Şimdi Ara

goldmaster 55000 cı d smart modülü göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ocakta d smart modül aldım. ancak bendeki goldmaster 55000 cı d smartı göstermiyor. topfield yükledik ama yüklemeyi kabul etmiyor. sorunu çözemedik. d smart ise 2011 deki modüller açar ancak 2012 de aktive edildiği için artık açmaz dediler. sorunu nasıl çözebiliriz. birde kartı modülden çıkarıp ucuz bir makine alsam kartı kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: dembay1

arkadaşlar ocakta d smart modül aldım. ancak bendeki goldmaster 55000 cı d smartı göstermiyor. topfield yükledik ama yüklemeyi kabul etmiyor. sorunu çözemedik. d smart ise 2011 deki modüller açar ancak 2012 de aktive edildiği için artık açmaz dediler. sorunu nasıl çözebiliriz. birde kartı modülden çıkarıp ucuz bir makine alsam kartı kullanabilir miyim?

Şimdilik kaydıyla bir çözümü yok malesef... Kore'li firma yeni bir yazılım verirse, olabilir. Verir mi?
    Doğrusu çok zayıf bir ihtimal.

D-smart kartınızı modülsüz kullanmayınız. Bloke olur.

Ucuz bir cihaz için KAON tabanlı; goldmaster 7000 serisi ve Sunny kaon tabanlı modelleri ile Kaon marka
    modül girişli ikinci el bir cihaz alıp, keyfinize bakınız. İkinci elini 40 - 50 TL gibi temin edebilirsiniz.

Google'dan araştırınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

arkadaşlar ocakta d smart modül aldım. ancak bendeki goldmaster 55000 cı d smartı göstermiyor. topfield yükledik ama yüklemeyi kabul etmiyor. sorunu çözemedik. d smart ise 2011 deki modüller açar ancak 2012 de aktive edildiği için artık açmaz dediler. sorunu nasıl çözebiliriz. birde kartı modülden çıkarıp ucuz bir makine alsam kartı kullanabilir miyim?

Şimdilik kaydıyla bir çözümü yok malesef... Kore'li firma yeni bir yazılım verirse, olabilir. Verir mi?
    Doğrusu çok zayıf bir ihtimal.

D-smart kartınızı modülsüz kullanmayınız. Bloke olur.

Ucuz bir cihaz için KAON tabanlı; goldmaster 7000 serisi ve Sunny kaon tabanlı modelleri ile Kaon marka
    modül girişli ikinci el bir cihaz alıp, keyfinize bakınız. İkinci elini 40 - 50 TL gibi temin edebilirsiniz.

Google'dan araştırınız.

teşekkür edrim sansui free tv yazan 2. el uydu cihazı aldım. 50 tl ye ama elimdeki gm yi kullanmak istiyorum. 2 odada da gm var ikisinde de kullanayım istemiştim

• sansui free tv cihaz sorunsuz (SADECE GÖSTERME) işimi görebilir mi? bir de bu cihazdan mıdır bilmiyorum. d smarttaki sci tech kanalına gelince yeni kart takıldı uyarısı veriyor ve d smartttaki kanalları göstermiyor( diğer d smart kanallarında sorun yok. sadece bu kanal) ds dışındaki kanalları açıp tekrar ds ye dönünce düzeliyor. acaba modüldeb midir yoksa cihazdan mı?
  • quote:

sansui free tv cihaz sorunsuz (SADECE GÖSTERME) işimi görebilir mi? bir de bu cihazdan mıdır bilmiyorum. d smarttaki sci tech kanalına gelince yeni kart takıldı uyarısı veriyor ve d smartttaki kanalları göstermiyor( diğer d smart kanallarında sorun yok. sadece bu kanal) ds dışındaki kanalları açıp tekrar ds ye dönünce düzeliyor. acaba modüldeb midir yoksa cihazdan mı?

Sorunuz çok ayrıntıdaki bir konu... Deneyip, test etmediğim bir sorun hakkında yorumda bulunamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.