Şimdi Ara

göğüs kaslarını geliştirmek için şınav çalışılır mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
43.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam göğüs istiyorsan şınav pozisyonu ama kolların normalden daha açık olcak(yanlara)

yada en iyisi barfix.varsa öyle calısabilcehin bi yer.göğüs dahil cou vücut kasını calıstırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

ciddi bi konu gerçekteen sadece bilen arkadaşlar cevaplarsa daha yararlı olur
    beyler ben 3-4 aydır body gitmekteyim her şeyi öğrendiğimi sanıyorum yanlız sorun var ki şöyle
    göğüs kaslarına özellikle ağırlık verdiğim halde hareketleri yaparken hissedemiyorum göğsümü yani kasları ne kadar zorlasamda anlamıyorum ara sıra çok ağır yaparsam hafif kas ağrısı oluyor o kadar hocaya da sordum bir sürü hareket gösterdi internetten baktım hangi açıyı denersem deneyeyim ya omuza kayıyo hareket ve yahut koltuk altlarına veya göüslerin yanına göğüs de acayip yağlanma var bir türlü atamadım onu kollar kanatlar çok iyi yapıyorum sırt vs fakat olay göğüse geldiğinde istediğim verimi hiç alamadım alamıyorumda hareketleri doğru yaptığıma eminim ama olmadı olmuyor nasıl olacak bu çareside yok gibi elireceğim ya soğuttu beni body den bu göğüsler
    amino asit ve proteinde kullanmaya başladım son 1 aydır yok anasını satayım mide çalışmadığım halde göbek eriyo göğüsler aynı
    kilo89
    boy 186

bana o hareketi bu hareketi göstermeyin artık kusacam hepsini tamamen ezberledim sadece bana sebeb söyleyin neden gelişmiyor

göğüsteki yağları atamamana cevap :

asıl alanım yüzme ve tekwando ama uzun yıllar body çalıştım bu sporlara takviye olması açısından. aktif sporu bıraktıktan sonra 3 ay içerisinde kilom 78 den 92 ye çıktı. boyum 1.85. birçok kez diyet i denedim şınav mekik manyağı oldum ama nafile kilom en fazla 90 a kadar düşebildi.

sebebide body sporunda nabzın uzun süreli yüksek hızda atmaması...şekilli bir vücut için body nin yanında koşu yüzme bisiklet türü sporlar şart.

ama hiçbirini yapmak istemiyorsan artık (benim gibi ) sana KARBONHİDRAT DİYETİ ÖNERİRİM. şuan kilom 81 vücudumda 5 senedir lanet gibi yapışan yağ tabakası inceldi neredeyse kalmadı. bunu netten araştır karbonhidrat diyeti. aç kalmak yok.

en mantıklı cevabı senden aldım teşekkürler ama ben o diyeti 1 aydır yapıyorum ve öğün olarak en az 3-4 öğün yiyorum sadece göbek gidiyor göğüsler aynı hiç bi fark yok delireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 3 Temmuz 2008; 17:44:56 >
  • dostum o zmn yapıcak pekbirşey yok. her egzersiz her insanda aynı tepkiyi vermez. demekki senin yapın öyle. sen iyice bir kilo ver. boyun 86 kilon en fazla 78 olmalı.
  • @CatSK resimler için çok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

göğüs kaslarını geliştirmek için şınav çalışılır mı?

bundan var bende.düzenli yapıldığında ektisini hissettiriyor

Bune nereden sokuyorsun yada nabıyorsun onu nasıl etkisini hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 3 Temmuz 2008; 18:28:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

Bune nereden sokuyorsun yada nabıyorsun onu nasıl etkisini hissettiriyor

yere paralel tutup büküyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

Zeus, Sen böyle birşey mi istiyorsun?

valla ben bunun gibi olsam daha ne isterim aslnda benm göğüs göbek ve böbrek kısmı yani karnın yanlarında fazla kilolar var önce onları atmam lazım yazlığa gidiyorum geçen sabah kalktım 10:00 da herkes uyuyo gittim denize dubalarda 10 tur atiyim dedim 2 de tıkandım çok uzun geldi ya...

