Şimdi Ara

GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu kalmadi diyorsunuz da yunan mitolojisi bu kafadan atilan senaryo degil.Tum olimpos geberdi gitti diyorsunuz yaniliyorsunuz.Titanlardan once cok once Gaia,Uranus,Tartarus,Nyx gibi seyler var.Ayrica ascension in sonunda Kratos yine yolculuga cikiyor.Ek olarak adam zaten dengeleri dagitmis.Gaia amacina ulasti zeus yok oldu, olimpos yerle bir oldu.Titanlara gun dogdu bence gaia yi ve titanlari durdurmaya calisirken bir 3 luk cikartacak.Soyle dusunun ilk Uranus ve Gaia vardi.Sonra Kronos ve diger titanlar oldu.Uranus titanlari yemeye basladi.Gaia,titanlari korumak icin kronos a yardim etti ve uranus u oldurdu.Sonra kronos'un cocuklari poseidon,zeus,hades dogdu.Ama Kronos hih demis babasinin burnunun dibine dusmus.Ne kadar tanri varsa yemeye baslamis.Zeus, kardeslerini kurtarip kronos'a karsi savasmis ve kazanmis.Gaia sonsuz uykuya dalmis.Zeus goklere, poseidon denizlere, hades ise yer altina hukmetmis.Sonra bizim kratos gelip ortaligi iyice bellemis.Zaten Zeus'un bu babadan ogla gecen oldur babayi al tahti huyu yuzunden oglu kratos tan korkuyor ve ta ta taaa olaylar gelisiyor.Simdi Nyx gecenin tanricasi, gaia doganin tanricasi,tartarus basli basina ayri olay,uranus desen farkli hikaye, ee birde titanlar var.Nyx cok guclu degil, gaia biraz zorlar,tartarus ta kufur edersiniz.Buradan daha cok malzeme cikar anlayacaginiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Aslında Primordial denen varlıklar Kaos'tan sonra ortaya çıkıyor. Mitoloji Uranos ve Gaia çevresinde şekillenmiyor. Gaia da onlardan birisi sayılıyor sadece. Zeus'un Nyx'ten korktuğu söylenir ve oğlu olan Morpheus'un görünmeden neler yapabildiğini az çok gördük Chains of Olympus'ta.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    ben pek gow oynamadim ne yalan soyleyeyim videolarina ara sira baktim ben daha cok mitolojisini seviyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defected

    konusuz yapsalar da oynarız sıkıntı değil

    ölüsü yeter god of war'un

  • Öldürecek tanrı kalmadı diye bir şey yok, yunan mitolojisini bitirmeleri çok zor.

    Bana PS 3 aldıran seri yine GoW 3 benzeri bir oyun yaparsa PS 4 aldırır, tartışmasız.
  • quote:

    God of War'ın yapımcısı olarak tanıdığımız SCE Santa Monica'nın topluluk yöneticisi bugün firmanın sosyal medya hesaplarından birkaç gif ve bir diğerine yollayan linkler paylaştı.

    Bu paylaşımların her birinde GIF'i paylaşmadan önce "Bir sonraki parçayı görün #biradımatın" yazmışlar. Ama bütün hesaplardan farklı olarak Reddit paylaşımında "Bazen bir şey için... Bir sonraki parçayı görün." yazıyor. Linke tıkladığımızda ise tüm giflerin başlangıcına, Twitter'a dönüyoruz.


    NeoGAF'ta topluluk yöneticisinin açtığı konunun başlığında "Sony Santa Monica bir şey gösteriyor" yazıyor. PlayStation Experience bu haftasonu San Francisco'da yapılacak. 5 Aralık Cumartesi günü Sony'nin birçok duyuru yapması bekleniyor. Şimdilik yapım aşamasında olduğunu bildiğimiz tek SCE Santa Monica oyunu PS4 için çıkacak olan yeni bir God of War. Bakalım bu ipuçları nereye çıkacak. Merakla bekliyoruz!


    Kaynak
    http://www.merlininkazani.com/SCE_Santa_Monica_bir_seyler__yapiyor-haber-85100p1.html

    Giflerin şu andaki tam hali
    http://sendvid.com/jzdz3ve0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 30 Kasım 2015; 23:42:52 >




  • Santa Monica'dan yeni video geldi. Her ne kadar yeni oyunla ilgili olmasa da karakter tasarımları çıkacak olan yeni oyuna ait olabilir.

