Şimdi Ara

Gökçek İksiri Kan Çayı-Nerde Bulurum-Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bunlar Nerde Bulunur Acil Yardım

• arkadaşım gökçek iksir diye arattır. karşına sitesi çıkar.orda adres var.telefon numaraları var.kargo ile gönderiyor. hayırdır neyin var? abim kullanıyor da..
  • ne işe yarıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Karus_midyat

Arkadaşlar Bunlar Nerde Bulunur Acil Yardım

hayrola basurmu oldun
  • ne işe yaradığı sitesinde yazıyor.o kadar çok şeye yarıyor diye yazılmışki gerçekten o kadar işe yarıyormu bilmiyorum. ama vücuda etkisi gerçekten var, abim yıllardır gitmediği doktor özel hastane kalmamıştı.şimdi hızlan iyileşiyor. herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilemem.
  • merhaba kardeş.abim iyileşiyor demişsin.hastalığı nedir acaba.bende de bağırsaklarla ilgili sorun varda.
  • uzun zamandır girmiyordum msj yeni gördüm, abim de uzun süreli antibiyotik kullanımı sonucu bağısaklarına yerleşen mikroorganizmalar (testlerde çıkmıyorlar) ın ,vücutta yarattığı halsizlik ,bağışıklık sisteminin zayıflaması, dilinde beyaz küçük yaralar (hastalık çok ilerediğinde oluşuyor),ve midesinde helobaktari vardı ama mide hastalığının bununla alakası varmı bilmiyorum,herneyse hepsi hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girdi(örneğin dilindeki yaralar sindi,uyku yetmiyordu artık normal saatler yetiyor vs..
    sende gir bak sitesinde gerekli açıklamalar var,bağırsaklarında ne gibi problem var bilmiyorum ama adamın çıkış noktası özellikle bağırsaklar bu yüzden araştır bence, antibiyotik kullanımı hakkında kesinlikle doğru söylemiş ama vücutteki kötü mikroplar ölürken iyilerinde hepsi ölüyor vs..
    kullanan başka arkadaş varsa gerçi donanım sitesinde rastlamak zor ama yinede varsa burda umarım paylaşım yapar bizimde bilgimiz artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • testeronu güçlendiren bi ilaçtı özellikle.
    sakalı çıkmayanlar ve köselik çekenler kullanır.
    hekime başvur öle kullan derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

testeronu güçlendiren bi ilaçtı özellikle.

yemin et sakal çıkarıyor mu
  • Bence tam okumamışsın ,yazdığın konuda da etkisi vardır ama birçok hastalığa yarıyor sadece testesteron u güçlendiren bir bitkisel karışım olsa abimdeki bağırsak sorunlarını iyileştirmeye başlamazdı zaten 2 aydır kullnıyor abim 3-4 ay daha gerekliymiş bakalım,umarım iyileşir tamamen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

yetkililerle konuşmadan kullanmayın!
    ne gazsınız ya :)

bi uzmanla konuş tahlil yaptır sakal sorunun varsa
    böle ilaçlara hemen başvurma geleceğini yakma bi ters teper
    sonra recep ivedik v2 olarak gezersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 24 Nisan 2008; 3:09:40 >
  • quote:

quote:

bence bu konuda ibrahim beyle iletişime geçersen sana cevabını verir (ama arkadaşın yazdığı testesteron'nu ben erkeklik hormonu diye biliyorum ,iksiri almanya gibi yerlerden iktidarsızlık için isteyenleri DUYDUM. erkeklik hormonu sakallarıda belirli bir miktarda etkileyebilir belki ama buna yorum yapmayayım sen sor yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimgsxr

quote:

quote:

bence bu konuda ibrahim beyle iletişime geçersen sana cevabını verir (ama arkadaşın yazdığı testesteron'nu ben erkeklik hormonu diye biliyorum ,iksiri almanya gibi yerlerden iktidarsızlık için isteyenleri DUYDUM. erkeklik hormonu sakallarıda belirli bir miktarda etkileyebilir belki ama buna yorum yapmayayım sen sor yani.

nerde bu ibrahim mailmi atmam gerekiyor tellemi konuşmam gerekiyor

• quote:

quote:

• http://www.gokcekiksir.com/

adresinden ulaşabilirsin,ben kendisini istanbula geldiğimde 1 kez gördüm şahsen yakından tanımam,reklam yapmayı hiç sevmem ama yaşadıklarımı yazarım.abime çok iyi geldi kullanıyor hala.bende aldım biraz sarımsak kokusu olduğundan ve çalıştığım için yaz tatilinde başalayacam içmeye,bakalım artık.
    sende araştırırsın artık
    sağlıcakla kal...
  • Bu gökçek iksiri denilen şeyin aslında abartma oldugunu duymuştum.Yani normal bildiğimiz sıradan karışımlar gibi oldugu söyleniyordu.Göya iksiri oluşturan kişide var bir tek , ve ondan satın alınıyor sanırım.
    Adamın gokcek iksiri için bi ara 4-5 farklı site açtıgını duymustum reklam yapmak için.
    Her derde deva diyor yahu o kadar da olur mu ki.Pek inanasım gelmiyor.
    Peynir , et falan yeme diyordu herkese(forumlarda görmüştüm).Ben de bi mail attım bana da aynı şeyi yazdı.Peynirsiz etsiz olur mu yahu ? :S
    Valla bilmiyorum denemediğim ve deneyeni de görmediğimden birşey söyleyemeyecegim.
  • Bu gökçek iksiri kullanan ve sonuç alan var mı?
  • arkadaşlar ben gökçek iksirini aldım ve çok iğrenç berbat birşey iğrenç ötesi denebilir ve şu an hala miğdem bulanıyor ölüyorum zannettim böyle birşey yok ya sakın almayın bence bunu içebilecek bir baba yiğit yok aldığım gibi geri gönderdim belki hastaları iyileştiriyordur bilemiyorum ama ben bunu kimsenin içebileceğini zannetmiyorum (paranıza yazık)
  • Gökçek iksir (limon suyu) ve gökçek tonik (lahana suyu) bende alıp kullandım. Bide reflü çayı. hepsinin tadı berbat. Lahana suyunun tadı bi nebzeye kadar tolere edebiliyorum ama iksiri ve reflü çayını içmekte zorlanıyorum. Berbat bir tadı var. iksir ilk içtiğim anda karnımı ağrıtıyor 5 dk içinde geçiyor. ayrıca o adar para almasına rağmen adamın ilgi alakası sıfır. Sorduğun soruya bile adam gibi cevap vermiyolar. Çalışanların ilgisi çok zayıf ve ürün çok pahalı. Ürünlerin tadının berbat olmasıda cabası.
  • www.turkiyesifa.com burdan satın alabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.