Şimdi Ara

Golf 1.2tsi gsg mi? // auris 1.6 advance sky multidrive s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki araç arasından birini tercih edeceğim.
    Yarın 1.6 Advance Skypack Multidrive S'e bakacağım. Fakat aklımın bir ucunda da hep Golf 1.2 tsi var.
    Otomatik şart olduğu için Golf'un dsg şanzumanı soru işareti.
    Gerçi yeni dsg'lerde bir hayli olumlu değişme oldu ama yine de bilemiyorum.

Yakıt olarak, çekiş olarak, otomatik olarak değerlendirdiğimizde hangisini önerirsiniz?

Auris'i:63,5 bine bıraktı en son.
    Golf ise : 68 bin tl.

Bu araçların sürücülerinin yorumlarına ciddi ihtiyacım var.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rullz. -- 30 Kasım 2014; 16:39:29 >

• Eger garanti bitmeden satarim derseniz Dsg li arac alinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Eger garanti bitmeden satarim derseniz Dsg li arac alinir

Uzun süre satmamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risk almaya gerek yok.Ayrıca Auris'in 132 HP Atmosferik motor'u daha güçlü hafif eğimde 230-240 KM/H Görenler var.Bunun yanında LPG Uygulandığı zaman Güncel gaz fiyatları ile 20-25 Krş civarı tüketim elde ediliyor.DAHA NE OLSUN KOŞ TOYOTA BAYİİNE
  • Bende aynı araçlar içinde kalmıştım bi ara. Gerçi dizel olanlarına bakıyordum da Auris pek Golf'le kıyaslanacak bir araç gibi gelmemişti bana. Ama nedense Corolla çok iyi bir etki bıraktı bende.

Golf sürüş paketi + metalik boya dahilse o fiyata bence Golf alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rullz.

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Eger garanti bitmeden satarim derseniz Dsg li arac alinir

Uzun süre satmamayı düşünüyorum.

Hocam o zaman riskli biraz.Su an Çinde vw 10 yil garanti veriyor dsg ye.Amcamda 1.4 tsi 122 passat dsg var (7 ileri)gecenlerde ariza cikmis 6000 veya 7000 tl civari.İyiniyet falan filan 2000 tl masraf yapti sanzimana.

Forumda yazilanlar abarti degil.Ne kadar duzgun kullansanizda(amcam Antalya da kullanir,İstanbul degil)bozuluyor.Cok konforlu sanziman ama olasi masraflarda can sıkıci seviyede.

• Arkadaş golf mu auris mi demiş ama forum adetidir
    biz leon diyelim.😊
    Şaka bi yana golf satarken ve NŞA da daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni 308 1.2 thp inceleyin bayilerden fiyat alın .

yeni mazda 3 1.5 AT .

golf çok iyi otomobil ama dsg alınacaksa uzatılmış garanti alın .

auris tavsiye etmiyorum bence bu sınıfta son sıralarda .
  • Golf 1.2 TSI DSG Confirtline + Sürüş Konfor Paket

• Auris motor ve şanzıman olarak golften çok daha iyi. Lpg uyumlu 132bg atmosferik ve CVT şanzıman. DSG'yi en iyi bilenler CVT'yi bir araştırsın. Kasa olarak her türlü Golf daha üstün bir araç. 1.2 TSI yoğun trafikte 9-10 litre yakıyor, 110km hız sonrası haddinden fazla yakıyor. Benim gibi fabrika verilerine ve kullanıcılardan gelen abartılı düşük tüketimlere inanmayın. Alacaksanız da mutlaka test edip tüketimi görün.
  • Golf tabiki.Auris cidden kalitesiz.Baya çok yakıyor ayrıca
  • Rullz. R kullanıcısına yanıt
    Tabiki 68e leon tdi dsg alınır:)) çok başarışı çok

• Lütfen golf ve auris arasında tercih yapın. Cepheleri çoğaltmayın :)

Doğrusu çok iyi araba kullanan biri değilim. Dsg'yi çok kolay dağıtırım gibi geliyor bana.
    Auris bu bakımdan daha cazip geliyor. Auris'in yakıtı fazla. Fakat aradaki fiyat farkı kapatıyor bunu.

Çok ciddi kararsızım.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bende seni arıyordum Abi.

