Şimdi Ara

Gol Atınca İzletenler gelin gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu tiplere eminim sizde rastlamışsınızdır yani insan karekter analizi yapası geliyor bu tiplere karşı çocukluklarına bir inmek lazım bu adamların harbiden birşey bulursunuz santraya kadar izlettirilmez ki arkadaş birine çarpıp gol oluyor onu izletiyor adam neler neler tabi güzel gol atınca izleniyor o ayrı sözüm o arkadaşlara değil hatta bende nasılatmış diye izliyorum onlar konu dışı yani onun dışında birde gol atınca hemen maça yatanlar var defansta pas yapan tipler geneldede türk çıkıyor bunlar origin ID'lerinden falan anlaşılıyor zaten abi biraz utanın oynadığın üç kuruşluk oyunun altında ezilmişsiniz milletinde moralini bozuyorsunuz ha birde sürekli starta basan tipler var kardeş o taktiği maçtan önce yapaydın ne bekletiyorsun bir saat yapsanda birşey değişmeyecek o dakikadan sonra zaten neyse arkadaşlar şuanda forum kuralları çerçevesinde konuşuyorum o yüzden anlatmak istediğimin yüzde biriyle konuşuyorum yani yalnız olmadığımı biliyorumda bu arkadaşlar belki bir nasiplenirler adam olurlar diye bu konuyu açtım sizin fikirleriniz nedir "Forum kurallarına uyaraktan tabi :D" çünkü bu adamlara o kadar hızlı sövüyorum ki saniyeye paragraf sığdırıyorum artık o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker_89 -- 7 Aralık 2014; 4:36:50 >

• konu dışındayım hissettim kendimi:) benim görüşüme göre gol çok güzel olursa ben bile izletse keşke derim karsı taraf icin ama normal herzamanki tarz golleri izletenlerde sıkıntı var gercekten motor şaşe yapmış olabilir o tarz insanlarda.
  • Oyunu sadece orta sahadan hızlı adamla koşarak gol atmaktan ibaret sananları , kendi kendine boşken skill move yapanları ve zırt pırt maçı durdurup oyunun içine edenleri gördüğümde , bırak gol tekrarını , oyun içinde bile hiç bir animasyonu pas geçmiyorum. Tacından kornerine , faulünden ofsaytına kadar izletiyorum. İzletenlerede hiç bir lafım yok. Oyunda var bu olay. Benim tek derdim küfür eden türk oyuncular. Sığırın gol yemek zoruna gidiyor , basıyor küfürü ve ardından ragequit. Artık bu adamların küfür videolarını EA ya gönderiyorum. Nasıl olsa PS4 her maçı otomatik kayıt ediyor... Gerekirse savcıyada gideceğim. Hakaret etmek her platformda suç ! Adamın origin adı belli , ea'dan alır savcılık onun IP numarasını. Kimse bana , eşime ve çoçuğuma küfür edemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle bir durum var benim bahsettiğim konuya aynı şekilde ama farklı açıdan yaklaşmışsın karşısındakini rahatsız edecek davranışta bulunan insanlardan bahsediyorum gol atınca kale önünde top çevirenlerden bahsettim mesela bu tipler oyunun içersine ediyor ama golattıktan sonra birinin temkinli oynamasıda normal son dakika gol yemek istemez yani niyeti bozuk insalardan bahsettim ben yoksa dediğin olayda ofsayt faul herşeyi izletiyorum diyorsun bende mesela kaleci saçma birşey yapıyor gol yiyor onu izletiyor adam bu tarz maçların onundan dokuzunu kazanmışımdır bende o zaman tekrarını izletiyorum al bakalım nasıl oluyor diye yapıyorum böyle bir olay var diyorsunda bu olayın bir mağduru var birde niyeti bozuk olanı arada çok fark var oyunu oyun olarak görmeyenlerin yaptığı birşey oyundan anlamayanların benim tepkim bunadır seni birisi rahatsız etmiş ona maçı durdurarak karşılık veriyorsun buda ayrı bir durum tabi
  • turker_89 kullanıcısına yanıt
    Katıldığım noktalar da katılmadıklarım da var. Şimdi ben mesela oyun oynarken bir yandan da nvidia ile kayıt alıyorum. Attığım güzel gollerin derlemesini yapıp video yapıyorum sonrasında. Bu yüzden kendimce güzel olan golleri ben de izliyorum. Bunun dışında sıradan olan gollerde tabikide izletmiyorum. Fakat karşıdaki adam bana izletiyorsa otu b..u ben de izletiyorum sonuna kadar. Bu olay biraz karşıdaki adama göre değişiyor bu yüzden senin de selzenişin nispeten doğru fakat bazı durumlarda yapacak bir şey de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janis

