Gökçeada'ya Yeni Yapılan Devlet Okulu

-
-
bu okula orda yaşayan her öğrenciyi almazlar bence ya da uluslar arası okul fln dır herhalde bu ne maşallah bizde 97 den kalma tahta sıralarda oturup dötümüzü düzleştirelim
-
Gökçeada nüfusu çok az. Yeterli öğrenci bulabileceklerinden bile şüpheliyim.
-
Okulda eğitim iyi olsun bunu için bile giden olur ama yazık olmuş bütçey bir sürü şehir var türkiyede oralara yapın valla bence bu okulda bi iş var yaptıranların çevresine bakmak lazım
-
okula giden paraya neden yazık olsun?
-
Bu okulu ada yerine bir şehire yapsalar daha iyi olmazmıydı. 9k nüfuslu bir yere böyle okul yapılacağına gidip daha fazla nüfus`un olduğu bir yere yapmak daha mantıklı ya da daha az maliyetli bir okul yapıp kalan parayı okullara dağıtmak daha olurdu bence, ben geçen gün gittim poşet alamadım okuldan kitaplarım için neymiş covid-19 salgını varmış da bulaşma riski varmış. Okulda covid öncesinde peçete yoktu. Tabi iyi yanlarıda yok değil sayısı az olsada düzgün bir yerde öğretim görebilicek öğrenciler.
Bu arada okulun ismi Atatürk Anadolu Lisesi
-
Böyle hizmetler hep zenginlere zaten. Gel Güngörene Sultangaziye yap aynı okulu ne olur sanki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Orada yaşayanlar zaten zengin otel sahipleri vs onların çocukları gider
-
Burada okulları hapishane gibi yapıyorlar.
-
İnsanin liseyi baştan okuyası gelir ya içim açıldı mis gibi okul harika bir de adadasın vallahi muhteşem. Rüya gibi geçer 4 yıl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X