Şimdi Ara

Golden retriever Köpek sahiplerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golden retriever köpeği herkeze nasip olmaz. bu denli güzeş köpek nedense halen fazla tanınmıyor. Kimisi golden retriever köpeklerini saldırgan sanıyoraksine bu ırk kadar sadık ve uslu bir ırk ben tanımam sahsen.

Bu forumda kaç kişinin köpeği var merak ediyorum.
    bende 6 tane golden retriever köpek var. erkek ve dişi.

Golden retriever köpeği olan sahıslar ile tanışmak isterim.
    saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 1 Eylül 2010; 2:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

golden retriever köpeği herkeze nasip olmaz. bu denli güzeş köpek nedense halen fazla tanınmıyor. Kimisi golden retriever köpeklerini saldırgan sanıyoraksine bu ırk kadar sadık ve uslu bir ırk ben tanımam sahsen.

Bu forumda kaç kişinin köpeği var merak ediyorum.
    bende 6 tane golden retriever köpek var. erkek ve dişi.

Golden retriever köpeği olan sahıslar ile tanışmak isterim.
    saygılarımla....

sadik irk olmasini bilmem ama bence dunyada en cok taninan ikinci veya ucuncu kopek golden
    ilk labrador sonra alman kurdu sonra golden
    yani bu uc kopegi dunyada tanimayan yokturhele golden bence turkiyede en cok taninan kopek siralamasinda birinci gelir
    cok uslu bir irktir ve ama cok enerjiktiryani her insanin yasam hayatina uymaz goldenlarin en kotu ozelligi ise kanser olmalaridir
    goldenlarin maalesef 70% kanserden oluyor

edit: labrador yerine golden yazmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 1 Eylül 2010; 23:12:03 >

• süper ama koca forumda Golden retriever sahibi 2 kişimiyiz?*??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 2 Eylül 2010; 3:37:10 >
  • Merhaba
    Bahçeli bir evim olsa ilk alacağım golden ile alman kurdu.
    Evin içinde olduklarında işkence çektirecekmişim gibi geliyor. sabahtan akşama çalışıyorum ve eve tıkılacaklar diye düşünüyorum.

birde çok merak ediyorum.

bebeklik ve yetişkinlik dahil ortalama masrafları ne kadar oluyor goldenlerin.

birde sizinkilere allah vermesinde vefat ettikklerinde nereye gömülüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

süper ama koca forumda Golden retriever sahibi 2 kişimiyiz?*??

yok dostum benimde goldenim yok ama ne kadar iyi irk oldugunu biliyorum
    rottweiler sahibiyim
  • Yarınnn alıyorummmmmmmm çok mutluyummmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

Merhaba
    Bahçeli bir evim olsa ilk alacağım golden ile alman kurdu.
    Evin içinde olduklarında işkence çektirecekmişim gibi geliyor. sabahtan akşama çalışıyorum ve eve tıkılacaklar diye düşünüyorum.

birde çok merak ediyorum.

bebeklik ve yetişkinlik dahil ortalama masrafları ne kadar oluyor goldenlerin.

birde sizinkilere allah vermesinde vefat ettikklerinde nereye gömülüyorlar.

Ben de böyle düşündüğüm için bakamıyorum.
    Arkadaşın sorduğu sorulara yanıt verebilecek olan var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golden köpeğinizin ilk aşılamalarını yapmalısınız.ortalama 6 aşı desek 250 tl civarında bu yapar.onun dışında iyi kaliteli bir kuru mama almalısınız.buda 15 kgı ortalama 130 160 arasında olur.biraz daha altı orta kalite mama bulabilirsiniz.bu mamaköpeğiniz büyüdüğü zaman ortalama 1,5 ay gidecektir.ayrıca tasması ve mamakabı vs.doğru sağlıklı beslenme uygulamak aşılarını zamanında yapmak ve biraz dikkatle herhangi bir sağlık problemi yaşamazsınız.onun size açacağı masraf doğru olmayan şeyleri yaptığınız zaman oluşacak sağlık problemlerinden kaynaklanan masraftır.o yüzden mutlaka aşıları yapılmalı ve beslenmesine azamı dikkat göstermeliyiz.çünkü deri problemlerine karşı aşırı duyarlıdırlar.
    bir arkadaş kanser oluyorlar demiş ama herhangi bir kansere karşı özel bir yatkınlıkları yoktur
    Eğer köpeğinizi kaybederseniz büyükşehir belediyesinin tuzlada evcil hayvanlar için yapmış olduğu bir mezarlık var.büyükşehir belediyesinden(istanbul için konuşuyorum) telefonunu öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 8 Şubat 2011; 23:20:18 >

