Bildirim
God of War oynamak istiyorum, ama...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
god of war 2 ler ps3 uyumlu tabi orjinalleri fiyatıda 120 ytl -
son çıkan ps3 uptade ile dahada güzel oynarsın, sorun yaşamazsın. -
yuh yav amma pahalıymıs ..
o fıyata nerdeyse ıkı ps3 oyunu alınıyor..(kullanılmıs) -
god of war 2'yi ps3'de oynuyorum. oynamak için 1,70 firmware update'ini yapman gerekiyor. bildiğim kadarıyla god of war 1 ps3 uyumlu değil. gow 2 çok kıyak bir oyun ama ilkini oynayamadım diye kafaya takacak birşey yok, aksiyon oyunu sonuçta aynı terane. -
gow 2 ps3 de oynamak ıcın regıon uyumu gereklımı mesela ntsc j makınada pal gow oynanırmı ps3 lerde boyle bır sorun yok ama ps2 oyunlarında regıon uyumu gereklı dıye bılıyorum -
bende bir var orjinal aldım bizim dvd cide vardı 75 kağıt verdim. ama çok güzel satmayı düşünürsem seni haberdar ederim. bu arada god of war 1 oynanmıyo diyen arkadaş yanılıyor ben ps3 te yeni bitirdim ki.uptade 1.60 dı gerçi şimdi 1.70 varda farketmiyor her şekil çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 24 Mayıs 2007; 13:45:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: memphis1tr
bende bir var orjinal aldım bizim dvd cide vardı 75 kağıt verdim. ama çok güzel satmayı düşünürsem seni haberdar ederim.bu arada god of war 1 oynanmıyo diyen arkadaş yanılıyor ben ps3 te yeni bitirdim ki.uptade 1.60 dı gerçi şimdi 1.70 varda farketmiyor her şekil çalışıyor.
1 i bana satsana -
valla doyamadım ama düşünürüz.şimdiden bişey demeyim. -
ben 1i 35 milyona almıştım 2 ay filan önce. elit oyuncak diye bir yer 1 tane kalmıştı :) çok şanslıyım demekki :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X