Şimdi Ara

Golden retriever Köpek sahiplerine... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
8.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Golden retriever Köpek sahiplerine...

Golden retriever Köpek sahiplerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F52D8891E -- 28 Haziran 2011; 15:57:14 >
  • Çok sevimli çok cana yakın çok iyi bir oyuncu ve çok eğil bir köpek ırkı olmasına rağmen hırsız dostu diye alamadığım bir tür malesef golden
    bunu bizzat yetiştiren kişi söyledi. golden eve hırsız girse terlik getirir diye
  • Benim Golden'im saldırgan, ısırıyor ve kesinlikle komut dinlemiyor acil yardım bir fikir lütfen :(
  • komut dinlememesi normal eğer eğitimli değilse yada eğitimde aldığı şekilde komut verilmiyorsa fakat saldırgan olması ve ısırması goldenlar için pek normal bir durum değil bir veteriner ile görüşmenizi tavsiye ederim.
  • Size bişey sorcam ben daha pm atmayı bilmiorumda ben köpek alcam 12 yaşıma girdim sizce ne tür köpek alıyım yada almıyımmı
    (Benim arkadaşımın 2 tane biri 7 dieri de 6 aylık sibirya kurtları var onlara bakmasında yardım ediyyoruM)
    BİRde AKLIMDA 3 CİNS KÖPEK VAR
    GOLDEN
    SİBİRYA KURDU
    ALMAN KURDU
  • ben köpek alcam 12 yaşıma girdim sizce ne tür köpek alıyım yada almıyımmı
    (Benim arkadaşımın 2 tane biri 7 dieri de 6 aylık sibirya kurtları var onlara bakmasında yardım ediyyoruM)
    BİRde AKLIMDA 3 CİNS KÖPEK VAR
    GOLDEN
    SİBİRYA KURDU
    ALMAN KURDU
    sizce bakabilirmiyim ayrıca köpeklere aşırı derecede ilgim var
  • ayrıcada köpek bahhçede yaşıyacak
  • golden bahçede yaşamaz, sibirya kurdu bakımı zor olur, en iyisi alman çoban
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

golden bahçede yaşamaz, sibirya kurdu bakımı zor olur, en iyisi alman çoban

golden bahçede neden yaşamaz??
  • @bykasapxd arkadaşım,

Bu işe gönül verdiysen köpek seçimini titizlikle yapmanı öneririm. Görünüşüne, sevimliliğine, göz rengine bakıp da bilinçsiz köpek seçenler çok.

amacınız, beklentiniz, ayırabileceğiniz zaman ve para, ortam, vs.. bir sürü kriter var.

google'da "köpek seçimi" yazarsanız bir sürü yazı, seçim testi bulabilirsiniz.
  • ben bir test çözdüm 1.sırada golden 2.sırada lablador çıktı ama o testler doğrumu emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykasapxd -- 12 Temmuz 2011; 18:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmer

@bykasapxd arkadaşım,

Bu işe gönül verdiysen köpek seçimini titizlikle yapmanı öneririm. Görünüşüne, sevimliliğine, göz rengine bakıp da bilinçsiz köpek seçenler çok.

amacınız, beklentiniz, ayırabileceğiniz zaman ve para, ortam, vs.. bir sürü kriter var.

google'da "köpek seçimi" yazarsanız bir sürü yazı, seçim testi bulabilirsiniz.

ben bir test çözdüm 1.sırada golden 2.sırada lablador çıktı ama o testler doğrumu emin değilim
  • benmde 2 yaşında sibiryam var sadece tüy mevsimi qeldıqınde sıkıntı yaşıyoruz
    ama kurt olması ayrı tabi gözleride farklı renk olunca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

golden bahçede yaşamaz, sibirya kurdu bakımı zor olur, en iyisi alman çoban

golden bahçede neden yaşamaz??

şımarık bir köpektir açıkcası ailesiyle beraber yaşamazsa eğitim zor olabilir
  • 1-2 aydır köpek almayı planlıyoruz. bir sürü yazı okudum. 6-7 tane kitap aldım. (ikisi bitti)

köpek seçiminin en zor kısım olduğunu düşünürdüm. En kolay aşama o imiş. Golden retriever tam aradığımız köpek.

Golden sahibi tanıdıklarla da görüştüm. Bahçede ya da evde beslemeye çok uygun. En zeki köpek cinslerinden birisi, eğitime çok uygun, arkadaş canlısı, küçük çocuklu ailelere bile öneriliyor.
    özet bilgi için bkz.:http://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/golden-retriever

NOT: Sadece bekçilik yönü çok zayıf. Evi bahçeyi fabrikayı korusun derseniz kurt köpeği öneririm.

• quote:

1-2 aydır köpek almayı planlıyoruz. bir sürü yazı okudum. 6-7 tane kitap aldım. (ikisi bitti)

köpek seçiminin en zor kısım olduğunu düşünürdüm. En kolay aşama o imiş. Golden retriever tam aradığımız köpek.

Golden sahibi tanıdıklarla da görüştüm. Bahçede ya da evde beslemeye çok uygun. En zeki köpek cinslerinden birisi, eğitime çok uygun, arkadaş canlısı, küçük çocuklu ailelere bile öneriliyor.
    özet bilgi için bkz.:http://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/golden-retriever

NOT: Sadece bekçilik yönü çok zayıf. Evi bahçeyi fabrikayı korusun derseniz kurt köpeği öneririm.

kesinlikle katılıyorrum arkadaşa ..

• Sibirya kurtlarını hiç önermem.Benim vardı nasıl kurtulacağımı şaşırdım.
    Köpek yemeği kim verirse onun yanına gidiyor az sokaklardan toplamadım,zaten fazla zeki değil.
    Ama idare edeceğini düşünüyorsan rottweiler'ı öneririm.Sahip duygusu çok gelişmiş asil bir köpek.
    Hem bahçe'de yetiştirirsen ideal bir dost ve bekçi olur.Tabi uzun süreli şehirden ayrılmak zorunda kalınca emniyet'in k9 birliğine bağışlamıştım.
  • Bendede var 12 yaşında ve arka bacaklarında problem var malasefGoldenlarda olan genetik bir hastalık arka bacaklardak, kaslar eriyor ve yürümekte zorlanıyor şuanda vitamin vs. veriyoruz ama yapılacak çok bir şey yok malasef.Yeni golden sahiplerime önerim özellikle genetiğinde böle sorun olan hayvanı en az 30 dk yürütmeniz gerekli sporunu yaptırmazsanız uzun vadede böle sorunlar çıkabiliyor.
  • Merhaba
    Elimde 8 adet golden yavrusu var. Anne uzun burun denilen goldenlardan baba ise gülen surat denilenlerden.
    Anne yada baba atalarında sanırım flat coated retriever varmış (kesinlikle kırma değiller), yavruların 5 i siyah 3 ü siyah-kahve flat coated retriever
    35 günlük olan yavruları bakamadığımdan ücretsiz veriyorum. Talep doğrultusunda annelerini de vereceğim (1,5 yaşında)
    İlgilenirseniz mail yada telefonla irtibata geçebilirsiniz.
    Emre ÖZMEN

Ankara
    gsm: +90 (507) 706 98 04
    Tel: +90 (312) 210 19 25
    emre@bttarge.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.