakıyor Benim araçta lpg var B'nin araçta yoktu diyor bende ondan 1000 tl fazla yazayım diyor. millet kafayı yemiş gibi diyor. ama araçlar satılmıyor. neden çünkü bir anda fiyatlar 3000 yükseldi. burada galeri bu işi ticaret için yapan adam en ucuza alıp en pahalıya satacak ki iş yapıp ticarette kazanabilsin (ki kesinlikle böyle saçma bir işin yapılmasını ve bu işten para kazanılmasını doğru bulmuyorum, kişisel olarak). biz binici olarak galerilerin fiyatlarından 500-1000 aşağıda tutarak 2. el piyasasına hareket kazandırmamız gerekli, eğer araç satmayı düşünüyorsak. böyle yaparsak galericilerin fiyatlarıda otomatikmen düşmeye başlayacak. araç pazarları da bu galeri ve internet fiyatları ile benzer derecede şişmiş durumda.

    son olarak aynısı arkadaşımda vardı 1 sene once 106 bindeyken 30 bine aldı, 1 sene sonra 115 bindeyken (1 ay önce) 30 bine sattı. lpg mevcuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickdangerous -- 30 Kasım 2014; 19:12:46 >




  • 30 / 32 civarinda satilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız faydalı oldu teşekkürler herkese. 32'den kapıyı açarım 31'e bırakırım sanırım. Detaylı iç temizlik de benden olur
  • Sıfırı 55-90 aralığında.Bu yüzden 2006'sının 30-35 arasında olması NOR MAL DİR...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.