Şimdi Ara

God of War oynamak istiyorum, ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 den itibaren oynamak istiyorum.

2 sini buldum 130 YTL civarında Onu almadan önce 1 i bulup oynamak istiyorum

Nerde bulurum kelepir fiyata:D

Artı ps3 de oynayacağım sorun yaşamam değil mi?

• god of war 2 ler ps3 uyumlu tabi orjinalleri fiyatıda 120 ytl
  • son çıkan ps3 uptade ile dahada güzel oynarsın, sorun yaşamazsın.
  • yuh yav amma pahalıymıs ..

o fıyata nerdeyse ıkı ps3 oyunu alınıyor..(kullanılmıs)
  • god of war 2'yi ps3'de oynuyorum. oynamak için 1,70 firmware update'ini yapman gerekiyor. bildiğim kadarıyla god of war 1 ps3 uyumlu değil. gow 2 çok kıyak bir oyun ama ilkini oynayamadım diye kafaya takacak birşey yok, aksiyon oyunu sonuçta aynı terane.
  • gow 2 ps3 de oynamak ıcın regıon uyumu gereklımı mesela ntsc j makınada pal gow oynanırmı ps3 lerde boyle bır sorun yok ama ps2 oyunlarında regıon uyumu gereklı dıye bılıyorum
  • bende bir var orjinal aldım bizim dvd cide vardı 75 kağıt verdim. ama çok güzel satmayı düşünürsem seni haberdar ederim. bu arada god of war 1 oynanmıyo diyen arkadaş yanılıyor ben ps3 te yeni bitirdim ki.uptade 1.60 dı gerçi şimdi 1.70 varda farketmiyor her şekil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 24 Mayıs 2007; 13:45:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

bende bir var orjinal aldım bizim dvd cide vardı 75 kağıt verdim. ama çok güzel satmayı düşünürsem seni haberdar ederim. bu arada god of war 1 oynanmıyo diyen arkadaş yanılıyor ben ps3 te yeni bitirdim ki.uptade 1.60 dı gerçi şimdi 1.70 varda farketmiyor her şekil çalışıyor.

1 i bana satsana
  • valla doyamadım ama düşünürüz.şimdiden bişey demeyim.
  • ben 1i 35 milyona almıştım 2 ay filan önce. elit oyuncak diye bir yer 1 tane kalmıştı :) çok şanslıyım demekki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.