halter 5kgukları 10-20 dk kaldırabiliyorum ara vermeden. kol var ama şu vücut kötü bide arka kısımı nasıl zayıflatabiliriz (popo bölgesindeki yağlar nasıl erir? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 3 Temmuz 2008; 19:36:30 >
  • Göğüs kasları için şınav birebir

eğer göğüs kaslarının dar ama şişik olmasını istiyosun. ellerini birbirine yakınlaştırırak şınav çek. ( Daha çabuk gelişir )
    eğer göğüs kaslarının geniş ama alçak olmasını istiyosan. ellerini omuz genişliğinden daha fazla açarak şınav çek. ( Daha geç gelişir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

Göğüs kasları için şınav birebir

eğer göğüs kaslarının dar ama şişik olmasını istiyosun. ellerini birbirine yakınlaştırırak şınav çek. ( Daha çabuk gelişir )
    eğer göğüs kaslarının geniş ama alçak olmasını istiyosan. ellerini omuz genişliğinden daha fazla açarak şınav çek. ( Daha geç gelişir )

vay bu dediğin doğruysa ki geniş genelde çekmek bana da mantıklı geliyor.dar çekince dediğini düşündüm ben de.geniş çekmeye devam.bilimsel dayanağım oldu en azından.geniş olsun istiyorum.geç olsun benim olsun.sağolasın
  • Dün Akşam Şınav hareketini değiştirdim. Şınav çekerken artık elleri birbirine yakın tutmaya çalıştım. Gerçekten İşe yarıyor.

Eller birbirine yakın olsun. Öyle çekmeye çalışın.Etkisini hemen gösteriyor
  • silikon taktırın
    daha güzel durur
  • kollarını fazla açmadan hatta dar tutarak şınav çek...gögüslere olan etkisini hissedersin.

resimdeki tatlı bayanın gibi yapsan da olur ancak kollarını biraz dar tut...

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

Göğüs kasları için şınav birebir

vay bu dediğin doğruysa ki geniş genelde çekmek bana da mantıklı geliyor.dar çekince dediğini düşündüm ben de.geniş çekmeye devam.bilimsel dayanağım oldu en azından.geniş olsun istiyorum.geç olsun benim olsun.sağolasın

geniş nasıl oluyor dar nasıl oluyor resim alabilir miyiz?
  • Ya o gögüs problemi bende de var yemin ediyorum param olsa direkt liposuction(yanlış yazdıysam özür dilerim) yaptırıcam. 2 senedir düzenli olmasa da çalışıyorum. Kolarım en az %30 omuzlarım da en az %30 gelişti. Göbek var da denemez. Ama gögüsler hiç erimiyor. Ben de arkadaşlar gibi göğüs için yaptığım hareketlerin etkisini hissedemiyorum. Ama 100 tane mekik yapsam adam gibi ertesi gün eğilip kalkarken kaslar agrıyo ama gögüste hiç böyle bişey hissedemedim.

Düzeltme: gögüz ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 5 Temmuz 2008; 13:16:34 >
  • Dambıllarla dirseklerini kırmadan yanlardan yukarı dogru kaldır yavaş yavaş indir.
    Resimde göstermişler o hareketi yap dambılla.
    Ayrıca dambıllı almışken bırakma bech press gibi uygula.Yani düz bir zemine yat düz bir şekilde kaldır yavaş yavaş indir.
    Ayrıca dambılla butterfly gibi çalış fakat dambılla tam olarak nasıl yapılır için google'dan arat.Ayrıca Trafez yapabilirsin eger imkanın varsa.Şöyle yapılır iki ucunda agırlık olan uzun demiri tam ortasından arada 3-4 parmak genişliginde bosluk bırakarak tutarsın.Sonrada onu cenene kadar kaldırır yavaş yavaş indirirsin.
    ayrıca az egimli bir zemine tahminen 120 derecelik bir açıyla yatıp dambılla kollarını aşagıdan yukarı dogru ve dambıllar yukarda birbirine degecek sekilde degdirerek indiriğ kaldırabilirsin.
    Bir kaç yöntem daha var.Birazda google'da aratırsan daha ayrıntılı bilgiler bulursun.Kolay gelsin

Ekleme:Eger gögüs bölgeni şekillendirmek istiyorsan.Dambıl şart ve bu iş şınavla olacak bişi degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 5 Temmuz 2008; 13:29:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

zaten 1 tane şınav türü var,ve evet şınav göğüs kaslarını çalıştırır.ben 3 yıldır body yapıyprum,ama dambıllarla yapıyorum.

