Şimdi Ara

Godaddy 1,99$ a domain kaydı+ 1 yıllık host+ email host. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar soruma cvb verebilecek varmi? Size de mi ayni host verildi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burrock
    Arkadaslar bende aldim, ancak Hosting-My Hosting Account butonuna basınca sadece su gorunuyor:

"To apply a free Hosting credit, click on the "Use Credit" link for the account type you want to activate.

Free Hosting with domain - Economy Hosting - (Free with Domain) Use Credit (2 Avail)"

Bu ztn reklamli olan her domanin alisimizda 1 artiyor, size de gelen hosting de bunun aynisi mi yoksa farkli mi?

Siz sanıyorum daha önce de bir domain kayıt yaptığınız için, oradan gelen 1 kredi ile birlikte 2 krediniz oldu. Bu durumda, belirtildiği gibi reklamlı bir hosting hesabı olduğu anlaşılıyor herhalde.

Neyse ki ben hosting için değil, web alanı ve bant genişliği için kullanacağım. Herhalde dosyaların içine/yanına otomatik olarak reklam koymazlar

Bu arada, ben hosting hesabının kurulması işlemlerini tamamladım. 24 saat içinde işlem tamamlanıp, bilgiler gelecek yazdı. Artık ftp bilgileri gelince hız denemesi yapar, sonucu yazarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• süper bende aldım ellerinize sağlık teşekkürler Cradl3
  • Selamlar,
    ben de 2 sene önce bu güzel fiyata aldanıp hosting almıştım. Ancak,
    1) Bir keresinde yanlışlık sonucu 230USD charge ttiler hesabımdan , zor düzelttirdim
    2) fiyata dahil olan bandwidth'i 1GB (sadece ve yazi ile bir GB) aştığım için 190USD charge ettiler ve düzeltmediler..

Ben de acilen bu firmayı terk ettim, dikkatli olmanızı dilerim, reha
  • quote:

Orjinalden alıntı: rehayurdakul

Selamlar,
    1) Bir keresinde yanlışlık sonucu 230USD charge ttiler hesabımdan , zor düzelttirdim
    2) fiyata dahil olan bandwidth'i 1GB (sadece ve yazi ile bir GB) aştığım için 190USD charge ettiler ve düzeltmediler..

tam alıyodum, vazgeçtim
  • bnde aldım saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: rehayurdakul

Firmayı savunmak için söylemiyorum ama, bu sitenin söylediğiniz gibi "dolandırma" üzerine kurulu olduğunu zannetmiyorum. Sizi eleştirmek için de söylemiyorum, belki de ekstra ücretlendirme kabul ettiğiniz sözleşmede de bulunuyor olabilir. Bu tür oyunları sıkça yapıyorlar. Uzun zaman önce benim de başıma bir telefon kartı ile gelmişti. Yurtdışına çıkmadığım halde tuhaf ülkelerden tuhaf ülkelerden arama yaptığım gibi kredi kartımdan para çekilmişti. Sonra iade ettiler tabi.

Bu yüzden "sanal kredi kartı ve sanal kart" kullanmak çok büyük avantaj. Mesela Garanti Bankası'nda hem normal hem de sanal kart, internet işlemlerine kapatılıp açılabiliyor. Ben sürekli kapalı tutuyorum. Sanal kart açık bile kalsa, siz para aktarmazsanız limit olmadığı için para çekemezler.

Gelelim bu satınalma ile ilgili tecrübelerime....
    Hosting hesabım aktif oldu (email ile uyarı geldi). Godaddy.com'dan hesabıma girip, FTP şifresi oluşturdum.

FTP'den 28 MB'lık bir dosya gönderdim ve download ettim. Flashget ile 8 connections ile indirirken 210 kb civarında hızla geldi (bağlantım 2 Mbit, yani maks. hızda indiriliyor).

Daha önce de yazdım, ben web sitesi olarak değil dosya barındırma amaçlı kullanacağım için, şimdilik herşey güzel gözüküyor.

