Şimdi Ara

Gögüs Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar Yaklaşık 3Aydır Kalbim Ve Etrafı Ağrıyordu Acile Gittim Kan Aldılar Röntgen Çektiler Sorun Yok Dediler Yolladılar Fakat Devam Etti Bu Rahatsızlık
    Kardiyoliye Gittim Ekg Çektiler Sorun Yok Dediler ...
    Bu Rahatsızlığım Şuan Çok Az Oluyor Fakat
    Kalbimin Alt Tarafında Göğsümün Solunda Bi Ağrı Var Uğruyor Gün İçinde Defalarce Nefes Darlğım Oluyor Randevu Aldım Yedikule Göğüsten
    Ağrı Olunca Bazen Çok Şiddetli Bazen Az Kendini Gösteriyor
    Bu İşlerden Anlayan Bi Hekim Yani İlgilenen İşini Severek Ve Anlayarak Yapan Bi Göğüs Hekimi Biliyormusunuz Ben Doktorlardan Memnun Değilim Tamam Tetkik Yaptılarda
    Sorunu Bulamadı HiçBiri Bişeyin Yok Diyip Yolluyorlar Ama Rahatsızlığım Şiddetleniyor Bana Tavsiye Edeceğiniz İyi Bir Hekim Varmı Devlet Hastanesinde Olması Gerek Özele Gidemem Şuanlık

Öncelikle ağrılar başladığından beri ne yapıyorsunuz? Ağırlık yada hergün düzenli yaptığınız bir hareket var mı? Belki bilgisayar başında yanlış oturuyoruz vs.

kendinizi iyi tanıyın, nefes darlığı vs ile de birleşiyorsa panik atağa merhaba diyin.. kendinizi çok dinlemeyin kafanızı dağıtın, günlerinizi yoğun geçirin..

zaten bir sorun varsa ortaya çıkardı o yüzden bu kadar takmayın, ne yapıyorsanız devam edin..

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Özellikle sol tarafta olmasi canımı Sıkıyor Ama panik atak bi kac kez yaşadım Da bu ona benzemiyor panik atakta göğüsteki SıkışMa ve derin nefes ihtiyaci çok Oluyor bendeki daha çok Nefes darlığı Ve ağrı İste Çalışıyorum Sabah 6 aksam 6 bunun dışında Yatıyorum evde tezgahtarim sürekli Ayaktayim cok takintiliyim belki bundanda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bel hamlık ağrısı
    4 ay önce açıldı
    Testis ağrısı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.