Şimdi Ara

Gold-Bot Kasma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold kasmayla ilgili bir kaç konu acılmıs. 100 level ile birlikte eski gold kasma yöntemleri çöpe gitti. Şunları yaparsanız çok rahat bir sekilde goldunuzu kasarsınız. Ne kadar kasarsınız onu soyleyemem cunku karakterinizin spotuna, ne kadar seri kestigine, masrafına göre degişir.

Sbot veya AGbot clientless accountunuza belirli sayıda botlarınızı açtınız. İlk once sunu belirliceksiniz. En çok nerde gold kasıcam? Psychal damage atan moblarda kasıacksanız charların buildini ona göre yaparsınız veya magical için tam tersi. Örnegin ishadeler bilgidiniz gibi wizard goldbotu kaynıyo, penonlar nuker (cold) bot kaynıyo, downhang da çok sayıfa glaiver ve bowcu görürsünüz, eskiden mujigilerde bowcu görürdük artık onlar level up oldu baska yerlere gecti sanırsam. banlandığını söyleyemem. koca serverda 6 kişi banlanıyor.
    Ek olarak bazı yerlerde görüyorum charlara skill acmıyacagız diye . oyle bişey yok 5-6 levelde gold kasamazsınız. en az 40-50 olmanız lazım ve skilleriniz de gerekiyor. Bir başka husussa kıyafet, armor veya protector keisnlikle giymiyoruz, kıyafetimiz garment (hp ve mp den tasarruf etmek için, ayrıca %20 hızı da var). Botlar otomatik olarak Ex Share - İtem dis parti tekliflernii kabul etmeli. Cunku boylelikle parti ortalamasını dusurerek item dusme sansını artırıyoruz.İtemler otomatik olarak npc ye satılacak. Ama ben sos duserse kacırmak istemem diyorsanız bankaya koyulmasını ayarlarsınız ve tek tek kendiniz satarsınız npc ye gereksiz olanları. ki bu da oldukca zahmetli olur 10-15 char için.Ayrıca level kasarken mutlaka çöpleri topluyoruz. Cunku asırı çöp birikiyor ve bunlar element olarak bize dönücek. Tabiki istemediginiz çöpleri filtreleyebilirsiniz.

Bunlar genel bilgiler. Siz de GoldBot tecrübelerinizi buraya aktarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 3 Ağustos 2009; 14:11:26 >

• Zaten serverlar ağzına kadar dolu, 50-60 level adamlar kasacak yer bulamıyor, biz de gbot açıp iyice içine edelim oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Zaten serverlar ağzına kadar dolu, 50-60 level adamlar kasacak yer bulamıyor, biz de gbot açıp iyice içine edelim oyunun.

Ben gbotların olmaması taraftarıyım ama herseyi bilip de kendi yolunu secmek en iyisi :)) amacım sadece bilgilendirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Zaten serverlar ağzına kadar dolu, 50-60 level adamlar kasacak yer bulamıyor, biz de gbot açıp iyice içine edelim oyunun.

Ben gbotların olmaması taraftarıyım ama herseyi bilip de kendi yolunu secmek en iyisi :)) amacım sadece bilgilendirmek.

Bence bilgilendirmemek de en iyisi. Gbotlar nasıl pk olmadan öldürülür konusu daha iyi olurdu aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Bence bilgilendirmemek de en iyisi. Gbotlar nasıl pk olmadan öldürülür konusu daha iyi olurdu aslında.

• quote:

hemen acıkliyim :D
    10 degre bi charımız ile thief yada trader olup npc hunter yada thiefleri hotan west gatein onunde bekletiyoruz. charımız çin ise npc lerden light olanları seciyoruz digerlerini kesiyoruz, charımız eu ise earth wizardları seciyoruz. botlar teker teker yat maya baslıyo hatta potumuz bitince bi arkadas towna gidip bize pot getirio :D boylece 1 saat boyunca tum botları lv down yapıyoruz. taa ki gâvur diye nitelendirmekten onur duydugum insan toplulugu gelip bize engel olana kadar. artık adamların ne kârı var goldbotlardan bilemicem ama. durum boyle.. her serverda goldbotlara karsı gunde 1-2 kez bu işlem yapılabilse kimse goldbot kasmak istemez.

• benimkilere çok pk oldular işime geliyordu level atladıkça slot bulmada gold kasmada yavaşlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gbotların tek yanını seviyorum küfür etmiyorlar ve arkdan vurmuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.