Şimdi Ara

Göktürkler ile ilgili kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roman tarzi olmasin. Mumkunse dili cok agir olmasin. Tarih kitabi ariyorum yardimci olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmet Taşağıl-Göktürkler Türk tarih kurumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldız

Ahmet Taşağıl-Göktürkler Türk tarih kurumu

3 cilt idi sanirim. Bu yuzden dili de agir olabilir diye dusundum.

• 3 cilt bîrleştirildi tek cilt haline getirildi fiyatıda uygun dili anlaşılır bu alanda doğru bilgi istiyorsan muhakak bu kitabı almalısın.Ahmet taşağıl'ın kim oldığuna bak adam ömrünü göktürk hun tarihine adamış bu alanda otorite.

• quote:

3 cilt bîrleştirildi tek cilt haline getirildi fiyatıda uygun dili anlaşılır bu alanda doğru bilgi istiyorsan muhakak bu kitabı almalısın.Ahmet taşağıl'ın kim oldığuna bak adam ömrünü göktürk hun tarihine adamış bu alanda otorite.

Tesekkur ederim en yakin kitapciya soracagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

quote:

3 cilt bîrleştirildi tek cilt haline getirildi fiyatıda uygun dili anlaşılır bu alanda doğru bilgi istiyorsan muhakak bu kitabı almalısın.Ahmet taşağıl'ın kim oldığuna bak adam ömrünü göktürk hun tarihine adamış bu alanda otorite.

İstanbulda veya AnKarada iseniz Türk Tarih Kurumunun kendi yerinden alırsanız çok uygun 7 liramı ney ben uyguna aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum

quote:

İstanbulda veya AnKarada iseniz Türk Tarih Kurumunun kendi yerinden alırsanız çok uygun 7 liramı ney ben uyguna aldım.

Ucuzmuş aslinda tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıkı Dur Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Sadece Göktürkler değil de genel olarak islam öncesi Türk tarihi ilgini çekiyorsa eğer gene Ahmet Taşağıl'ın Kök Tengri'nin Çocukları kitabını öneririm kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auroth

Sadece Göktürkler değil de genel olarak islam öncesi Türk tarihi ilgini çekiyorsa eğer gene Ahmet Taşağıl'ın Kök Tengri'nin Çocukları kitabını öneririm kesinlikle

O kitabi kitapciya sordum ve inceledim. Dilinin agir olabilecegini dusundum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.