Şimdi Ara

'Goethe -Genç Werther'in Acıları' Okuyan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu kitabı okuyan biri kitabın nasıl olduğunu,neyden bahsettiğini anlatabilir mi? almayı düşünüyorum,gidip alcağım yerde de göz atabilirim ama okumuş birinin yorumu çok daha iyi olur beinm için.kitapta felsefi bir şeyler var mı yoksa sadece romantizm üzerine yazılmış bir kitapmı? 2.bir insancıklar vakası yaşamak istemiyorum.

• Ben okudum.Bana göre mükemmel bir kitap.Kitap mektuplardan oluşuyor.Ana kahraman Werther yeni gittiği yerdeki Lotte'ye aşık olur.Lotte de ona kayıtsız değildir fakat Lotte Albert'la nişanlıdır.Bu yüzden Werther'in aşkı platonik aşktan öteye geçemez.Felsefeden bahsediyor muydu hatırlamıyorum ama günlük sorunlardan mektuplar aracılığıyla birbirlerine bahsediyorlardı.Diğer klasikler gibi betimleme falan yok, inanılmaz akıcı.İyi bir klasik eser okumak isteyen herkes bu kitabı okumalı.

Fakat İnsancıklar'ı beğenmediysen hiç bulaşma derim.
  • Kitap yayımlandığında birçok intihara sebep olmuş, açıkcası bu sebepten çok etkileyici bir kitap beklıyordum ama o kadar sarsmadı fakat yine de okunmalı. Kitap brief roman tarzında yani mektuplardan oluşuyor...
  • anlaşıldı ozaman sadece kültür kazanma adına okuycam.ya o intihar olaylarının olduğu dönem farklıydı tabi o yüzden öyle sarscak bi beklentim yok ama mavi ceket sarı pantolon akımı hoşuma gitti
  • insancıkların nesini beğenmedin hocam? ben yazarın 3 kirabını okudum üçüde birbirinden güzeldi,ilk romanı o kadar kötü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

insancıkların nesini beğenmedin hocam? ben yazarın 3 kirabını okudum üçüde birbirinden güzeldi,ilk romanı o kadar kötü mü

aslında beğenmedim demek yanlış olur tamamını okumadım çünkü.ama okuduğum ilk 10 sayfada hep sevdiği kadınla mektuplaşıyordu buda beni pek sarmadı.şu açtığım konunun aynısını bi arkadaşlada konuştum oda kısmen senle aynı cevabı verdi.aslında o kitabı alırken daha farklı bir şey bekliyordum sanırım en çok bu yüzden kitabı beğenmedim,neyse sonuç olarak bikaç saat önce insancıklarıda okumaya karar verdim.umarım kitabı bitirdiğimde pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

insancıkların nesini beğenmedin hocam? ben yazarın 3 kirabını okudum üçüde birbirinden güzeldi,ilk romanı o kadar kötü mü

aslında beğenmedim demek yanlış olur tamamını okumadım çünkü.ama okuduğum ilk 10 sayfada hep sevdiği kadınla mektuplaşıyordu buda beni pek sarmadı.şu açtığım konunun aynısını bi arkadaşlada konuştum oda kısmen senle aynı cevabı verdi.aslında o kitabı alırken daha farklı bir şey bekliyordum sanırım en çok bu yüzden kitabı beğenmedim,neyse sonuç olarak bikaç saat önce insancıklarıda okumaya karar verdim.umarım kitabı bitirdiğimde pişman olmam.

henüz 25 yaşında yazmış o eseri toy zamanları,kötü bulmana şaşırmadım aslında çünkü çok sevdiğim Sabahattin Alinin ilk hikayelerinden nefret etmiştim zamanla geliştiryor yazar kendisini,baktın olmuyor fazla zorlama hocam başka kitaplarına göz at

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin olayı dan brawn kitaplarında çok yaşadım.ilk kitabından itibaren okurken yazarın kendisini nasıl geliştirdiğini anlayabiliyorsun ama bu kitapta içeriğe takıldım ben.üşengeçlikten çok kitap okumadığım için okumuşkende tam ilgimi çekcek kitabı okuyim diyorum ama neyse artık baktım olmadı yeraltından notlar'ı tekrar okurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.