Şimdi Ara

Gold Bilgisayar İflas mı Etti? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hortlatıyorum k.b şuan sitelerinde 2500 tllik saat alana 6s hediye ediyolar batma eşiğinde bir firma bunu nasıl yapıyor ? kazanabildiğim kadar kazanayım düşüncesindemiler acaba ve sizce almaya değermi ?
  • Gold'dan kendimi o kadar uzak tutuyorum ki iflas haberini bile daha yeni duydum. :)
    Böyle firmaların iflas etmesi lazım. Allah'ın tokadı yok...

2004'te bu sah**karlardan komple PC sipariş etmiştim, montajsız, her ürün kendi kutsunda, eve teslim olacaktı. Adam işlemciyi farklı göndermiş, daha ucuz olan bi alt model, ürün açılmış, sıfır değil. Faturada düzeltme de yapmamış. Arayıp bilgi de vermiyor. Yani durumu farketmesem, ayaküstü irsaliyeyi imzalayıp teslim almış olsam kazıklanacaktım.

O ürün elinde yokmuş, o yüzden başka göndermiş. Ben makinayı toplamak için her ürünü tek tek günlerce incelemişim, beyimiz kafasına göre işlemci değiştiriyor, haber vermiyor, ve fiyat farkını da faturadan düşmüyor.
    Öncesinde başka pisliklerini de tecrübe etmiştim. O gün bugündür 13 yıl oldu hiç alışveriş yapmadığım gibi yapana da engel oldum.

Bu zihniyetteki firmalara su bile vermeyeceksin. Azalarak yok olsunlar, beter olsunlar.
    Kimse kusura bakmasın ama bunca şikayete, alavere dalavereye rağmen 2017 yılında hala üç kuruş ucuza alıcam diye buradan alışveriş yapıp mağdur olana da müstahaktır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 29 Ağustos 2017; 9:17:34 >

• Merhaba ürün alırsınız siparişiniz gelmez ürün satarsınız paranızı alamazsınız stokta olmayan ürünleri varmış gibi gösterip paranızı hemen alırlar

Günlerce beklersiniz siparişim gelmedi diye paranızı kullanırlar iade etmezler. Gold Bilgisayar ve Sanalpazar aynı binada aynı yerdedir paranızla rezil ve stres sahibi olmak istemiyorsanız sipariş vermeyin Bilgilerinize
  • Gold, teknosa, bimex gibi şirketlerde zor durumda. Rekabet güzel bir şey ama Türkiye normal bir ülke değil. Ticari yasalar ABD veya AB gibi düzenlenmemiş. Düzenlenemiyor, üreten değil tüketen bir sanayi-teknoloji ülkesi olduğumuz için neyin rekabetini yapıcaksın. Bir tek fiyatları aşağı çekiyorsun, sürümden kazanırım diye ticaret yapıyorsun.
  • Ben de aldığım telefon bozulduğu için tüketici hakem heyetine verdim ancak paramı ödemediler. Şu an icraya verdim. İflas erteleme yaptıysa Gold icradan paramı alamıyorum galiba. Bi de oraya boşa masraf mı ettim ben şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Gold' dan internet üzerinden 8 gün önce 3999 tl tutarında notebook siparişi verdim , tedarikte biraz sorun çıktı ama bugün sapasağlam , korunaklı ve eksiksiz bir şekilde adresime teslim ettiler , bu yazılanlar bana şimdi ilginç geliyor demek ki teğet geçmiş
  • iflas ettigi dogru. kayyuma devredildi. hala calisan subeleri var. cogu kapatildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.