Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kutulu sürümü mevcut ama dijitalini göremedim ona şaşırdım pc den de baktım psn de adı bile yok. Sadece PS4 sürümü God of War 3 var
  • Mesut çevik uncharted 4 den sonra en iyi grafiklere sahip ps4 oyunu demiş. Bizim görmediklerimizide görmüş oyunla ilgili.Grafikleri baya iyimiş.Horizonda eksik kalmamış.ps4 özel oyunlar belli bir seviyeye geliyor.Grafik olarak ise uncharted 4 uzun bir süre zirvede kalacak.Belki last of us 2 ile zirveyi bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_zero00

quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

quote:

quote:

6 yildir bir oyunu cikartamadilar.eyy sony microsoft u ornek al azcik

Seni bi daha burada görmeyeyim, sen git recore, scalebound gibi çöp oyunlarının konusuna, burası senin boyunu aşar hadi bakim

Sende git knack oyna

Oynadım geçen bitirdim vasattı, şimdi masterpiece Uncharted 4 oynuyorum canikom.

Recore , scalebound efsane oyunlar olacak.En azindan knack gibi cocuk oyunu degiller.

Recore scalebound efsane olacak ha? hic gulecegim yoktu bide goty olurlar de de tam sallamasyon olsun. Sana nasihatim, ufak sallama biraz buyuk salla.

trailer larını izleseydin böyle yorum yapmazdın.Ayrıca oynayamıcan diye üzülüyorum dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni bi daha burada görmeyeyim, sen git recore, scalebound gibi çöp oyunlarının konusuna, burası senin boyunu aşar hadi bakim

Sende git knack oyna

Oynadım geçen bitirdim vasattı, şimdi masterpiece Uncharted 4 oynuyorum canikom.

Recore , scalebound efsane oyunlar olacak.En azindan knack gibi cocuk oyunu degiller.

Recore scalebound efsane olacak ha? hic gulecegim yoktu bide goty olurlar de de tam sallamasyon olsun. Sana nasihatim, ufak sallama biraz buyuk salla.

trailer larını izleseydin böyle yorum yapmazdın.Ayrıca oynayamıcan diye üzülüyorum dostum.

inan ben oynayamayacagim diye uzulmuyorum. Xboxin tek oyunu geow onun harici cöp.

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Oyun ne gösteriyse onu gördü mesut çevik. GOW un uncharted dan aşşağı kalacağını sanmam hatta geçebilir bile. Şimdilik sadece gördüğümüz kadar ve bence harika görünüyor. Hepsi bi kenara şimdilik en iyi oyun The Order 1886 grafik anlamında. Bakalım neler görücez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

inan ben oynayamayacagim diye uzulmuyorum. Xboxin tek oyunu geow onun harici cöp.

Ps 4 unde last of us gerisi tirt

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ozur diliyorum kirdiysam

Don't be sorry, be better! Your deer is getting away boy...
  • Kratos bence bu sakallı hali ile daha karizmatik olmuş çok beğendim, galiba bi tek ben begendim :) Ayrıca soğuk mekanlara gittiğimiz için barbar havasına sokmuşlar kratosu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman 16-17 sadece last guardian ve horizon zero down la mı geçer

• Yeni gow eski tarzda çıksaydı bende bu kadar büyük heyecan yapmazdı ya .. Farklı şeyler denemeleri İnanılmaz olmuş.. bu türlüde birde çok yaratıkla aynı anda savaşabilir tamam eskisi kadar seri hareketler yapamaz ama yaratıkları keserken kratosu yakından görmek çok etkiliyici olacak .. Çocuk konusuna gelirsek olmaya bilirdi ama belki çocukla bağlantılı harika bir hikaye yazmışlardır bilemiyorum..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende git knack oyna

Ps 4 unde last of us gerisi tirt

ps4 te,last of us ps4 mimarisiyle geliştirilen bir oyun değil ps3 mimarisiyle yapılmış sadece ps4'de uyarlanmış bir oyundur,gerisi tırt demende ayrı bir geyik malzemesi.

• Yenilikler guzeldir ama cizgiden sapmadigimiz surece.Yunan mitoljisini Bu oyun sayesinde ogrendim.Kratos o mitolojinin bi karakteriydi .İskandinav a nasil transfer oldu oyun ne getirecek hep bi bilmece suan.Aklimdaki tek sey O daglari titreten .Asip kesen nce Bosslarini deviren karakteri.bi kayanin arkasinda elinde ok saklanirken dusunemiyorum.Ne biliym saklanan bi kratos olamaz.Umarim.begeniriz zira tüm.gow oyunlarini bitirmis bri olarak elbette ye i bir gow beni heyecanlandirdi.İnsallah begeniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Mesut çevik uncharted 4 den sonra en iyi grafiklere sahip ps4 oyunu demiş. Bizim görmediklerimizide görmüş oyunla ilgili.Grafikleri baya iyimiş.Horizonda eksik kalmamış.ps4 özel oyunlar belli bir seviyeye geliyor.Grafik olarak ise uncharted 4 uzun bir süre zirvede kalacak.Belki last of us 2 ile zirveyi bırakır.

Su ps4 ve en iyi grafikli oyunlar adı baslıgı altında bircok konuda oyun süresi kısa olması dolayısı ile unutulan The Order 1886 görememek üzüyor.

• Arkadaşlar gameplay standart ps4 ten alınmış. Sony de ubisoft olmadığına göre gelsin oyunlar Tabi ki iyi bir hikaye ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 17 Haziran 2016; 7:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakik1234

Ozaman 16-17 sadece last guardian ve horizon zero down la mı geçer

Aynen.
  • Birazda Sikandinav tanrısı doğrayalım.

• E3 videosunun 6:47 dakikasına bakın sol üst tarafta bişey uçuyor ne olaki

• quote:

God of War’un ardındaki beyin Cory Barlog, Kratos karakteri hakkında ilginç çıkarımlarda bulunuyor. Cory Barlog, “Bir senarist olarak geçmişi büyük zorluklarla geçen bir karakter yaratmaya çalıştım. Bununla da kalmadım; bu karakterin geleceği de son derece trajik olmalıydı. Onun yaratımı sırasında yüzlerce hata yaptık lakin bunların hepsini düzeltmeyi bildik. Başarısızlıklarımızdan ilham alıp, başarı ile buluştuk. Baş karakterimiz, daima Zeus’un çabuk sinirlenen ve dışlanan oğluydu. Kratos ile Incredible Hulk arasında büyük benzerlikler var. Mark Ruffalo’nun, Avengers’taki repliğini hatırlayın: Sırrımı merak etmiştiniz, söyleyeyim, ben daima öfkeliyim. Kratos da, benzer tipte bir karakter. Daima öfkeli. Ailesinin kaybı yüzünden öfkeli… Ölümsüzlük laneti(!) yüzünden öfkeli. Ancak God of War 4’te onun öfkesini yatıştıracak bir karakter ortaya çıkacak. Ölü oğlu ile bağ kurabileceği bir figür. O, insanlığını yeniden bulacak.” ifadelerini kullandı

https://donanimgunlugu.com/

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.