Şimdi Ara

Göğüs programı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.)Superset: incline bench*inclie fly 4 set

2.)Cable crossover 4 set

3.)Superset: dumbell flat bench*dips 4set

4.)superset: incline bench machine*push up 3 set

5.)Pullover 3 set

Not:incline bench ve cable crossover dropset 

Arkadaşlar bu programı oluşturdum sizce yarralı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eger yeterli alt yapin yoksa buyuk ihtimal cok ise yaramaz sadece kaslari sasirtma ve zorlama amacli bi iki hafta calis zira hareketler superset birde arasina dropset koyarsan sikinti yasarsin

• Göğüs icin iki çeşit programım var bir hafta birini bir hafta değerini uyguluyordum bunuda eklemek mantıklı geldi ama dediğin gibi ters teper diye korkuyorum

• Bench presste 140-150 kg civarına çıkamıyosan bu program işine yaramaz.

Zaten o level deki adam da bunu sormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 11 Kasım 2014; 17:27:40 >
  • decline + şınavı unutmuşsun
  • Alt göğüs çalışmıyorum zaman kaybı olarak görüyorum alt göğüsü

• Lentus kullanıcısına yanıt
    Neden işe yaramaz beni aydınlatırsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antreman programı
    6 ay önce açıldı
    Evde fitness programı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 tane hareket yapıyorsun kafan mı güzel dostum? Dropsetleride gömmüşün. Ne diyeyim helal devam süper. Şahsen 2 press 2 açış. Bir tanede makine eklerim yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

decline + şınavı unutmuşsun

Hocam Şınav göğüs için ne kadar etkili ?
  • İlk başta senin gibi düşündüm deneyip göreceğim sonuçları paylaşırım
    Ct Fletcher izledim ondan sonra yaptim programı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvaelahr

İlk başta senin gibi düşündüm deneyip göreceğim sonuçları paylaşırım
    Ct Fletcher izledim ondan sonra yaptim programı

Ct Fletcher benim söylediğim kilolarda çalışabiliyo. Çok fazla bi kas kütlesi var ayrıyetten steroid kullanıyo.

O adamın seviyesindeki bi programı kendine uyarlarsan ters teper.

Isınma setleri hariç

3x5 Bench Press
    3x8 Incline dumbell press
    3x10-12 cable crossover

Gayet yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 11 Kasım 2014; 20:39:57 >
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Ct Fletcher ın programı değil ve Ct Fletcher overtraining diye birşey yok diyor ben bunu kastetmiştim
    Ayrıca bölgesel olarak çalışıyorum 8 hareket denmi push up cablecrossover pump içindir aslında pek hareketten saymıyorum ağırlık onemli degil ben bu programı yapacağıma inanıyorum tek isteğim programdaki hareketlerin sırası ve kombinasyonları bakımından bir hata olup olmadığını 3.kişi gözünden görmekti düşüncene saygı duydum ancak bu programla ağır kilo basmak arasında bir bağıntı kuramadım

• quote:

Alt göğüs çalışmıyorum zaman kaybı olarak görüyorum alt göğüsü

bu program komple zaman kaybı
  • quote:

Ct Fletcher ın programı değil ve Ct Fletcher overtraining diye birşey yok diyor ben bunu kastetmiştim
    Ayrıca bölgesel olarak çalışıyorum 8 hareket denmi push up cablecrossover pump içindir aslında pek hareketten saymıyorum ağırlık onemli degil ben bu programı yapacağıma inanıyorum tek isteğim programdaki hareketlerin sırası ve kombinasyonları bakımından bir hata olup olmadığını 3.kişi gözünden görmekti düşüncene saygı duydum ancak bu programla ağır kilo basmak arasında bir bağıntı kuramadım

Bu programa uygun kas kütlen yok. Protein sentezin hiç yok. Kası fazla zorlarsan gelişmez. Gelişebileceği seviyede hasar vermen gekir.

Ct fletcher in steroid kullandığını söylemiştim.

Programın zaman kaybı. İstiyosan dene tabi. Sadece sorduğun için elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalıştık.

• Vücudunuz ve spor geçmişiniz hakkında bilgi sahibi değilim ancak yazdığınız bu göğüs programının sizin için ağır olacağını düşünüyorum. Merak ettiğim, spor salonunuzdaki hocaya sormadan neden kendi programınızı yazma gereği hissettiğiniz. Bence kendi programlarınıza uyarak -herhangi bir ekleme yapmadan- ve doğru beslenerek gayet yeterli bir gelişim sağlayabilirsiniz.
  • Fitness Eğitmeni kullanıcısına yanıt
    Salondaki hocanın verdiği programın çok hafif olduğunu düşünüyorum.

• Bench Press
    Dips

Yeterde artar bile düzgün şekilde düzgün ağırlıkta yapınca
  • Göğüs için dört temel hareket yeterlidir bence. Alt,orta,üst göğüs ve ek olarak fly. İyi bir kütle oluşturduktan sonra hareketler çoğalabilir kasları ayrıştırmak amaçlı...
  • Öncelikle spora başlayalı 1.5 sene oluyor 85 kiloyum 1.78 boyum var dirty bulking yapmayı tercih ettim hareketleri tutupta 12-13 tekrar yapmayacağım ağır kilo girmeyi düşünüyorum bu programida 3 haftada bir kullanmak istiyorum bunu yaparken zorlanacağımı düşünmüyorum bana bu programı neden yapamayacağımı mantıklı bir şekilde aciklarsaniz sevinirim henüz verilen cevaplara tatmin olmadım yaklaşık 8-9 aydır düzenli beslenerek yapıyorum beslenme yönünden bir eksik yok

• Nvaelahr kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz fakat ağırlıkları arttırmak da programı ağırlaştırmak için iyi bir yöntem. Ayrıca programın hafif olduğunu hocanıza iletirseniz sizin için en iyi kararı birlikte verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.