Şimdi Ara

GOKART'A GİDEN VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m4y

200 liraya imal edilebilir.

Şaseyi ve aktarmayı kendiniz kaynaklarsınız, çıkma çin malı motorsiklet motoru bulursunuz olur biter. Baya araştırdım ordan biliyorum

+1.Bende öylesine bakarken görmüştüm bir sitede vardı.

EDIT:Buldumhttp://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=756

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 21 Ocak 2012; 19:19:38 >

• eskiden izmir bostanlı pazar yerinde de go-kart pisti vardı, ama yıllar önce kapandı... bir tane çiğlide mavişehir istasyonu yakınlarında bir yer var yanlış görmediysem... ben de gitmek isterim ama nasıl gideceğim bilmiyorum ki :/

edit:tamam buldum navigasyonada girdim, gideceğim ilk fırsatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Ocak 2012; 19:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

İstanbul da oturanlar için Zeytinburnu metrosunun karşısında var gerçekden iyi bi pist tünel filan var denemenizi tavsiye ederim

Hocam arabayla nasıl gidilir?
    Çevre yolundan gelicem ya da Gaziosmanpaşadan diye düşünsek?

zeytinburnunda tekzen var hocam ona çok yakın, otobandan gelirsen otogar çıkışından çıkarsan biraz zorlanarakda olsa bulursun ama en rahat şekli e-5 den gelmek, ben çok beğendim gelmeye değer. Ayrıca şunada bi bak derimhttp://www.tunelkarting.com/iletisim.html

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Gop'tan Florayaya İstanbul b.şehir tesislerine gidiyorum go kart için :D Araçlar honda pist çok güzel istanbuldaki forumdaşlara tavsiye ederim. :D 10 lira mı 15 liramıydı neydi

Tam yer tarifi alabilir miyim?

Goptan nasıl gidiliyor bir de?

Bende Gopta oturuyorum.

Buyur hocam gopta burası

http://www.sahibinden.com/ilan/shopping-everything-else-concert-event-tickets-karting-gaziosmanpasa/detay/

• Bu arada go kart yapmak isteyenlere duyurulur

http://forum.donanimhaber.com/m_9277415/mpage_1/f_/key_//tm.htm#9277415
  • Yıldıztabyadaki güzelmiş bir bakılabilir aslında.
  • 2 ay önce Ankara-Göksu Parkta gecenin 3 buçuğunda gitmiştik go-karta.

Hızlandıkça kendini acı acı hissettiren soğuk,paha biçilemez

Virajın birinde spin atıp,arkadaşımın bana tur bindirmesiyle moralim altüst olmuştu tabi.
  • İZMİRDE gidelim diyen varsa çok güzel bir fırsat var... Alalım ve yarışalım

http://www.sehirfirsati.com/deals/izmir/hanci/3603640?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_55&a=831
  • Selimpaşada güzel bir go-kart pisti var.Araçlarıda gayet güzel 6 numara haricinde . Dakikası 1.5 lira,gitmek isteyenlere tavsiye ederim.Pistte son gaz dönebileceğiniz uzun virajlar var.
  • Ankara'da var mi boyle bir firsat??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Yıldıztabyadaki güzelmiş bir bakılabilir aslında.

Napıyon liseli?
    Bul bir yer birgün gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Yıldıztabyadaki güzelmiş bir bakılabilir aslında.

Napıyon liseli?
    Bul bir yer birgün gideriz

Çok ayıp.

Yıldıztabya'da var hacım ayıpsın ya.

• quote:

İstanbul 'a araştırıyorum güzel bir mekan bilen varsa Pm atarsa ya da bilgilendirirse çok sevinirim. 15 Dk 20 tl çalışır.

Daha ucuz olsada iyi olur yani, öğrenci adamız.

Hocam kurtkoy viaportta var. Cok buyuk bir alan sayilmaz. Birde sanirim bostanci sahil taraflarinda gormustum. Ikisine de gitmedim yalniz.
  • Go kartın zevki beton pistte değil asfalt pistte ortaya çıkıyor.
    Bu sebeple Bornova EGS parkın pisti acaip şekilde kayıyor beton olduğu için

Forum Bornova'da bir go kart pisti var. Asfalt pist. 1 numaralı alev desenli araç var orda. Yarış arabası. Orda Fatih diye bi elemanın kendi aracı. Denk gelirseniz ona binmenizi tavsiye ederim. Asfalt pistte kullanması süper. Frene basmadan ve kaymadan viraj almanın zevki paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Go kartın zevki beton pistte değil asfalt pistte ortaya çıkıyor.

Forum Bornova'da bir go kart pisti var. Asfalt pist. 1 numaralı alev desenli araç var orda. Yarış arabası. Orda Fatih diye bi elemanın kendi aracı. Denk gelirseniz ona binmenizi tavsiye ederim. Asfalt pistte kullanması süper. Frene basmadan ve kaymadan viraj almanın zevki paha biçilemez

Hocam bence işin espirisi virajı alırken kıç atmakta bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Go kartın zevki beton pistte değil asfalt pistte ortaya çıkıyor.

Hocam bence işin espirisi virajı alırken kıç atmakta bitiyor

Ama Beton pistte kıç atınca toparlamak çok zor ve genellikle spinle sonuçlanıyor hocam

• gokarttan sonra arabanın direksiyonuna geçmeye korkuyorum
  • İstanbuldakiler toplanıp gidelim bir gün. Bildiğim kadarıyla Tuzlada çok güzel bir pist var. Ve araçları da çok güzelmiş. Normalde 6 veya 9 Hp oluyor araçlar, yanlış bilmiyorsam Tuzladakiller 15 Hp'ymiş.
  • Tuzla'da değilde Pendik diye biliyorum onu hatta o da kapandı diye biliyorum. Karşıda çok güzel yerler varmış. Tünelli falan internetten araştırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar geçenlerde çift kişilik bilet aldım 15er dakikalık şehir fırsatından. Bugün kız arkadaşımla gittik İzmirde İnciraltı Cartland Cartinge. 7-8 sene aradan sonra ilk defa gittim, o zamanlar lisedeydik tabi gaz pedalına korkarak basıyordum hatırladığım kadarıyla, bugün asfaltı ağlattım Çok eğlenceli bir 15 dakikaydı, gerçekten drift yapmanın keyfini yaşadım. Herkese tavsiye ederim, içinizdeki trafik terörünü öldürmek için çok güzel bir deşarj olma yöntemi. Bütün sinirimi attım diyebilirim.

Çok haklısın trafikte terör estirip başkalarının hayatını tehlikeye atmaktansa gidip gokart pistinde hırslarını almaları daha iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.