• benimde golden retrievrcinsi köpeğim var:) benm kızım tam bii şebekkkkkkkkkkk
  • evde tek kaldıklarında sahplerini çok özlüolar ama şöyle evin kapısını açar açmaz kocaman tatlı gözller size bakıor birden üstünüzee atlıor süper duygu değilmi:D:D günde en az yarım saat dolaştırmak lazım enerjilerini atsınlar diye birde günlük taranmaları gerekiyor vitamnlerini düzenli verdiğiniz zaman tüy dökülmesi çok azalıyor. aylık aşıları var 30 tl..
    ve büyük mama alırsanız bayağ gidiyor.. bide siz eğiticekseniz ödül biskvsi şart kutusu 3 tl

benim veterinerimde bi yazı var bi günlük sigra paranz köpeğinizin 1 günlük mama parası falan diye:):):) bide isterseniz yağmurda ıslanmaması içn mont alıosunuz oda 15 tl ile 40 tl arasında değişior :)bi alıyosunuz hep giyiyoo zatenn evde sadece poşetleri peçeterleri ulaşabilcği yerlere koymayın yiyo:):) böle pis iştahlılar:D
  • Bende 3,5 yaşında alman kurdu ve 2,5 aylık golden var :)
  • aşılarıını yaptırdıktan sonra zaten rahatlıyosunuz mama masrafı var baska da bir sorunu yok :) cok uysal köpeklerdir herkesle dost canlısıdır.. herkes bakmalı bence evde ikinci bir insan gibi ayni yatakta yatıyoruz aynı yastıkta.. eve geldigimde üstüme atlıyor vsvs. :)
  • Benimde golden'ım vaaar :D
  • Benimde Golden im var :D 1.5 aylık
  • Bende bir golden sahibiyim.
    Suan 5 aylık.
    Aşıları hiçte öyle 250-300 lira tutmuyor.
    Biz hepsini 150 liraya anlaştık.
    Golden cinsini duyunca veterinerler kazık atmayı çok severler dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Golden köpeğinizin ilk aşılamalarını yapmalısınız.ortalama 6 aşı desek 250 tl civarında bu yapar.onun dışında iyi kaliteli bir kuru mama almalısınız.buda 15 kgı ortalama 130 160 arasında olur.biraz daha altı orta kalite mama bulabilirsiniz.bu mamaköpeğiniz büyüdüğü zaman ortalama 1,5 ay gidecektir.ayrıca tasması ve mamakabı vs.doğru sağlıklı beslenme uygulamak aşılarını zamanında yapmak ve biraz dikkatle herhangi bir sağlık problemi yaşamazsınız.onun size açacağı masraf doğru olmayan şeyleri yaptığınız zaman oluşacak sağlık problemlerinden kaynaklanan masraftır.o yüzden mutlaka aşıları yapılmalı ve beslenmesine azamı dikkat göstermeliyiz.çünkü deri problemlerine karşı aşırı duyarlıdırlar.
    bir arkadaş kanser oluyorlar demiş ama herhangi bir kansere karşı özel bir yatkınlıkları yoktur
    Eğer köpeğinizi kaybederseniz büyükşehir belediyesinin tuzlada evcil hayvanlar için yapmış olduğu bir mezarlık var.büyükşehir belediyesinden(istanbul için konuşuyorum) telefonunu öğrenebilirsiniz.

Aynı 15 kg mamayı bende alıyorum, aşşağı yukarı 64tl fiyat ödüyorum.

Benim de var golden'im. Ama konuyu açan arkadaş sadık kelimesini kullanmış. Pek katılmıyorum. Herkese kuyruk sallıyor benim ki.

• Arkadaşlar tüm aşıların tamamlanması kafamı karıştırdı şu aşı konusunu anlatırmısınız ne kadar zaman alır bu aşılar.Yani 1 ay sürermi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38from38

Arkadaşlar tüm aşıların tamamlanması kafamı karıştırdı şu aşı konusunu anlatırmısınız ne kadar zaman alır bu aşılar.Yani 1 ay sürermi

Dışarı çıkarmak için 1,5 ay sanırım aşılarını oluyor sonra da düzenli bir şekilde .
  • 1-3 aylık safkan bir golden yavru arıyorum. Bahçeli evim var. Burada da bulamazsam petshop tan satın alacağım.
  • bende yenı aldım ama acılıs tarıhıne gore baya buyumustur sızınkıler :D
    adıda bambam keratanın daha 2.5 aylık
    bakalım nasıl basa cıkıcaz
    kızmaya kıyamıyorum bıle kerataya oyle sevımlı kı hele yanlıs bısı yaptıgını anladıgında kafasını on ıkı patısının arasına alıp yukarı dogru bakısı yok mu bıtırıyor benı canım bambam ım sımdı ısteyım nasıl ozledım keratayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.