Şimdi Ara

Golden Sahiplendirmek istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2 yaşında erkek bir golden r. cinsi köpeğimiz var ofisde içerisinde bakılıyor. apartmandan şikayet geldiği için sahiplendirmek zorunda kaldık sadece istanbul içi ve aile ye sahiplendirilecektir insanlar ile arası çok iyi oyuncu tuvalet eğitimi var. sıkışsa bile asla tuvaletini eve,ofise vs. içeriye yapmıyor. çok sevecen bir hayvan zaten golden cinsi köpekleri az çok bilenler nekadar tatlı oldukları hakkında bilgi sahibidir diye düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar pm bıraksınlar ben ara ara girip kontrol edeceğim kesinlikle istanbul içi ve aile ye sahiplendirilecektir.

bu arada yakışıklının ismi "Garip" umarım ona yardımcı olursunuz ismi gibi kaderide garip olmasın yavrucağın barınağa vermek istemiyoruz ancak çok şikayet geliyor aslında hiç havlama huyu yok sadece ofise biri gelince heycanlanıyor oyun oynamak istiyor 1-2 havlıyor okadar. insanları anlamak güç...

İletişim: 0533 935 28 89

Golden Sahiplendirmek istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KebabMan -- 22 Şubat 2012; 19:13:05 >

• konuyu bu bölüme taşıyan yönetici arkadaşa teşekkür ederim burası daha aktif bir bölüm umarım biran önce iyi bir aileye sahiplendirebiliriz.
  • arkadasım merhaba ilanını twitterda aynen aktardım umarım iyi bakan birine gider bu can... gercekten çok üzüldüm çok tatlı birşey.. saygılar..
    bu arada hemenver.com da ilana koydurtalımmı? @serkanertekin Golden ı hemenver e koyabilirmiyiz hemen sahip bulsun yardımcı olalım mesal geldide bana..
    hocam twitterda ilanını yayınladık size telefon ile ulasırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 23 Şubat 2012; 10:55:09 >
  • arkadasım twitterda duyarlı insanlar sizin için. http://www.patilen.com/406-garip-golden-retriever-yuva-ariyor-istan/details.html bu ilanı verdiler... umarım iyi biri bulunur..
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.
    bugün birkaç kişi aradı yarın bir arkadaş gelecek Garipi görmeye kendide evinde köpek besliyormuş ona arkadaş olarak alacak bu yönden de iyi olur garip sıkılmaz oynayacak arkadaşı olur. Gelsin o arkadaş ailesi ile görüşüp durumu izah edeceğiz aileside ok verirse inşallah güvenli bir yuvaya yolcu edeceğiz garibimizi.

İlginiz için tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorc_ist

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.
    bugün birkaç kişi aradı yarın bir arkadaş gelecek Garipi görmeye kendide evinde köpek besliyormuş ona arkadaş olarak alacak bu yönden de iyi olur garip sıkılmaz oynayacak arkadaşı olur. Gelsin o arkadaş ailesi ile görüşüp durumu izah edeceğiz aileside ok verirse inşallah güvenli bir yuvaya yolcu edeceğiz garibimizi.

rica ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: exorc_ist

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.

rica ederım

keşke kıbrısta olsaydınız o zaman lma şansım olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alman kurdu sahiplenmek istiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • binlerce kişiye suncağız hemenver.com olarak teşekkür ederiz
  • Arkadaşlar Garip'i sahiplendirme sürecimiz devam ediyor sahiplenmek için gelen kişiler yaş itibari ile uygun görülmediği için vermedik ilgilenen arkadaşlar arayabilir, çağrı atsanızda olur dönüş yaparım.

Reşit olmayan arkadaşlar için Aile onayı olmadan sahiplendirme yapılmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KebabMan -- 25 Şubat 2012; 12:30:30 >
  • bende birşey sormak istiyorum. ilanı kirletmiş olmam umarım

bizim 9 yaşında golden retriever'ımız var. 9 yıldır baktık fakat hep bahçeli evlerdeydik. artık bahçeli ev istemiyoruz fakat köpek yüzünden bahçeli seçmek zorundayız. almak isteyen büyük ihtimalle olmaz.. tarlası arazisi bir sürü köpeği olan biri denk gelir belki. almak isteyen olursa buradan ulaşabilir. veya olican201@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

bende birşey sormak istiyorum. ilanı kirletmiş olmam umarım

bizim 9 yaşında golden retriever'ımız var. 9 yıldır baktık fakat hep bahçeli evlerdeydik. artık bahçeli ev istemiyoruz fakat köpek yüzünden bahçeli seçmek zorundayız. almak isteyen büyük ihtimalle olmaz.. tarlası arazisi bir sürü köpeği olan biri denk gelir belki. almak isteyen olursa buradan ulaşabilir. veya olican201@gmail.com

afedersiniz ama 9 sene sonra nasıl ayrılıcaksınız merak edıyorum

• quote:

bende birşey sormak istiyorum. ilanı kirletmiş olmam umarım

patilen.com a ilan verirmisiniz madem bırakıcaksınız canlıyı bare burada iyi bir hayvanseverle bulusturabılırsınız hayvanı... saygılar

• @serkanertekin
    bırakmıyoruz zaten şuan bizle ama tarlası vs büyük alanı olan biri olursa onun içinde bizim içinde iyi olur. 9 sene sonra nasıl ayrılırız bilmiyorum.. ama bakımı zor gerçekten daha fazla durumumuz kaldırmıyor. el mahkum bakıcaz ama tabiki bırakmıyoruz köpeğimizi.
  • quote:

@serkanertekin
    bırakmıyoruz zaten şuan bizle ama tarlası vs büyük alanı olan biri olursa onun içinde bizim içinde iyi olur. 9 sene sonra nasıl ayrılırız bilmiyorum.. ama bakımı zor gerçekten daha fazla durumumuz kaldırmıyor. el mahkum bakıcaz ama tabiki bırakmıyoruz köpeğimizi.

insallah sizinle kalır isterseniz patilen.com ile ilan verebılırsınız
  • Garip, sahiplendirilmiştir ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.