Şimdi Ara

Godfather 4 Gelebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
18.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence baba donuyor ismiyle filme yeni konularla donulebilir. Hatta ve hatta 5 bile cekilebilir. Bence cok saglam bi konuyla yeni eksinlar yaratilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursa çok saçma bir film olur bence.
  • olur bence neden olmasın hem filmde bütün karakterler değilde bütün don karakterleri öldü

biri hariç
     Godfather 4 Gelebilir

baba 3 1990 cekildi o zaman don michael corleone bu haldeydi
     Godfather 4 Gelebilir

öldüğünde de bu haldeydi
     Godfather 4 Gelebilir

aradan 20 yıl geçti varsayılır

yeni don bu olur
     Godfather 4 Gelebilir

babanın oğlu intikam için geri döner
     Godfather 4 Gelebilir

birde bunu koyarsın
    adamda psikopat tipi var fena düşman olur
     Godfather 4 Gelebilir

al sana mis gibi baba

not: baba 3 1990 da çekildi ama hangi yıl da varsayıldı hatırlamıyorum o yüzden bu kadroyu oluşturdum hata varsa düzeltin

• 4. Film projesi vardı. Başrolü dicaprio almıştı. Ama kitabın ve filmin beyni mario puzo ölünce kaldı öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Francis Ford Coppola 4.filmde yeğeni Nicolas Kim Coppola'yı oynatsa nasıl olur

Filmin sırf para için çekildiğinin en büyük kanıtı olur, eğer o oynarsa
  • Bence hiç çıkmasın, seriyi rezil ediceklerinden korkuyorum.
  • Nolan kardeşlerin yaptığını düşünsenize muazzam bişe ortaya çıkardı heralde :)
  • Baba nın dönüşü mü? Bari şu seriye dokunmayın arkadaş. Yakında Yurttaş Kane returns, Cesuryürek returns, Yeşil Yol 2 falanda gelir. İyice saçmalamaya başladılar. Baba nın dönüşü nedir abi müslüm gürses filmi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Baba nın dönüşü mü? Bari şu seriye dokunmayın arkadaş. Yakında Yurttaş Kane returns, Cesuryürek returns, Yeşil Yol 2 falanda gelir. İyice saçmalamaya başladılar. Baba nın dönüşü nedir abi müslüm gürses filmi gibi.

müslüm baba return

• quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Benim fikrim yeniden çekilmesi yönünde.Şöyle güzel bir oyuncu kadrosu toplanıp çekilmesi muhteşem olur gerçekten.

aynen son zamanlarda bu tarz film bulmak zor
  • Gelmesin

• Böyle filmlerin çekilmesi için A'dan Z'ye her öğenin muhteşem olması lazım.Yoksa gişede başarı elde edemez ve adına da leke sürülür.Bana kalırsa Baba 3 bile 1 ve 2'nin yanına yaklaşamaz ve sırf 3'leme olsun diye çekilmiş bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Benim fikrim yeniden çekilmesi yönünde.Şöyle güzel bir oyuncu kadrosu toplanıp çekilmesi muhteşem olur gerçekten.

düşünsene di caprio c.bale tom hardy morgan freeman'ı matt damon bryan cranston'ı topluyolar hadi babayı çekiyoruz diye :D offf varya senaryo olmasa bile gişede en az 6 ay :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

düşünsene di caprio c.bale tom hardy morgan freeman'ı matt damon bryan cranston'ı topluyolar hadi babayı çekiyoruz diye :D offf varya senaryo olmasa bile gişede en az 6 ay :D :D

aynen

• 3. film cok sonuk kalmıstı gelecek 4. film pek iyi olmaz bence
  • Yav 17 yıl sonra çekilmiş bir filme kötü deyip batan seriyi kurtarma vaadiyle yeni bir devam filmini 20 yıl sonra çekmek neyin kafası? Yeni bir seri yapsan daha iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • proje rafa kalktı sanırım.
  • Kesinlikle olması gerek hatta 5. ve 6. filmlerde çıksın buseriyi devam ettirecek çok konu bulunur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.