Şimdi Ara

Golf 1.6 fsi plus midline, sattım ve tekrar aynısını alıyorum ancak 1.6 mpi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
17.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adam 29bintl dedi bir lira inmedi arabayı baktırmaya götürdük galericiler hemen atlamışlar üstüne 29bintl den araç 60000'de 2006 model vuruk boya değişen hiçbirşey yok stepne bile kullanılmamış.Normal golflere göre çok çok ferah arka koltuk diz mesafesi çok iyi , aracın her yeri cep dolu tip olarak biraz değişik ama sürüş harika arabada yüksek sürüş olayı var tavan mesafesinden dolayı çok güvenli bir his veriyor bagajıda çok geniş tek sorun olarak gördüğüm klimadan gelen tıkırtı sesi ki bütün golf5 lerde varmış ancak şimdilik çok memnunum hayırlı olsun bana , görüşlerinizi önerilerinizi alabilir miyim? park sensörü ve cc taktıracağım ne tavsiye edersiniz?

edit: araç triptronik dsg sisteme sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 29 Temmuz 2011; 11:32:21 >

• Hayırlı olsun Kazasız Belasız
  • hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.tekerine taş değmesin.
  • teşekkürler arkadaşlar internetten araştırığım kadarıyla golfçüler plus modelini hiç sevmiyorlar ancak içini çok beğendim e geriside golf ve vw zaten asr abs torpido gözünden kol desteğine kadar klima var dsg triptronik :) , ben çok araç alıp satacak biri değilim altımda 13 yıllık manuel efsane kasa toyota var :) babam getir demese 10 sene daha binerdim taş gibi araba :D , golfün daha kapısını açarken bile ağırlığından güven hissi uyanıyor..
  • hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullanın
  • 10 numara tercih.

Arabanın içi deli gibi geniş.
    Öyle böyle değil.
    Arka koltuklar yanılmıyorasm 160cm ileri geri oynuyor.
    Arkada öyle ferahlık nadir bulunur.

Aynı özellik nissan note dada vardı.

2 gün önce oturdum.içine. Direksiyonu kendi oturuş pozisyonuma göre ayarladım.
    ( yeni kangoo da kendime göre ayarladığımda sol aynamın ayarı en solda en sonda oluyor baya geride oturuyorum )

daha sonra arka koltukları 160cm geri kaydırdım
    geçtim arkaya

abartmıyorum o dıştan küçük görünen arabanın arka diz mesafesinin hafif ticarilerden aşağı kalır yanı olmuyor.
    Dev gibi Golf Plus ı siz düşünün artık.
    Aile arabası isteyenlere ilk 2 önerim Golf Plus ve Altea oluyor zaten.

Yalnız fiyat yüksek te onlar öyle gidiyor zaten.

Golf Plusda bulunan özelliklerin hepsine Altea da 6-7000 TL ucuza sahip olabiliyorsunuz.
    Kalitesi malum birbirinden aman aman farkı olan arabalar değil.

Tabi 1.6fsi 6 ileri 115hp Plus , 1.6 102hp Altea ya ağır basıyor.

Hayırlı olsun , süper tercih.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

10 numara tercih.

Öyle böyle değil.

( yeni kangoo da kendime göre ayarladığımda sol aynamın ayarı en solda en sonda oluyor baya geride oturuyorum )

geçtim arkaya

abartmıyorum o dıştan küçük görünen arabanın arka diz mesafesinin hafif ticarilerden aşağı kalır yanı olmuyor.

Golf Plusda bulunan özelliklerin hepsine Altea da 6-7000 TL ucuza sahip olabiliyorsunuz.

sağol arkadaşım bende olumsuz plus yorumlarını okuyunca biraz moralim bozuldu ancak dediğim gibi 150binde 97 toyotaya biniyorum taş gibi ama babam artık ver arabamı diyince araba almak durumunda kaldım ki bi 10 sene binerim herhalde :) ama en nihayetinde içine binince sürünce keyif alıyorsan dışardan görünce işte araba budur diyorsan kim ne derse desin vw kalitesi zaten tartışılmaz biz şimdilik 2 kişilik aileyiz ama hep böyle kalacak halimiz yok ayrıca hill holder ve trip dsg olması ve yüksek sürüş olayı eşim açısından çok iyi oldu :)

• hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullanın
  • hayırlı olsun güzel tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

hayırlı olsun güzel tercih

teşekkürler arkadaşlar cc ve park sönsörü konusunda yardımlarınızı bekliyorum öneriniz varsa alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

10 numara tercih.

