Şimdi Ara

Göğüs Kafesimde Bozukluk Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok belli olan bir bozukluk. Açıklayabilir miyim bilmiyorum ama şöyle diyim tam iki kafesin birleştiği yer karın kaslarının hemen üstü öne çıkıntılı. İman tahtası denen kemik ise geride. Ayrıca buna bağlı mı bilmiyorum ama göğüs kasım yok denecek kadar az. Benim yaşımdaki arkadaşlarıma göre çok az. Ss isteyen olursa özelden atarım. Tavuk göğsü gibi ama o kadar da fazla değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göğüsün hemen altını ve ortasını diyorsan benim de aynı yer öyle. Üstelik fazla çıkıntılı ve karın kası gibi iki parça sağ taraf daha da çıkık. Bunun için geçen doktora gittim mr istedi, çektirdim bir şey çıkmadı anatomik bir bozukluk varmış. Sağ göğsümde ağrı oluyor bu şişkinlikten olabilirmiş bu yüzden göğüs cerhhaına gidecem falan. sıkıntı beni ağrıdan çok çirkin durması sıkıntıya sokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Göğüsün hemen altını ve ortasını diyorsan benim de aynı yer öyle. Üstelik fazla çıkıntılı ve karın kası gibi iki parça sağ taraf daha da çıkık. Bunun için geçen doktora gittim mr istedi, çektirdim bir şey çıkmadı anatomik bir bozukluk varmış. Sağ göğsümde ağrı oluyor bu şişkinlikten olabilirmiş bu yüzden göğüs cerhhaına gidecem falan. sıkıntı beni ağrıdan çok çirkin durması sıkıntıya sokuyor.

Hocam aynen benim de çift taraflı çıkıntı. Geçen hastaneden randevu almıştım buradan değil göğüs cerrahisinden alıcaksın diyip yolladılar ben de onun için randevu alacağım. Bazen çok koşunca benim de o bölgeye yakın taraflar ağrıyor sakinleşene kadar. Derin nefes almaya zorladığım zaman falan batıyor. Tişört falan giyince çok belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Göğüsün hemen altını ve ortasını diyorsan benim de aynı yer öyle. Üstelik fazla çıkıntılı ve karın kası gibi iki parça sağ taraf daha da çıkık. Bunun için geçen doktora gittim mr istedi, çektirdim bir şey çıkmadı anatomik bir bozukluk varmış. Sağ göğsümde ağrı oluyor bu şişkinlikten olabilirmiş bu yüzden göğüs cerhhaına gidecem falan. sıkıntı beni ağrıdan çok çirkin durması sıkıntıya sokuyor.

Hocam aynen benim de çift taraflı çıkıntı. Geçen hastaneden randevu almıştım buradan değil göğüs cerrahisinden alıcaksın diyip yolladılar ben de onun için randevu alacağım. Bazen çok koşunca benim de o bölgeye yakın taraflar ağrıyor sakinleşene kadar. Derin nefes almaya zorladığım zaman falan batıyor. Tişört falan giyince çok belli oluyor.

Benim çok koşunca bişi olmuyo ama ayakta olduğum her an ağrıyo oturunca direk geçiyo. Ben dahiliyeye gitmiştim o da beni göğüs cerrahisine yönlendirdi muhtemelen fizik tedavi yapacaklarmış.
    Yani sıkıntı bişey değil sonuçta sadece görüntüsü kötü.

• Ankarada nerde oturuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ankarada nerde oturuyorsun

Neden merak ettiniz?

• Bi arkadaş varda

Sen değilmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 29 Aralık 2014; 0:55:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    etimesgut.

• Benim bi arkadasda da var Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.