Şimdi Ara

God of War III Spoiler Başlığı (Yardım, Tartışma Ortamı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
21.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun bitti ve çok hüzünlüyüm.Oyunu 1 haftaya yaydım.Şimdi girdim spoiler bölümüne ve herşeyi okudum.Oyunun sonu kötü demiş herkes ama bana çok güzel geldi hüzünlü bir son.Ve sonu cidden aşırı açık kesinlikle birşey olacak.Yani dlc veya bir haber çıkmaması imkansız oyunla ilgili.1-2 haftaya kadar çıkar bu olayın kokusu.Kratos kesin ölmedi diyorum.Santo monica studyosu acemi firma değil arkadaşlar.Bize bu kadar açık bir son bıraktıklarını onlarda biliyorlar ve insanların düşünmelerini istiyorlar.Şimdi herkes bizim forumumuzdaki gibi birşeyler düşünüyor ne oldu bitti mi diye?Oyunu arkadaşlarım alınca bitirip satıcam diyorlardı ama o sondan sonra beklemeye karar verdiler.Credits bölümünde kratos yoksa KESİN DİYORUM.
    oyunun sonu hala aklımda off ya Kratosun ölümü koydu bana.Çok uzun süre oyun oynamam

• beyler poseidonlu bölümde napmam gerekiyor ? tırmanıyorum ordan biyere mi atlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 20 Mart 2010; 21:48:37 >
  • beyler gow3 ü bitirdim ama challenge of olympus açılmadı açıldı yada bn bulamadım açmak için ne yapmam gerekiyor???
  • arkadaşlar gow3 te multiplayer yok mu?
  • arkadaşlar zeus la olan ilk fight ta 1. phase i geçiyorum duvar zeus un üzerine yıkılıyo fln ondan sonra baya bi şarja giriyo herif hertürlü komboyu denedim hertürlü yolu denedim ama nihayetinde geçemedim bitürlü health iminde full olmamasının katkısı var burda tabi ama orayı geçmek için önemli nokta nedir oynayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 4 saattir başındayım deli olcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

arkadaşlar heykellerin olduğu yerde takıldım hadesin mekandayım sanırım. orada patlayan bir bomba var yukarı çıktım asansör gibi birşeyle bombayı çektim patlatacak yer bulamadım nereye koyacaz o bombayı nerde patlatılıyoruz yardım pls.... bu arada titan da oynuoyrum bıraksam mı bilmiyorum hala ölmek var dönmek yok dedik. zorlamaya başladı ama :)

hades i öldürebileceğini sanmıyorum en azından ilk başta ki çünkü easy mod da bile zorluyo hadesss
  • arkadaşlar saat biraz geç ama, şu kelepçelerin olduğu bölüm.
    Yani kratosun karısı sanırım bir tabutun içinde o bölümü nasıl geçeceğiz ?
  • sağ tarafta taş var onu gemi dümeni gibi bişe var ona takıyon sonra kolları kelepçeye takıyon
  • Doğru. Hallettim.
    Şimdi de hadesi nasıl geçiceğimi anlamadım.
    heralde 35 sefer falan kalbini söktüm. sonra zincirler geldi bir kere. ve nasıl olduğunu bilmmedğim bi şekilde öldüm :S
    ve hades baştan başladı.
  • ciğerini parçala ona ulaşmadan :)
  • KAHRETSİNKİ bende oyunu bitirenlerdenim, keşke hiç bitirmemiş olsaydım:):)
    ben oyunun sonunu çok beğendim, kratosada böle bi son yakışırdı zaten..
  • arkadaşlar challenge of olympus u nasıl açıcam ????? oyunu bitirdim ama bulamadım yardım ?*
  • easy de bitirmişindir :)
  • Hangi modda bitirirsen bitir Challenge'lar açılır zaten. Treasure menüsünde aktif değiller mi?
  • arkadaslar challenge'lardaki get stonedi gecebilmek ipucu verebilirmisiz ozellikle 8 den sonra nasil bir strateji izlemeliyim, tesekkurler
  • Ben yine takıldım.
    Cronos'u öldürdükten sonra tekrar afroditin yanına gittim ordan devam edince daha önce gittiğim dönen köprülere geldim hercules'ü öldürdüğüm yere döndüm ama ilerleyecek bir yer bulamadım. YArdımcı olabilir misiniz?
  • yeni oyun gelmeyebilir belki ya da mitolojiyi yeniden yazacaklar hikayecileri kimse. çünkü oyunun sloganlarından biri "in the end there will be only chaos" yani sonunda sadece chaos olacak deniliyor. chaos (aynı zamanda void diye de geçer) yunan mitolojisinde gaea ve uranus'ten de önce var olan birşey.

buyrun buradan chaos'un tam anlamına bakabilirsiniz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Khaos_(mitoloji)

bu laftan sonra sanki sonlandırdılar gibi geliyor.
  • açık değiller normal modda bititrdim. costtum fln açıldı. titan mod açılmadı onu easydede bitirince açılıodu sanırım.?
  • evt arkadaslar oyunu bitirdim 3 günlük surenin sonunda platinum trophy'i de actım.ama oyunun sonu biraz garip olmuş.kılıcı karnına soktuktan sonra kendini sürükleyip aşagı atlamış.oyunun bi kısmını türkce yaptım isteyen olursa atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

evt arkadaslar oyunu bitirdim 3 günlük surenin sonunda platinum trophy'i de actım.ama oyunun sonu biraz garip olmuş.kılıcı karnına soktuktan sonra kendini sürükleyip aşagı atlamış.oyunun bi kısmını türkce yaptım isteyen olursa atarım

Kılıcı karnına sapladıktan sonra olduğu yere yığılık kalıyor, bende öyle oldu yani herhangi bir yerden atlamadı

Edit: Yapımcıların isimleri geçtikten sonra gösterdi dediğin bölümü gösterdi, biri taşımış olmalı kendinin atlamasına imkan yok o haldeyken, en azından mantıklı olan bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 21 Mart 2010; 18:46:27 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.