Şimdi Ara

Gol attıkdan sonra maçı durduranlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok merak ediyorum özellikle çoğu türk oyuncular olmak üzere gol attıkdan sonra maçı durduruyorlar.+ gol attıgı pozisyonun tekrarını sonuna kadar izliyorlar. geçen zaman 3-4 dk buluyo .
    Bunun amacı nedir çok merak ediyorum ? morel bozmak falan mı acaba? maç bittikden sonra bakıyorum bunu yapanların % 99 türk oyuncular :S ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezonda yaptığım ortalama 500 maçta gözlemlediğim şu ;

Rakip belli yaş aralığında özellikle 10-20 yaş aralığında ve +4 classman üstüyse
    veya sen ilk golden sonra afk olmussundur (sigara çekmeye gitmiş,tel cvp lamïş,yada kapıya bakmaya gittiysen) oda o maçı cevirdiyse misilleme yapar her golü santraya kadar izler
    yada üstte bahsettiğim gibi ona çok yapılmıştır oda herkesi ona yapan gibi görür..
    burda olay tamamen ilk golü atana bakıyor gibi duruyor..ilk golü atan harbiden dehşet gol atmadan izliyorsa sosyal hayatında kişisel sorunları EGO olayı var demektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jiu_jitsu1905

sezonda yaptığım ortalama 500 maçta gözlemlediğim şu ;

Rakip belli yaş aralığında özellikle 10-20 yaş aralığında ve +4 classman üstüyse
    veya sen ilk golden sonra afk olmussundur (sigara çekmeye gitmiş,tel cvp lamïş,yada kapıya bakmaya gittiysen) oda o maçı cevirdiyse misilleme yapar her golü santraya kadar izler
    yada üstte bahsettiğim gibi ona çok yapılmıştır oda herkesi ona yapan gibi görür..
    burda olay tamamen ilk golü atana bakıyor gibi duruyor..ilk golü atan harbiden dehşet gol atmadan izliyorsa sosyal hayatında kişisel sorunları EGO olayı var demektir...

dediklerin kesinlikle doğru onu bende gözlemledim. sezondan başka da hiç birşeye girmiyorum (466-87-169 ) ama neden başka bir ülkeden yapılmıyor bunlar ,yemin ediyorum bu tarz olayları yapanların üzülerek belirtiyorum % 95 türk.

• erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Arap ve Rus oyuncuları unutmayalım lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Maç bittikten sonra oynadığımız rakibin kim olduğunu profilini PSN sini görebileceğimiz bir yer varmı? Eskiden PS3 te son oynadığın adamların listesi oluyordu PS4 te varmı bu olay?

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.