Şimdi Ara

Golf 1.4 TSI BMT 125 PS için 72 teklif aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akradaşlar C5 maceram hüsranla bitti zira aracın km ciddi oranda düşürülmüş çıktı almaktan vazgeçtim.Ek bilgi olarak söyleyeyim C5 in konforuna ( Hydractive var ) hayran kaldım.Aşık olunası bir araç...

Neyse dün başlıkta belirttiğim Golf için 72 teklif aldım.Sürüş konfor paketi, Xenon farlar ve cam tavan dahil fiyata.Artık ikinci elden soğudum, istediğim C5 ikinci elde de şu an olmadığı için bu Golf teklifini değerlendirmeye karar verdim.Yorumlarınız neler?Daha fazla pazarlık yapılır mı?Manuel araç.Dsg belasına bulaşmam elimdeki ne zaman patlayacak diye geziyorum zaten .

• 1.2 tsi Comfort +metalik+xenon+cam tavan manuel neredeyse 70 bine geliyor dost drive ile.sizinki teklif gayet makul bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır alınmasınada neden İnsignia düşünmüyorsunuz ? 0 araç fiyatları konusunda @xxF@t@l1TYxx adlı kullanıcı İnsignia 1.4 1.40 edition elegance manual 72.000 lira yazmıştı. Üstelik LPG taktırma şansınızda olur.

Bir ikincisi ki bence şuan en güzel alternatif

"Opel Insignia - Cosmo - 1.6T 170HP Otomatik kampanyali satis fiyati 83.000 TLden basliyor."
    @deamon_ram yazmış.
  • araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

liste fiyatı 74.400 %8 indirimle 68.5 civarına gelmesi lazım yani başka bayiye yönelin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

liste fiyatı 74.400 %8 indirimle 68.5 civarına gelmesi lazım yani başka bayiye yönelin

Hocam Xenon 3.300 tl metalik renkte var 1000 tl.72 dendi bu kombinasyona.Yüksek mi ?
  • kaç konu daha açmayı planlıyorsunuz onu merak ettim çorbaya çevirdiniz forumu her hafta bir araba alıyorsunuz nedense
  • Forumu bu tarz konular mı çorbaya çeviriyor ? Bence bu tarz konular harici kalan tüm konular forumun şeklini bozdu. En azından insanlar sorularına cevap buluyor. Birazdan üstad gelip yorum yapıcak inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

%8 i kim veriyor ?

• MKVll kullanıcısına yanıt
    Benzinli araçlarda malesef o indirim yok dizellerde bayiden bayiye değişmekte %6 indirim var diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

kaç konu daha açmayı planlıyorsunuz onu merak ettim çorbaya çevirdiniz forumu her hafta bir araba alıyorsunuz nedense

Aracımı mantıklı bir takasa verene kadar gerekirse 10 konu daha açarım istemeyen girmez yazmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

quote:

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

%8 i kim veriyor ?

doğuş oto etimesgut 8 çankayw 7.5 veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Benzinli araçlarda malesef o indirim yok dizellerde bayiden bayiye değişmekte %6 indirim var diye biliyorum.

benzinli dizel farkı yok indirm en az %6 gerisi bayiye kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

her hafta kafamızı şişirmekten başka bir şeyi yok arkadaşın araba alacağı falan da yok işte maksat ortalık çorbalansın.neyse harbiden de şener uğraşsın böyleleriyle

Bu forumdaki troller neyse sende onların değişik bir türevisin.Kafa şişiriyormuşum lafa bak.En ufak mantık barındıran bir cümle değil.Tekrar söylüyorum GİRME-YAZMA.Zorla değil.İşe yarar bir cevabın varsa buyur değerlendireyim yoksa dışarı lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Cars -- 13 Aralık 2015; 16:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

quote:

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

Hocam Xenon 3.300 tl metalik renkte var 1000 tl.72 dendi bu kombinasyona.Yüksek mi ?

yine pahalı hocam hangi bayiden fiyat aldın bilmiyorum ama doğuş otonun kendisinden almanı tavsiye ederim tek bir yerede takılma ayrıca

• Bu Shadow herkezin konusuna salça olmaktan başka bişe yapmıyor .
    Geçen banlamışlardı, gene açılmış banı .
    Fotoğraf atmalar dalga geçmeler .
    Konuları sabote etmekten başka işi yok.
    Bencede trolldende beter , herkezin bilgi almasını engelliyor konuları baltalıyarak.
    Şikayet edin geçin bi süre daha kurtuluruz belki .

• quote:

quote:

quote:

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

yine pahalı hocam hangi bayiden fiyat aldın bilmiyorum ama doğuş otonun kendisinden almanı tavsiye ederim tek bir yerede takılma ayrıca

Hocam Maslak Doğuş Power Center'daydım dün ve fiyatı oradan aldım.78 bine yaklaşıyor normalde fiyat, 6 bin gibi bir indirim söz konusu, diğer bayiler ile yarın görüşeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HELP.

Bu Shadow herkezin konusuna salça olmaktan başka bişe yapmıyor .
    Geçen banlamışlardı, gene açılmış banı .
    Fotoğraf atmalar dalga geçmeler .
    Konuları sabote etmekten başka işi yok.
    Bencede trolldende beter , herkezin bilgi almasını engelliyor konuları baltalıyarak.
    Şikayet edin geçin bi süre daha kurtuluruz belki .

Kendisi muhatabım değildir blocklandı.Forumu kendisine ait zannediyor polislik oyunları falan, attığı resme bak aman ne kadar komiik ne kadar ince.Umarım tekrar banlanır.Gereksizin teki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

araç 68.800
    sürüş konfor 1.500
    cam tavan 3.100
    bi xenon 1.700

Hocam Maslak Doğuş Power Center'daydım dün ve fiyatı oradan aldım.78 bine yaklaşıyor normalde fiyat, 6 bin gibi bir indirim söz konusu, diğer bayiler ile yarın görüşeceğim.

ozaman normaldir hocam başka illerede danış bulunduğun ile teslimat yapabiliyorlar ayrıca düz highlineda düşünebilirsin değer kaybı açısından

• Comfortline mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya avensis, insignia vs alabilirsiniz. Golfu cebinden çıkarır ikiside.

C segment olacaksa da golf yerine dizel i30, ceed, 308 düşünürdüm ben olsam.

Golf hem pahalı, hem donanımsız. İkinci elde de çok zarar ettirir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.