Şimdi Ara

God of War Koleksiyonu ertelendi (mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamespot web sitesinde yapılan bir habere göre "God of War" oyunun koleksiyon versiyonunun ertelendiği açıklandı. Daha önceden kasım ayı içerisinde piyasada olması beklenen oyunun, 2010 yılının mart ayına ertelendiği bildirildi. Yapımın, "God of War 3'ten" birkaç gün önce piyasaya çıkartılması düşünülüyor. Resmi açıklama yapılana kadar söylenti olarak geçerli olacak haberde gerçek payı olması mümkün. Yeni gelişmeler oldukça sizleri haberdar edeceğiz.

KAYNAK

• Bence mantıklı bir hareket SONY için God of War edition yapacak.Daha fazla para götürecek.Edition dediğim GoW 1-2-3
  • Hocam naptın ya .

Kasıma günler kala umudumuzu kışın ayazına bıraktık. Artık kestaneli kış günlerinde olimposta takılırız

yine de sağol haberin için.

• resmi bir açıklama yok ama insanın nayırrrrrrrrrrr nolamaz diyesi geliyor.
  • Ertelenirse cidden kötü olacak bizler için. Ne çokta bekliyorduk oysaki...
  • http://www.amazon.com/God-War-Collection-Playstation-3/dp/B002NN7AKU/ref=vg_flx_preorder?pf_rd_p=426435701&pf_rd_s=center-8&pf_rd_t=101&pf_rd_i=468642&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=12C5JJQD7TX4MNBR0NGR

Burada hala 10 kasım 2009 olarak gösteriliyor, inşallah ertelenmez

Edit: Şimdi de yeni tarih 17.11.2009 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 14 Ekim 2009; 13:21:11 >

• Hay ben bu ertelenmelerin yeter yaw....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    17 yıl önce açıldı
    God Of War 3 Ps3 türkçe yama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunda trophy desteği ve full 1280 x 720 çözünürlüğe (720p) sahip, 60 fps hızda çalışan , AA çalışması yeniden yapılmış ve trophy desteği sağlanmış bir şekilde yer alacağı söyleniyormuş mükemmel bir arşiv seti
  • Ertelenme falan yok
  • god of war 3'ten birkaç gün önce çıkartmak gibi, büyük... hemde çooooook büyük bir aptallığı sony'nin yapacağını sanmıyorum
  • aman ya sakın.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

god of war 3'ten birkaç gün önce çıkartmak gibi, büyük... hemde çooooook büyük bir aptallığı sony'nin yapacağını sanmıyorum

bence de, çok yanlış bir strateji olur. hiç mantıklı değil, gow3 den önce çıkartmak sony nin zararına olur ve bence yılbaşından önce çıkar diye düşünüyorum.
  • Umarım ertelenmez ayrıca gow 3'e çok yakın bi zamanda çıkarmak tam bi saçmalık olur.
  • Sadece ve sadece icerik olarak GOW 1/2 olsaydi erteleme olabilir derdim ancak GOW 3 un de demosunun icinde bulunacagini bildigimiz icin, sirkette bunu dogruladigi icin boyle bir sey olmaz.. Demoyu kim naapsin oyundan 3 gun once.
    O yuzden erteleme mantigi sacma olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Sadece ve sadece icerik olarak GOW 1/2 olsaydi erteleme olabilir derdim ancak GOW 3 un de demosunun icinde bulunacagini bildigimiz icin, sirkette bunu dogruladigi icin boyle bir sey olmaz.. Demoyu kim naapsin oyundan 3 gun once.
    O yuzden erteleme mantigi sacma olur..

Kesinlikle katılıyorum sana çok doğru söylüyosun ya 3.oyunun demosuda var bunun içinde yani 3.oyundan 2-3 gün önce çıkartmaları çok büyük aptallık alır ve herkes aynı anda 2 oyunada para veremez kötü olur satışları açısından.

bendece doğru söylüyorsunuz oyunla aymı anda demo çıkartmaları saçma olur fakat oyun çıktıktan çok sonra demosu verilen çok oyun var mesela LBP nfs shift umarım böyle bi hata yapmazlar

• birkaç gün önce çıkartılarsa bedava vermedikleri sürece almam eskileri. (ne eskisini alacam lan mantığı)

• quote:

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

birkaç gün önce çıkartılarsa bedava vermedikleri sürece almam eskileri. (ne eskisini alacam lan mantığı)

abi koptum ya.

Allahda seni güldürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.