Öyle böyle değil.

geçtim arkaya

sağol arkadaşım bende olumsuz plus yorumlarını okuyunca biraz moralim bozuldu ancak dediğim gibi 150binde 97 toyotaya biniyorum taş gibi ama babam artık ver arabamı diyince araba almak durumunda kaldım ki bi 10 sene binerim herhalde :) ama en nihayetinde içine binince sürünce keyif alıyorsan dışardan görünce işte araba budur diyorsan kim ne derse desin vw kalitesi zaten tartışılmaz biz şimdilik 2 kişilik aileyiz ama hep böyle kalacak halimiz yok ayrıca hill holder ve trip dsg olması ve yüksek sürüş olayı eşim açısından çok iyi oldu :)

aile için ise başka güzel.

benimde bir kızım oldu.
    şirket arabası var ama 1 yıl içinde düzgün bişeyler düşünüyorum.
    Yeni Kangoom vardı satmıştım.

Benimde Altea , Golf Plus , Roomster , Note gibi arabalar hoşuma gidiyor.

Tabi aralarında en iyisi 6 ileri 115hp lik Plus.
    Özellikler uzun yolda çok güzel tasarruf sağlayacaksın.
    Comfortline olsa dahada iyi olurmuş ama Midline da fazlasıyla dolu.

Normal Golf sahiplerinin beğenmemesi önemli değil.
    Zaten Türkiyede bu sınıfın hangi arabası beğeniliyor , alınıyorda Golf Plus beğenilsin.

Daha yüksek daha geniş daha ferah bir Golf aldın. Hepsi Bu.

Bunu beğenmemenin mantığı olmaz. Bekar adam beğenmez tabi.
    Leon varken Altea ile ne işi olur bekar adamın misal.

• bana hak veren birilerine görmek güzel biraz para harcayarak comfortline modeline yaklaşır herhalde , park sensörü hız sabitleyici gibi ufak masraflarla ,abs asr hava yastığı sayısı felan aynı bildiğim kadarıyla . varsın teybin sesi direksiyondan açılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 9 Eylül 2010; 13:30:42 >
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah. Araba alırken de satarken sağdan soldan pahalı almışsın-ucuz satmışsın muhabbeti yaparlar, takma kafanı.

Ama ben olsam 60000 km Golf'e 30000 lira vermem(ben de onlardanım) Zaten 3-4 bin daha koysan C sınıfı bir sürü araç alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah. Araba alırken de satarken sağdan soldan pahalı almışsın-ucuz satmışsın muhabbeti yaparlar, takma kafanı.

Ama ben olsam 60000 km Golf'e 30000 lira vermem(ben de onlardanım) Zaten 3-4 bin daha koysan C sınıfı bir sürü araç alırsın.

takmıyorum kafama :d ben araçtan memnunum :D
  • güle güle kullan kardeş çok ıyı bı seçim yapmıssın, boşver sen su kadar daha versen sunu alırdın bunu alırdın muhabbetlerıını aldıgın araç sana yıllarca yetecek bı araç zaten hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou
    güle güle kullan kardeş çok ıyı bı seçim yapmıssın, boşver sen su kadar daha versen sunu alırdın bunu alırdın muhabbetlerıını aldıgın araç sana yıllarca yetecek bı araç zaten hayırlı olsun

zaten adam 29bin 50lira isteseydi bile veremezdim 22bine araç araken bu fiyata zoooorla çıktım ve ilk arabam uzun yıllar binmeyi düşünüyorum
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.