  • Her ne kadar sevgili adminlerimiz ps ana sayfasına konuyu taşımıyor olsalar da (kesin bir yerde birini banlıyorlardır. Çok meşguller çünkü.)


    Bayram değil seyran değil bu adamlar neden Tanrı Kratos'u modelliyorlar?
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 15 Mart 2016; 18:12:00 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 16 Mart 2016; 21:45:23 >
  • Yapımcılardan yine video geldi. Henüz sadece başını izledim ancak PS4'ün iyi olmasına rağmen hala kısıtlarının olduğundan bahsediyorlar. PS4,5'u alttan alttan veriyorlar gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Yapımcılardan yine video geldi. Henüz sadece başını izledim ancak PS4'ün iyi olmasına rağmen hala kısıtlarının olduğundan bahsediyorlar. PS4,5'u alttan alttan veriyorlar gibi.




    Bunu yaparlarsa kendi ayaklarına sıkarlar. Ps4 ile Ps4.5 arasında grafik farkı olamaz oyunlarda. Sadece çözünürlük farkı olmalı. Büyük isyan çıkar. Sony kendi kaybeder. Sony oyunlardan kazanıyor konsoldan değil. Bu kadar gerizekalıca bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Grafik farkı olduğu an PS4'ü satıp Xbox One'a geçeceğim resmileşir şahsen :) Ve bunu yapacak çok fazla sayıda insan olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Nisan 2016; 23:43:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yakuda

    Son oyunda tüm tanrılar öldü diye biliyorum nasıl devam edecek acaba

    nyx hiddetliler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Yapımcılardan yine video geldi. Henüz sadece başını izledim ancak PS4'ün iyi olmasına rağmen hala kısıtlarının olduğundan bahsediyorlar. PS4,5'u alttan alttan veriyorlar gibi.




    Bunu yaparlarsa kendi ayaklarına sıkarlar. Ps4 ile Ps4.5 arasında grafik farkı olamaz oyunlarda. Sadece çözünürlük farkı olmalı. Büyük isyan çıkar. Sony kendi kaybeder. Sony oyunlardan kazanıyor konsoldan değil. Bu kadar gerizekalıca bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Grafik farkı olduğu an PS4'ü satıp Xbox One'a geçeceğim resmileşir şahsen :) Ve bunu yapacak çok fazla sayıda insan olacaktır.

    hocam o malum söylentilerde ps 4.5 şimdiki konsoldan 2 kat daha güçlü olacak deniyor,eğer öyleyse muhakkak grafik farkı olacaktır,sadece çözünürlük değil




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Xbox da yeni upgrade edilmiş konsolu çıkarıyor. Politikaları aynı. Uncharted 4 ü oynadıktan sonra her iki konsolu da satmayı düşünüyorum. Konsol olayı büyük ihtimalle bitti benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarısin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yakuda

    Son oyunda tüm tanrılar öldü diye biliyorum nasıl devam edecek acaba

    nyx hiddetliler

    Kratos Hindistan'a gider. Nasıl olsa orada tanrı çok
  • Microsoftta aynı politikayı izlediği için xbox a geçmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. Bunun olmasının birçok nedeni var. 60fps takıntılı oyuncular. Vr teknolojisinin gelmesi, Nx in gerisinde kalmak istememeleri vs. Elbetki grafik farkı olacaktır hatta gow4 le birlikte çıkarma çabaları da bundan kaynaklanıyor. GOW 4 ü daha iyi grafiklerle oynamak isteyecek bir sürü kişi olacaktır buda konsol sattıracaktır. Ya pc ye geçip konsol defteri kapatılacak. Yada mevcut konsolla teknolojisi el verdiği derecede grafiklerle devam edilecek. Benim korkum oyunları şuan ki ps4 ile oynarken sorun yaşamak. Mesela oyun yapımcılarının eski ps4 te optimizasyon ile uğraşmayıp grafikleri olabileceğinden daha da düşürerek oynatmaları gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Microsoftta aynı politikayı izlediği için xbox a geçmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. Bunun olmasının birçok nedeni var. 60fps takıntılı oyuncular. Vr teknolojisinin gelmesi, Nx in gerisinde kalmak istememeleri vs. Elbetki grafik farkı olacaktır hatta gow4 le birlikte çıkarma çabaları da bundan kaynaklanıyor. GOW 4 ü daha iyi grafiklerle oynamak isteyecek bir sürü kişi olacaktır buda konsol sattıracaktır. Ya pc ye geçip konsol defteri kapatılacak. Yada mevcut konsolla teknolojisi el verdiği derecede grafiklerle devam edilecek. Benim korkum oyunları şuan ki ps4 ile oynarken sorun yaşamak. Mesela oyun yapımcılarının eski ps4 te optimizasyon ile uğraşmayıp grafikleri olabileceğinden daha da düşürerek oynatmaları gibi.