Auris kaç yakıyordu?
  • Toyota aurisin artıları:

Daha donanımlı.(Anahtarsız çalıştırma, katlanır aynalar, sensörler, cam tavan vs vs)
    Lpg'ye uyumlu, daha uzun ömürlü motor. Tsiler bir süre sonra yağ yakmaya başlıyor, uzun vadede daha masraflı olur.
    Garanti. Toyota 3 yıl garantili, golf 2 yıl. Toyota da +2 yıl garanti 500tl, golfte 2bin tl civarı.
    Fiyatı: Daha donanımlı olmasına rağmen daha uygun fiyatlı.
    Bağımsız arka süspansiyon. Golf 1.2 tsi ve 1.6 dizellerde arkalar bağımsız değil, 1.4 tsilerde bağımsız.

Golfün artıları:
    Daha sessiz bir araç.
    Vergi avantajı var. Şimdiki Mtv ile yılda 300tl avantajlı.
    İç mekanı daha iyi.

Her türlü auris alınır. Alternatif olarak megane cvt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Toyota aurisin artıları:

Daha donanımlı.(Anahtarsız çalıştırma, katlanır aynalar, sensörler, cam tavan vs vs)
    Lpg'ye uyumlu, daha uzun ömürlü motor. Tsiler bir süre sonra yağ yakmaya başlıyor, uzun vadede daha masraflı olur.
    Garanti. Toyota 3 yıl garantili, golf 2 yıl. Toyota da +2 yıl garanti 500tl, golfte 2bin tl civarı.
    Fiyatı: Daha donanımlı olmasına rağmen daha uygun fiyatlı.
    Bağımsız arka süspansiyon. Golf 1.2 tsi ve 1.6 dizellerde arkalar bağımsız değil, 1.4 tsilerde bağımsız.

Golfün artıları:
    Daha sessiz bir araç.
    Vergi avantajı var. Şimdiki Mtv ile yılda 300tl avantajlı.
    İç mekanı daha iyi.

Her türlü auris alınır. Alternatif olarak megane cvt.

Harikulade bir mesaj oldu. Teşekkür ederim.

• Ben olsam golf alirdim, auris golfe gore küçük kaliyor ayrıca golfun yakit tüketimi ve vergi avantaji var.

• Ben turbolu araçların lpg uyumlu araçlar kadar dayanıklı,uzun ömürlü ve de ekonomik olacağına hala ikna olmadığım için 1.6 lpg uyumlu hangi sıfır atmosferik aracı turbolu karşısına koyarsanız koyun benim için atmosferik candır her zaman

• 1.5 yillik Auris 1.6 cvt kullanicisiyim bastan basliyim forumlarda gezen atmosferik cekmez klisesini daha gormedim yokuslarda tork dusuklugu yuzunden kayip oluyor fakat duzgun devir bandini yakalarsaniz sorun yok.Yakit tuketimi sehir disi ve isiksiz +30km sehir ici kulkanimi 5-6 lt arasi 4 kisi ile,sehir ici tuketim ise 8-9lt sehir ici tuketimlere hic aldanmayin kendimden ornek vereyim kullandigim guzergahta golfte olsa astrada olsa megane da olsa 116da olsa benim guzergahimda boyle yakacaktir eski multijet bravomuz 7.4lt yakardi ayni kullanimda.CVT genel anlamda ekonomi tabanli bir sanziman amac gittiginiz hizda dusebildigi kadar en dusuk devire inmek manuel kullanimda 7 ileri kulakciklar ile desteklenmis manuel modda kulakciklara dokunmazaniz ve gazlarsaniz tam otomatikler gibi 6500 devirde vites atar.Yol tutusuna gelirsek sasirabilirsiniz arkalarda bagimsiz suspansiyon mevcut yol tutus icin sase bir miktar alcaktilmis direksiyon tepkileri guzel limitlerde guven veriyor esp mudalesi yerinde yol tutus bakimindan beni cok sasirtan bir arac oldu eski aracimiz 2009 fiat bravo biraz firildakti cunku.Ic tasarima gelirsek begenmedigim bir nokta cok sade,bir golf degil her golfe bindigimde bir bakarim golfe nekadar sik diye auris ise oldukca sade ve kullanimi basit bir tus veya ayar icin dusunmuyorsunuz zaten elinizin altinda.Malzeme ve plastik kalitesi Golfun ustun fakat Aurisinkide ideal ortalama diyebiliriz genislik ve yukseklik bakimindan Auris biraz daha buyuk duruyor tabi bunu rakamlarla karsilastirmak lazim.Auris ile ilgili sorulariniz varsa yanitlarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bende seni arıyordum Abi.

Auris kaç yakıyordu?

Sattığımda 9,9 idi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.