Şimdi Ara

Golf 4 Motordan gelen çıt çıt şeklinde ses ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler abilerim,kardeşlerim.Arabada dün değişik bir ses duymaya başladım.Gerçi önceden varmıydı pek farkında bile değilim.
    Çıt çıt çıt şeklinde bir ses geliyor motor sesinin yanında.Parmağımla kontrol ettiğim yerden geliyor.Motor ilk çalıştığında yok ancak
    1-2 dk sonra başlıyor.Bu normalmi ?.Ayrıca o gösterdiğim yerin işlevi nedir ? DÜnden beri kafayı taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 9 Ocak 2013; 17:58:38 >

• O kontrol ettiğin yer yanlış anlamadıysam depodaki benzin buharını çeken valfin bulunduğu kap. O çıt çıt ses de açılıp kapanan klepenin sesi. Tabi yine fiziki olarak doğrulamakda fayda var ama dediğim gibiyse çok sinirlenirsen elektrik soketini söküp devredışı bırakabilirsin.
  • Araç LPGli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

O kontrol ettiğin yer yanlış anlamadıysam depodaki benzin buharını çeken valfin bulunduğu kap. O çıt çıt ses de açılıp kapanan klepenin sesi. Tabi yine fiziki olarak doğrulamakda fayda var ama dediğim gibiyse çok sinirlenirsen elektrik soketini söküp devredışı bırakabilirsin.

Aynen dediğiniz gibiymiş.Başka Golf 4 sahipleriylede görüştüm sizin dediklerinizi dediler.Onlarda da böyle ses geliryormuş ara sıra.Önemli değil dediler :)
    Ayrıca arabada LPG yok.Yardımınız için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 dizel uğultu sesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.