Bildirim
Gökhan Töre EURO 2016'da YOK !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugün rezalet oynasa bile tartışmasız ligdeki en yetenekli yerli oyuncu.hareketi çok sertti umarım 5-6 maç ceza almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Play-off da yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Play-off mu?
Takım arkadaşlarını yalnız bırakan adamın kadroda bile yeri yok. Allahtan Selçuk kurtardı yine Milli Takımımızı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
Takım arkadaşlarını yalnız bırakan adamın kadroda bile yeri yok. Allahtan Selçuk kurtardı yine Milli Takımımızı.
İlk defa kırmızı kart görüldü sanırım. Daha önce olmamış bir olay o yüzden evet bence yakarak cezalandırmalıyız. SAygı Duy adam ligindeki en kaliteli Türk oyunculardan biri. Kırmızı gören ilk Türk oyuncu sanırsın ulan. Mantığınızı yiyim sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
Bugün rezalet oynasa bile tartışmasız ligdeki en yetenekli yerli oyuncu.hareketi çok sertti umarım 5-6 maç ceza almaz
Cezasını Euro 2016 da çekecek
FT kadroya almaz
Playoff mu ? -
Cezasını çekecek 2016'da yok.
Terim almaz. -
quote:
Takım arkadaşlarını yalnız bırakan adamın kadroda bile yeri yok. Allahtan Selçuk kurtardı yine Milli Takımımızı.
Tamam sizin Uefa kupanız var. -
Play of ne? Yenilecek bir şey mi? -
Almazsa almasın. Ben Beşiktaşımı zaten izliyorum, önemli olan Milli Takımdır bütün olarak, kim oynamış önemli değil. -
Grup maçlarında oynayamaz. Gruptan çıkarsak zaten Töre ye gerek kalmaz. -
Bu adamın milli takımda işi yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: waynei
quote:
FT kadroya almaz
dalga mı geçiyorsun ?
gökhan şu an çalhanoğlu ve oğuzhan'la beraber türkiye'nin en potansiyelli 3 isminden biri.azıcık kafası çalışan bir insan türk milli takımının önümüzdeki 5-10 senesini bu adamların belirleyecek potansiyelde olduğunu görür,adam hayatında ilk defa uluslararası bir organizasyona katılacak.zaten gökhan'ın transfer yaşı geldi artık,ligimize çok fazla gelmeye başladı.bu turnuva onun kariyerinde dönüm noktası olacağı için hayatının futbolunu oynayacak.
herşeyi geçtim bu adam gece kulübünde vuruldu yahu!!!milli takımlar tarihinin en büyük skandallarından birinde adı geçiyor buna rağmen adam sürekli kadroda.üstelik ömer toprak gibi a kalite bir stoper bu adam gelirse beni unutun dedi adamı milli takımdan kovdular.bi kırmızı yedi diye mi takımdan kovulacak ?
ergenken bende sakin kafayla düşünmeden direk gaza geliyordum.bi düşünün önce gençler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
FT kadroya almaz
dalga mı geçiyorsun ?
gökhan şu an çalhanoğlu ve oğuzhan'la beraber türkiye'nin en potansiyelli 3 isminden biri.azıcık kafası çalışan bir insan türk milli takımının önümüzdeki 5-10 senesini bu adamların belirleyecek potansiyelde olduğunu görür,adam hayatında ilk defa uluslararası bir organizasyona katılacak.zaten gökhan'ın transfer yaşı geldi artık,ligimize çok fazla gelmeye başladı.bu turnuva onun kariyerinde dönüm noktası olacağı için hayatının futbolunu oynayacak.
herşeyi geçtim bu adam gece kulübünde vuruldu yahu!!!milli takımlar tarihinin en büyük skandallarından birinde adı geçiyor buna rağmen adam sürekli kadroda.üstelik ömer toprak gibi a kalite bir stoper bu adam gelirse beni unutun dedi adamı milli takımdan kovdular.bi kırmızı yedi diye mi takımdan kovulacak ?
ergenken bende sakin kafayla düşünmeden direk gaza geliyordum.bi düşünün önce gençler
En az 3 maç yani grup maçlarında kullanamadığı adamı niçin alsın? Yazıkddeğil mi o kontenjan a?
2008 de ki gibi bir sakatlık tufanı vurursa eğer yine, Gökhan ın potansiyeli mi girecek oyuna yoksa transfermarkt değeri mi?
Gökhan kendi kendine turnuva ya gidiş biletini iptal etmiştir.
Terim bu silah olayında arkasında durarak fazladan kredi verdi zaten.
Turnuva kadrosunda kontenjan dondurmasını istemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pantherus IV
quote:
Tamam sizin Uefa kupanız var.
Tamam 3. sakin ol.
Hakketti. Oyunda rakibin bacağına, takımda kendi bacağına sıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tore milli takimda zaten iyi oynayamiyor ama her seye ragmen kadroya almasi lazim terimin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhakkik
quote:
quote:
quote:
FT kadroya almaz
dalga mı geçiyorsun ?
En az 3 maç yani grup maçlarında kullanamadığı adamı niçin alsın? Yazıkddeğil mi o kontenjan a?
2008 de ki gibi bir sakatlık tufanı vurursa eğer yine, Gökhan ın potansiyeli mi girecek oyuna yoksa transfermarkt değeri mi?
Gökhan kendi kendine turnuva ya gidiş biletini iptal etmiştir.
Terim bu silah olayında arkasında durarak fazladan kredi verdi zaten.
Turnuva kadrosunda kontenjan dondurmasını istemiyorum
öncelikle senin isteyip istememen birşeyi değiştirmiyor çünkü senin fikrinin bir değeri yok
ben sadece gördüğümü söylüyorum,fatih terim bu adamın nasıl birşeye dönüşebileceğinin farkında.bu adam için birçok şeyi feda etti.benim tahminim çok ağır bir ceza almazsa terim gökhan'ı her türlü kadroya alır
aklınca laf sokmaya kalkmışsın ama,sadece 1 kişilik kontenjan eksiğinden bahsediyoruz özel oyuncular içinde bu risk alınır.arda,selçuk,caner filan aynı durumda olsa onları da almayacaktı o zaman ??
3 maç ceza aldığını farzedersek gruptan çıktığımız takdirde,yani en kritik maçlarda oynayabilecek.o maçlarda da mı kontenjan derdine düşeceksin??
atıyorum çeyrek finalde ingiltere geldi,Tottenham Liverpool'lu filan haşat etmiş gökhan'ı kadroya almadın.yasin,emre çolak,volkan şen napıcak???
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- barış manço hangi takımlı
- gs bonus kart
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- mühendis oktay sebahattin şirin
- trt 1 frekans yeni
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X