    Yeni ps4 ile su anki ps4 oyunlari arasinda 4k cozunurluk haricinde grafik farki olmayacak olamaz. Ps4.5 ciktiktan sonra cikacak olan oyunlarda ps4.5 ile ps4 arasinda 60fps farki da olmayacak iddia ediyorum. Yapamazlar bunu. Musteri kaybederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Yeni ps4 ün her oyunu 4k oynatabileceğini düşünmüyorum en azından AAA oyunları oynatamayacaktır. Bu yüzden o gücü bir yerde kullanıp yeni konsolu sattırmak isteyeceklerdir (sadece vr ile olacak bir şey değil). Buda daha iyi grafik kalitesi ve FPS demek. Zaten ps4.5 ve gow4 ün birlikte anılması bundan kaynaklanıyor. Kısacası adamlar mevcut performans ve grafik kalitesinde oynamak istiyorsan eski konsolunla devam et daha iyisini istiyorsan yeni konsola geç diyecekler. Kullanıcı kaybetmezler kaybetseler bile önemli ölçüde olmaz nedeni rakibi de bunu yapıyor. Sadık konsol kullanıcı kitlesi zaten pc ye geçmez. Danışıklı dövüşüklü işler bunlar. Belli ki firmalar anlaşmış ve aynı politikayı izliyorlar. Yurt dışındaki adam içinde bu pek bir şey ifade etmeyecektir. Kısacası satılacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Yeni ps4 ün her oyunu 4k oynatabileceğini düşünmüyorum en azından AAA oyunları oynatamayacaktır. Bu yüzden o gücü bir yerde kullanıp yeni konsolu sattırmak isteyeceklerdir (sadece vr ile olacak bir şey değil). Buda daha iyi grafik kalitesi ve FPS demek. Zaten ps4.5 ve gow4 ün birlikte anılması bundan kaynaklanıyor. Kısacası adamlar mevcut performans ve grafik kalitesinde oynamak istiyorsan eski konsolunla devam et daha iyisini istiyorsan yeni konsola geç diyecekler. Kullanıcı kaybetmezler kaybetseler bile önemli ölçüde olmaz nedeni rakibi de bunu yapıyor. Sadık konsol kullanıcı kitlesi zaten pc ye geçmez. Danışıklı dövüşüklü işler bunlar. Belli ki firmalar anlaşmış ve aynı politikayı izliyorlar. Yurt dışındaki adam içinde bu pek bir şey ifade etmeyecektir. Kısacası satılacaktır.

    Kardeş oynatır.Neden diye soracak olursan;

    + Doğal 2160p yani 4K değil. Çiple yükseltiliyor.

    +Donanımı, normal Playstation 4'ten daha güçlü olacak.

    Of, keşke açıklama yapsalar da ps4 alacakları yormasalar

    Ama yine de söyleyeyim God of War 4'te çözünürlüğün haricinde grafik, fps falan yükseltilirse direk playstation 4.5 alırım.Çünkü God of War 4 gibi bir oyun her zaman gelmiyor ve oynamışken görselliği en iyi olanını oynamak lazım.

    konsol 500$ olacaksa en fazla çiple 4k ya yükseltilir diye düşünüyorum.

    Grafik ve fps olayı haksızlık olur bence.Full HD TV tercih eden Playstation 4, 4K TV tercih eden de Playstation 4.5 alsın, sadece çözünürlük çiple 4K'ya yükseltilsin, adil olsun.




  • Ascension'dan sonraki oyunu bekliyorum fakat içimde God of War heyecanı kalmadı artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.