Şimdi Ara

God of War III Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
100.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu Bolumsonucanavari.com'da, Sony Türkiye ile yaptığımız güzel bir söyleşide sizleri bekliyor. God of War 3, reklamlar, fiyat ve Türkçe dil desteği üzerine bir çok soruya cevap bulabileceksiniz.
  • Bilgisayarı alalı 2 ay oldu daha yapmayın ya!
    Aynen öyle vallahi. Şu an imkanım olsa durmam alırım. Reklam ve pazarlamasını mükemmel yaptılar oyunun. Kampüs içinde nereye baksam bunun reklamı var gerçekten.
    PS3 kafelere bi bakmak lazım oyun geldiyse oynamak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Mart 2010; 19:03:02 >
  • keşke biraz daha zor olsaymış. bir de boss öldürürken tuşlara zamanında basma benim pek hoşuma gitmiyor. bize bıraksa da kendi kararlarımız la öldürsek çok daha iyi bana göre. bunlar dışında mükemmel bir oyun

Bu hafta açıklanır umarım.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • neden ps3 üm yok of
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Bossları öldürme efektlerini kendimiz seçsek , belirli bir öldürme şeklinde olmasa bence çok daha iyi olurdu.. Fakat bu haliyle bile insan heyecanlanırken diyecek söz bulamıyorum.. Ps3 yok fakat Ps2 var , en iyisi Gow 1 ve 2 'yi indirip oynamak.. Birgün umarım bu oyunu oynarım..

Sonu çok manyak bitiyo yalnız ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_36592423/mpage_1/key_/tm.htm
  • of ulan of daha 1sene var oynamama yaktın beni lys:S
  • Hiçbir yorumu okumadan videoyu izlemeye başladım ve incelemeyi yapan arkadaş tam bir amatör gibi hiç çaktırmadan spoilerları dizmeye başladı. Bir nefes alır durur diye biraz daha devam ettim ama sayesinde oyunu oynamış kadar oldum. Tam çözüm okusam bu kadar spoiler alırdım tebrikler valla 3 dakkaya iyi sığdırmışsınız bütün hikayeyi(evet, 3 dakkada bıraktım ama yine de oynamış kadar oldum). Güzel incelemeler yapan biri olduğunuz için fazla üzerinize gitmek istemiyorum da senaryosu merak uyandıran bir oyunun hikayesi de bir incelemede bu kadar açık edilmez ki... İnsan uyarır.

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Hiçbir yorumu okumadan videoyu izlemeye başladım ve incelemeyi yapan arkadaş tam bir amatör gibi hiç çaktırmadan spoilerları dizmeye başladı. Bir nefes alır durur diye biraz daha devam ettim ama sayesinde oyunu oynamış kadar oldum. Tam çözüm okusam bu kadar spoiler alırdım tebrikler valla 3 dakkaya iyi sığdırmışsınız bütün hikayeyi(evet, 3 dakkada bıraktım ama yine de oynamış kadar oldum). Güzel incelemeler yapan biri olduğunuz için fazla üzerinize gitmek istemiyorum da senaryosu merak uyandıran bir oyunun hikayesi de bir incelemede bu kadar açık edilmez ki... İnsan uyarır.

İlk kısımda anlattıklarım aslında oyunun ilk 10 dakikalık bölümü. Bu yüzden bunu spoiler olarak görmek pek doğru olmaz. Hikaye o kadar değişiyor ki, ben sadece bilgilendirmek için ön detayları verdim.

Mümkün olduğunca detay vererek incelemeleri anlatmaya çalışıyorum. Yazılı incelemeler kadar detaylı bir video inceleme olduğu için ister istemez bazı spoilerlar veriliyor ama dediğim gibi oyun keyfinizi etkileyecek herhangi bir spoiler söz konusu değil. 13 dakikalık bir videoyu oluştururken, spoiler konusuna özen göstermeye çalıştığımı bilmenizi isterim.

• sırf bu oyun için ps3 alınır

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu mesajı okuldan yazıyorum.Cep telefonuyla.Dersi doğru düzgün dinleyemedim oyunu düşünmekten.Eve igitmek için sabırsızlanıyorum.

Aynen İbrahim ders dinlenmiyor Gow3'ü düşünmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Sony yaşadı.
    Bu oyun ile inanılmaz konsol satış grafikleri elde edecektir.
    2009'da atıyorum yılda 5.000 tane PS3 sattıysa, bu sene bu rakam 2 ye katlıyacaktır.
    Aynı zamanda TV üreticileri vs, buna paralel çoğu kişinin ciroları tavan yapacak satışları artacaktır.

Şahsen PS3 ve Full HD LCD almayı düşünüyorum.
    Yarın Media Markt'e gidip bakacağım fiyatlara.

Müthiş reklamı yapılıyor oyunun.
    Media Markt, Bimeks vs her yerinde reklamı var.
    Dergiler
    Gazeteler
    Billboardlar
    TV.

Kısaca her yerde.
    Bugun babam bile sordu oğlum bu ne her yerde reklamı var yeni film felan mı çıkıyor diye.
    Babam bile merak edip sorduysa düşünün. Ki babamın ne oyunla ne konsolla alakası yoktur.

Müthiş bir eğlence, adranalin bizi bekliyor.

Sizlere bir sorum var.

PS3 + GOW + Oyun oynamak için ne çok iyi ne çok kötü bir LCD = ?

Bilgisayarımdaki ekran kartımda HDMI giriş var.
    20.1 WD LCD'ye sahibim PS3'ü bağlayabilirim sanırım?

Monitörünüz HDCP destekli ise bağlayabilirsiniz.İlgili bölümlerde araştırın

@Onur

Aynen abi.Okuldan gelincede yorgun oluyorum oyunu oynayamıyorum, işe bak.Çok feci kol gerektiren bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Mart 2010; 22:54:38 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.