Şimdi Ara

Göktaşında Fosile Rastlandı [UFOLAR DOĞRU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya'da İngilizce yayın yapan Russia Today televizyonunun haberine göre, geçen ay Sri Lanka'ya düşen göktaşı, bilim tarihinde çığır açacak özelliklere sahip. Haberde, göktaşında tek hücreli yosun fosiline rastlandığı belirtildi. İngiliz ve Sri Lankalı araştırmacılar, buluşun evrende canlıların nasıl yayıldığı konusunda önemli ipuçları verdiğini kaydediyorlar. Uzmanlara göre, göktaşında bulunan fosil, canlıların meteorlar aracılığıyla başka bir gezegenden dünyaya geldiği yönündeki teoriyi de güçlendiriyor. Sri Lanka'da 29 Aralık 2012'de bir köyün yakınına düşen göktaşının devasa boyutta atmosfere girerken büyük ölçüde parçalanmasına rağmen devasa boyutta olduğu ve pek çok parçada fosillere rastlandığı haber veriliyor.

KAYNAK :http://www.trt.net.tr/Trtturk/HaberDetay.aspx?id=430e0352-c92a-44be-b9e6-044585d09edb

UFOLAR DOĞRUYMUŞ ARKADAŞLAR ; uzaylılar var hepimiz ölücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 21 Ocak 2013; 0:14:58 >

• Kaynak?
  • Yaww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionHearted

Kaynak?

Göktaşında Fosile Rastlandı [UFOLAR DOĞRU]

şaka şaka al :http://www.trt.net.tr/Trtturk/HaberDetay.aspx?id=430e0352-c92a-44be-b9e6-044585d09edb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 21 Ocak 2013; 0:17:14 >

• Yakın zamanla yeri göğü bu haberle inletmezlerse anla ki fake
  • Ya zaten siz ne saniyorsunuz ki ? Allah koskoca evren icinde sadece insanlari mi yaratmis ? Ben sahsen baska gezegenlerde yasam olduguna hep inanmisimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Ya zaten siz ne saniyorsunuz ki ? Allah koskoca evren icinde sadece insanlari mi yaratmis ? Ben sahsen baska gezegenlerde yasam olduguna hep inanmisimdir

ben sanıyodumki zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xdxd
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Ya zaten siz ne saniyorsunuz ki ? Allah koskoca evren icinde sadece insanlari mi yaratmis ? Ben sahsen baska gezegenlerde yasam olduguna hep inanmisimdir

+++1
    şimdi dalga geçmeye başlarlar

•  Göktaşında Fosile Rastlandı [UFOLAR DOĞRU]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.