Şimdi Ara

golda kadar taşıyacak hero ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3150 biriktirdim morde alcaktım sizin de yorumlarınızı alayım dedim
    cho gathla neredeyse her oyun kazanıyorum tek atıyor hayvan

• Jorvan için biriktir.
  • Şako jungle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaco aldım da ısınamadım jarvan deneyeceğim
    onun dışında karşımıza rengar falan geldiğinde yenemiyoruz tavsiye eder misiniz ?
  • oyunun başında karşı junga baskın yaparak düşür rengarı zor toplanır ünlemi kafanda görünce pembe totem atın yere
  • eğer iyi oynadığını düşündüğün bir arkadaşın varsa sen udyr al oda nasus alıp topa gitsin plata kadar gidersiniz denendi onaylandı oyun tarzı hakkında bilgi istersen özelden anlatırım
  • AteistKedi kullanıcısına yanıt
    D Gates

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4800 biriktir malzahar al. mid oyna.
    rod of ages, zhonya, rabadon, void staff, liandry, 15 mr penet bot al.
    rod of ages yerine 100 ap ve slow veren item de alınabilir yada morello da alabilirsin. diğerlerini değiştirmeni tavsiye etmem.

lanede farm yapıp 6 olunca combonu yapıp kill alırsın. diaya kadar bile çıkarabilir.
    tflerde en öndeki tanka veya adcne focuslanan adama combonu yap tank tekliyor hayvanat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 18 Şubat 2015; 10:47:40 >
  • Riven

Az komboyu öğren gg, smurf ü 4 gunde silver 5 ten golda cikarmistim 2 ay önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinoritze -- 18 Şubat 2015; 10:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

4800 biriktir malzahar al. mid oyna.
    rod of ages, zhonya, rabadon, last whisper, liandry, 15 mr penet bot al.
    rod of ages yerine 100 ap ve slow veren item de alınabilir yada morello da alabilirsin. diğerlerini değiştirmeni tavsiye etmem.

lanede farm yapıp 6 olunca combonu yapıp kill alırsın. diaya kadar bile çıkarabilir.
    tflerde en öndeki tanka veya adcne focuslanan adama combonu yap tank tekliyor hayvanat.

Lw? Yanlıs mi yazdın yoksa ufaklık icin mi alinmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

4800 biriktir malzahar al. mid oyna.
    rod of ages, zhonya, rabadon, last whisper, liandry, 15 mr penet bot al.

Lw? Yanlıs mi yazdın yoksa ufaklık icin mi alinmali

pardon void olacak o

• Cho gath iyi diyosun kazanıyorum diyosun gir oyna başka hero almanın ne anlamı var

• Lissandra

Edit: 6300 ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 18 Şubat 2015; 11:26:46 >
  • Malzahar alma ultisi kendini stunluyor
  • arkadaşlar mid ve top bana zor kalacağından jungle oynamak istiyorum ya da bir kaç lanede oynanabilen herolar
    mesela cho gathı top mid jungle yapıyorum bunun gibi bir kaç hero üstünde ustalaşmak istiyorum
    şimdilik lissandra talon ve malzaharı geçtim alıcaktım ama bi dahaki sefere artık
    bronzda olduğum için (delircem) karşıdaki junglelar iyi oynayamadığı için ct jungle atıyorum rahatlıkla
    jarvan alıcam o zaman
  • Jarvan IV ile çilingire kadar taşırsın

• Her lanede oynamak ve op olmak istiyorsan tf oynamayı öğren jungel biraz zorlanırsın ama onuda yapar emin ol tf oyun taşır

• Kata öğren plata kadar iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karcemaskas

Kata öğren plata kadar iş yapar.

ironi mi yapıyon
  • yok hocam gayet ciddiyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.