Oyunu sadece orta sahadan hızlı adamla koşarak gol atmaktan ibaret sananları , kendi kendine boşken skill move yapanları ve zırt pırt maçı durdurup oyunun içine edenleri gördüğümde , bırak gol tekrarını , oyun içinde bile hiç bir animasyonu pas geçmiyorum. Tacından kornerine , faulünden ofsaytına kadar izletiyorum. İzletenlerede hiç bir lafım yok. Oyunda var bu olay. Benim tek derdim küfür eden türk oyuncular. Sığırın gol yemek zoruna gidiyor , basıyor küfürü ve ardından ragequit. Artık bu adamların küfür videolarını EA ya gönderiyorum. Nasıl olsa PS4 her maçı otomatik kayıt ediyor... Gerekirse savcıyada gideceğim. Hakaret etmek her platformda suç ! Adamın origin adı belli , ea'dan alır savcılık onun IP numarasını. Kimse bana , eşime ve çoçuğuma küfür edemez.

Aynısını yazmak için girdim.Santradan koşup gol atmaya çalışanlara ben de bire bir aynısını yapıyorum zaten futboldan anlamadıkları için uygun bir oyunla 7-8 tane yiyorlar bir de lag varsa her golü izletmek tam bir işkenceye dönüşüyor karşı taraf için.Tavsiyem sizin de bu futbol düşmanlarına karşı bunu yapmanız.Öbür türlü zaten karşı taraf güzel gol attıysa ben de geçmek istemem izlerim sonuçta keyif almak için oynuyouz güzel gol güzel goldür kimin attığı önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 7 Aralık 2014; 23:35:13 >

• turker_89 kullanıcısına yanıt
    abicim bende oluyo kapıya zile bakmam gerekiyo tele bakmam gerekiyo su içcem tuvalete gitcem gol olunca giderim hemen ben pes2012 de turnuvalar vardı pes serisinde olur online turnuva grup aşaması 2. tur çeyrek yarı final falan final maçının uzatmalarında maçı durdurdum 90 saniye hak var aşağıya koştum arabayı açtım içinden ekmekleri aldım geri geldim 3-2 önedydim 3-3 olmuş penaltılardada kaybettiydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Muhabbet Kralını Açın
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi ekstremum durumlardan bahsetmiyorum ki ben niyetten bahsediyorum zaten niye bunu tekrarlıyorsunuz ki birşeyin amacı dışına çıkmsıdır durum hayatımda starta basmadım demiyorum zaten gereksiz yaklaşım gösteriyor bazı arkadaşlar kimlerden bahsettiğim açık değil mi merak ettim yani şuan
  • Bu biraz da oynayanın zevk alıp almadığıyla ilgili. Bazen o kadar hoşuma gidiyor ki oynamak, aradaki animasyonları geçmiyorum. Yine de attığım golü izletmek ayıp gibi geliyor, çok iyi olmadıkça hiç izletmem ama dediğim gibi zevk alıyorsam animasyonları da kesmem yani Anca basit golleri izleten rakipler gelirse izletirim, o da sadece skoru eşitlediğim ve öne geçtiğim goller. Öncekilerde hemen topu santraya taşırım Taktik yapanlara, starta basanlara birşey diyemezsin onun hakkıdır. Adam dibine kadar gerçekçi oynamaya çalışıyordur, title koleksiyonuyla ilgilenmiyordur belki. Hatta bazen öyle maçlar oluyor ki, yeniliyor olsam da, rakip bana animasyon ve tekrarları izletiyorsa daha fazla keyif alıyorum oyundan.

• Bence sürekli gol izleten adamlarda psikolojik problemler var. Özellikle adam boş kaleye yuvarlıyor 3 kere izletiyor ne zevk alıyor anlamıyorum.
  • Attigim golü karşıdakine izlettiginde karsidakinin moralini daha fazla bozuyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak o zaman bir gelde senle maç yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker_89

Kaçak o zaman bir gelde senle maç yapalım

Yapalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.