3yıldır body sporu ıle ugrasan bı kısı nasıl olurdaa 1tane snav turu var der anlamıs degılım yanı ıkı elin arasındakı mesafeye göre snavın zorluk derecesı artar
    ben sana bı saysam 10 nu gecer rahat mıllet agırlıksız sadece vucut agırlıgı ıle vucut gelıstırıyo kasın ıcı dısıı yanı vs farklı hareketler sergılenıyo sınav hareketlerındede baya cesıt var sen hıc ayaklar 1.5 m yukarı kaldırıp snav cektınmı ust göus ıcın gecerlı ellerını bırlestırıp snav cektınmı sıkıstırma hareketı butter fly ve dumbelfly hareketınden daha ıyı kan pompalıyo ve arka kolu super calıstırıyo trıceps yanı tek el sınav cektınmı yumrugunda cektınmı parmak uclarında cektınmı yanı ıstemedıgın kadar snav hareketı var türü bır degıl bence hepsı aynı kası calıştırsa neyse göus kasının 3 farklı bölgesı var ust-orta -alt göus gurubu alt derken dıpste bır snav hareketıdır unutmaa

ayrıca snav yenı baslıyanlar ıcın bırebır ama bıyerden sonra ıse kası geliştirmiyo agırlık sart yanı bench press hareketlerı sart

bu yay super bırsey yaa bıleklerınızı cok guclendırır guclenen bılek ıle super pazu calıstırır calısan o kaslarla super barfıx cekersınız trapez ve omuzlar bırzda olsun gelısır gelişen trapez ıle ıyı omuz sıksıtırmaları letaral raıse vs ve gelısen omus ıle ıyı ust göus calısabılırsın ve bunun yanı sıra ıyı bır kanat sırt cıkartabılırısn bıllmem anlatbıldımmı hareketlerın temelı bılektır bılegınız guclu ıse gerısı gelır beyler bu yayla ben göus sıkıstırması bıle yapıyorum sırtımın arkasında sıkıstırıyorum ara sıra, sırtım ıcın bıre bır, bazende tek el bukuyorum yanı bunu kullanın cok faydası olur sıze gercekten sıddetle tavsıye ederım arada arkadaslarınızla bılek guresı yapın esaz farkı orda görursunuz kullanım seklı ıse ıstersen yukarı dogru sıkıstır ıstersen asagıya dogru ıster ayakta ıster oturarak ama hepsını deneyın her turlu zorluga alıstırın kendınızı dusunun paramparaca bıleklerınızın oldugunu sekıllı cızgıler kaslar cıktıgını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 5 Temmuz 2008; 13:47:52 >
  • Teşekkürler dostum dediklerini yapıyordum ama dediğim gibi ne görüntü ne başka bi şekilde bi gelişme hissedemiyordum. Demek ki biraz daha yüklenmemiz lazım.
  • @87akin-izmir
    bicepsler için kaç kilo çalışıyosun bir de bench press te kaç kilo kaldıyosun? benim 11 kilo biceps yaptım setli 10-15 defa yapıyorum bilelerimde biraz ağrı var. haftada 3 gün yapıyorum. haftada 3 normal midir yoksa 2 ye indiriyim mi? bir de sen mesela dinlenmeyi nasıl ayarlıyorsun. vücut belli bir seviyeyi sağladıktan sonra diyelim mesela 3 ay ara mı veriyosun yoksa azar azar devam mı ediyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

Tracy bu aletten bende de var arkadaşlarla ismini şanzuman koyduk hatta.. Demek bilek güreşindeki gücümün etkisi bu imiş diyorum şimdi bir arkadaş bahsetmiş çünkü.. 3-4 senedir düzenli yaparım çünkü bunu.. ama ne çeşit hareketler yapılabilir onu merak ediyorum hiç bir yerde de rastlamadım hareket çeşitlerine..
  • kardeşim b3n göğüs kaslarını sırf şınavla yaptım söylediğim zaman şaşırıyolrlar ama tabi ki düz şınavla değil
    sıkıştıracaksın 6 set çekeceksin 1. de eller baya açık olcak 2. de biraz daha eller birbirine yakın 3. 4. derken 6 da eller üst üste olacak böylece sırf göğüsü sıkıştırıyorsun buda göğüs kaslarını geliştirmede (ağırlık hariç) en etkili yöntemdir birde kollarımı kullanmadan diyorsan oklava ile yapılan bir hareket var googleden araştırırsan bulursun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.