Düzeltme : Az önce web sayfasında reklam çıkmadığını yazmıştım. Meğerse Firefox Ad Block Plus engellediği için görmemişim. Internet Explorer ile sayfa üstünde yine reklam gördüm, bilginize.

• bende aldım reklam var hocam. nasıl reklam olmadı sizde? hostu başke yerdenmi aldınız?
    tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis_06
    bende aldım reklam var hocam. nasıl reklam olmadı sizde? hostu başke yerdenmi aldınız? tşk.

Yukarıda da düzeltme yazdım, yanlış bilgi için kusura bakmayın. Meğerse Firefox AD Block Plus engellediği için görmemişim.
  • Bu hostun ve domainin süresi bittiğinde iznimiz olmadan uzatamazlar değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: reis_06
    bende aldım reklam var hocam. nasıl reklam olmadı sizde? hostu başke yerdenmi aldınız? tşk.

Yukarıda da düzeltme yazdım, yanlış bilgi için kusura bakmayın. Meğerse Firefox AD Block Plus engellediği için görmemişim.

tamam hocam. bi an panik oldum nasıl reklam olur bende başkasında olmaz diye :):)
  • Bende aldım, bilgi veren arkadaşa da , alım aşamalarını gayet güzel anlatan Signore a da çok çok teşekkür ederim

bizim gibi amatörler için başka bilgiler verebilirseniz sevinirim.
    Mesela IIS 7.0 ve 6.0 , php vs. ayarları olduğu sayfada hangilerini seçicez?

Elimde eskiden aldığım hazır bir site var, onu yüklemek istiyorum.
  • Ben de domain aldim arkadaslar tesekkurler
    bu reklama ornek var mıdır? ne büyüklükte bir reklam?

Ayrica baska bir domaini ornegin exotique.deviantart.com adresiniwww.exotique.com üzerinden açmak için hangi ayar gerekiyor?

Çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exotique
    Ben de domain aldim arkadaslar tesekkurler

Aşağıdaki resimde siyah çizgiyi ben yaptım. Sizin sayfanız o çizginin altına geliyor.

Godaddy 1,99$ a domain kaydı+ 1 yıllık host+ email host.
  • quote:

Ayrica baska bir domaini ornegin exotique.deviantart.com adresiniwww.exotique.com üzerinden açmak için hangi ayar gerekiyor?

Çok teşekkürler

URL forwarding yapabilirsiniz.

------------------------

Godaddy çok büyük bir firma.
    Açıkçası pazarlama bölümüde tam Amerikan usulü çalışır.
    Size yüzlerce farklı ürünü pazarlamak ister, mail adresiniz spamlarla dolar. :D
    Kısacası elini kaptıran kolunu kurtaramaz. :)

Mesela domain renew'da tam otomatik özelliğini kapatmanıza rağmen otomatik hale getirip paranızı alabilir. Internette araştırsanız örneklerini görebilirsiniz.

Bu yüzden en mantıklısı sanal kart kullanmaktır. Para koymadığınız sürece bir problem olmayacaktır.

Godaddy'nin altyapısı çok sağlam ve aşmış olmasına rağmen ne yazık ki çok yavaştır. :(
    Hızı için bir şey diyemeyeceğim ama stabilite anlamında çok iyidir.

• quote:

Çok teşekkürler

domaininizi exotique.deviantart.com adresine yönlendirmeniz gerekiyor domain panelinden
  • @Cradl3;

Yönlendirmeyi bulamadım ki panelde,var mi bir fikriniz?

Edit : Buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotique -- 7 Mayıs 2009; 19:11:16 >
  • yahu ne kod giresem gireyim 1.99 a düşmüyor :)

nedir bunun yöntemi ?

isteidğim domain sadece .me de boşta, me ismi ile almayı deneyen oldu mu ?
  • şidmi .net le bi isim denedim, kod mod girmeden süreyi 1 yıla indirmek yetti, 1.99 oldu total da 2.19

1.99 reklamına me yi koyup 199 dan vermemeleri ayıp olmuş :)
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.