Şimdi Ara

golf 4 2001 1200 km 5 lt yağ eksilti. yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankaradayım 143000 km araba pazarının oralarda ERKAYA DİYE BİR seref...lere göztererek aldım bosch servisiymiş .. mavi duman vb...yok egzosda direk rektefe mi ister acaba maliyeti biliyormusunuz. 500000 giden aaç bu vw mi ... mantığı analayamadım ekle ekle dur bu yağı tamam araba harika gidiş sürüş çok zevkli ... başka bir sebebten yağ eksiltirmi araba

• güncel
  • Arkadaşım daha önce de gördüm ama cevap yazmadım. Bu çok anormal bir eksiltme. Bu motorların böyle bir yağ eksiltmesi söz konusu değil.

Her 1000 km. de yaklaşık 500ml. ile 1L. arası bir eksilme normal olarak kabul edilebilir. Bir de bu eksilmenin her zaman sabit olması gereklidir. Örneğin ilk 1000 km. de 750ml. yağ eksildi. Sonraki 1000 km. de 1.5 L. yağ eksildi. Bu da normal değil. Eksiltmenin hep aynı oranda olması gereklidir.

İyi bir ustaya detaylı bir inceleme yaptırın. Buraya yazmakla olmaz. Motor rektefiye istiyor bile olabilir. Contalarda veya ilgili elemenlarda kaçak olabilir. Anormal bir durum kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Arkadaşım daha önce de gördüm ama cevap yazmadım. Bu çok anormal bir eksiltme. Bu motorların böyle bir yağ eksiltmesi söz konusu değil.

Her 1000 km. de yaklaşık 500ml. ile 1L. arası bir eksilme normal olarak kabul edilebilir. Bir de bu eksilmenin her zaman sabit olması gereklidir. Örneğin ilk 1000 km. de 750ml. yağ eksildi. Sonraki 1000 km. de 1.5 L. yağ eksildi. Bu da normal değil. Eksiltmenin hep aynı oranda olması gereklidir.

İyi bir ustaya detaylı bir inceleme yaptırın. Buraya yazmakla olmaz. Motor rektefiye istiyor bile olabilir. Contalarda veya ilgili elemenlarda kaçak olabilir. Anormal bir durum kısaca.

ustad
    aynen dediğini yaptım
    usta bi şey yok dedi
    motor silk attım
    artık 1200 km yarım kitre eksiltiyor
    o kadar yağ yakmasının sebebide arcaı uzun yolda 4000 6000 devir arasında sürmekmiş
    atık 2500 4000 arası sürüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmaxeg
    ustad
    aynen dediğini yaptım
    usta bi şey yok dedi
    motor silk attım
    artık 1200 km yarım kitre eksiltiyor
    o kadar yağ yakmasının sebebide arcaı uzun yolda 4000 6000 devir arasında sürmekmiş
    atık 2500 4000 arası sürüyorum

Sorunu halletmişsiniz. Kazasız belasız sürüşler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.