Şimdi Ara

Gold Bilgisayarda Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Mart tarihine kadar Gold'da tün notebook, televizyon ve fotograf makineleride Bonus Kart'a %18 KDV indirimi ve 8 taksit olanağı başladı.

Gerçi geniş notebook yelpazesinden bahsedemiyoruz ama belki aradıgınız ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz. Bakmakta fayda var ..

• goldun vade farklı fiyatları çoğu yerden yüksek, ayrıca hızlıal bariz daha iyi bu açıdan. tamam müşterileri onlar açısından daha az maliyetli olan online satışa yönlendirmek istiyorlar belki bu fiyat politikasıyla ama bu kadar fark olması normal değil bence...mağazaya giden, veya bilmeden goldun sitesinden alışveriş yapan kazıklanıyor resmen tabi bana göre...

örneğin dell studio 1537 A84P3 model notebook için fiyatlar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=81523&ad=DELL+STUDiO+1537-A84P3+C2D+P8400+3GB+250GB+VHP+Tasinabilir+Bilgisayar

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0185

örneğin türkiye finans kartı ile hızlıaldan 12*162, golddan ise 12*197 ye alabiliyorsunuz aynı ürünü. arada yaklaşık 400tl fark var, bunun mantığı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciniyır -- 27 Şubat 2009; 15:09:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ERNS

3 Mart tarihine kadar Gold'da tün notebook, televizyon ve fotograf makineleride Bonus Kart'a %18 KDV indirimi ve 8 taksit olanağı başladı.

Gerçi geniş notebook yelpazesinden bahsedemiyoruz ama belki aradıgınız ürünü uygun fiyata bulabilirsiniz. Bakmakta fayda var ..

Karta faiz zaten çok etkiliyo goldda indirim denen bişey kalmıo o zaman
  • walla ben şirketin çalışanı değilim cebime bilgilendirme mesajı geldi bende paylaşayım dedim. Eğer dediğiniz gibiyse ki öyledir pek bir anlamı yoktur muakkak.

• Sıcak fırsatları kullanın lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.