Şimdi Ara

gokhan unal fenerbahce de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı ossun 6 milyoncuk euro koymaz fenere
  • Yok yav İglesias denilen uzun boylu adamları daha iyi bence
    Bu arada Kayseri forumunda elemanın biri 4,5 + Kemal+ Can diye yazmış gerçi belli değil hiçbirşey ben hala inanmak istemiyorum ama

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bir kazık da biz yedik, Bjklı arkadaşlar gelin beraber içelim

Transfer borsası gene 3 büyükler aleyhine tavan yaptı. Allah kolaylık versin

harbi yediğimiz kazığa bak ya o paraya Ronaldo gelir be bonservisiyle hemde

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yok yav İglesias denilen uzun boylu adamları daha iyi bence
    Bu arada Kayseri forumunda elemanın biri 4,5 + Kemal+ Can diye yazmış gerçi belli değil hiçbirşey ben hala inanmak istemiyorum ama

onu da alın o zaman...

5 milyon avro+Kemal+Can dır o öle yapılıyo o hesap....

• bence asparagas bi haber
    ne zico nede yönetim böyle bir futbolcuya bu kadar para vermez. eğer gerçekse çok yazık seneye kamptan sonra satılık takaslık kiralık futbolcular arasında olucak . Kalite yönünden zaten yetersiz o ayrı mesele ama son ligdeki kayseri maçından sonra ne topuzu ne de gökhanı bu forma altında görmek istemiyorum . kayseriye ve gökhana verilen parayla eğer yabancı sınırlaması olmasa çok çok daha iyi bir futbolcu alınabilirdi . o zaman merak ediyorum kayseri bu 2 futbolcu için bu kadar havalara girebilirmiydi . Tüm dünyada yabancı sınırlaması yokken ve bizden ileri durumdayken neden biz korkuyoruz anlamıyorum futbol gelişmez diye . bizde sınırlama varda ispanya ingiltere almanya hollanda italya fransadan daha mı iyi durumdayız .
    amatörce yönetilen ve kartvizitinde şu takımın başkanı yazıcak diye kulüp yöneten başkanlar yüzünden takımların düştüğü mali sıkıntıyı senede bir futbolcuyu büyük kulüplere satarak seneyi kurtarmaya çalışacaklar diye avrupa arenasında kasaba takımı diye tabir edebileceğimiz kulüpler karşısında aciz duruma düşüyoruz sürekli. Bence buna kimsenin hakkı yok . bir an önce yabancı sınırlaması kalkmalı . Kulübü mali ve idari yönden idare edemeyen yöneticiye kulüp emanet edilmemeli edende sonuçlarına katlanmalı . yerli futbolcularda kendilerini rekabete daha fazla hazırlamalı .

• Bu haberin doğruluğuna inanmıyorum iyi bir yönetime sahip Fenerbahçe kulübü elinde Kejman ve semih gibi 2 santrfor u varken gökhana 6 milyon euro veriyorsa Aziz Yıldırımın Demirörenden farkı yok derim.
  • _____________________________
    The Power of Dreams Honda

2006 Honda Sedan CIVIC Elegance Gümüş Gri
  • Gökhan Ünal iyi forvet ama ne 6 M Euro eder,nede Fener yönetimi o kadar parayı vermez..

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bu adama bu kadar para verilmez.Verilemez.Verilmemeli.

gokhan unal fenerbahce de

• quote:

Orjinalden alıntı: omegama

noldu kayserili'lerin billboardlarla tüm türkiyeye ilan ettiği "biz satmayacağız" sözüne
    kayserili ve para dedim mi orada bi düşüneceksin işte
  • gökhan ünal yaşı itibariyle yeterli, fizik ve şutları olarak güçlü bir forvet, yerli olarak alınabilecek de en iyi forvet, o kötü bu kötü yok böyle birşey, bir milli maçta kötü oynadı diye herkes bitirdi gökhan ı, kadro zenginliği olmadan başarı gelmez, herkes semih semih diyor, semih in en büyük avantajı arkasındaki takımdır alex tir, yoksa semih bir gökhan ünal ın yarısı bile değil, ne gökhan ın tekniği ne hızı ne gücü var, kıyaslamaları doğru yapın, ha gelip bodoslama semih i kesmeli mi hayır tabiki ama yedek kulubesinde hazırda bekleyen bir gökhan, gerektiğinde oyuna giren hatta form tuttumu ilk 11 başlayan bir gökhan semih ten de kezman dan da faydalı olur

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

gökhan ünal yaşı itibariyle yeterli, fizik ve şutları olarak güçlü bir forvet, yerli olarak alınabilecek de en iyi forvet, o kötü bu kötü yok böyle birşey, bir milli maçta kötü oynadı diye herkes bitirdi gökhan ı, kadro zenginliği olmadan başarı gelmez, herkes semih semih diyor, semih in en büyük avantajı arkasındaki takımdır alex tir, yoksa semih bir gökhan ünal ın yarısı bile değil, ne gökhan ın tekniği ne hızı ne gücü var, kıyaslamaları doğru yapın, ha gelip bodoslama semih i kesmeli mi hayır tabiki ama yedek kulubesinde hazırda bekleyen bir gökhan, gerektiğinde oyuna giren hatta form tuttumu ilk 11 başlayan bir gökhan semih ten de kezman dan da faydalı olur

+1907

SENİ SEVMEK DELİ GİBİ YÜREK İSTER BU KALPLER BİR TEK SENDE TİTRER BİR ALLAHIM OLSUN BİR DE SEN OL FENER!

• Sezon sonu beleşe alınacak oyuncuya 3 ay yüzünden bu kadar para akıtmak mantıklı iş değil

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sezon sonu beleşe alınacak oyuncuya 3 ay yüzünden bu kadar para akıtmak mantıklı iş değil

Yukarıda da yazdığım gibi sözleşmesi sezon sonu değil, 2009'da bitiyor.
  • Kulübümüz, Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.