Şimdi Ara

GoD of WaR 3 SoruNu YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ARkadaşlar benim 40gb ps3üm var ve üsküdardan gençler iletişim adlı elektronik satan bir yerden GoD of WaR 3ü aldım tam 2 aydır bekliyorum babam izin vermiyordu neyse benim sorunum ilk aldığımda başladı açtım oynadım fakat hadesin clawlarını aldıktan ve puanlarını verdikten sonra tekrar oyuna donduğumde clawlar elimde görünmüyordu fakat kratos hala vuruyordu neyse ben okla hadesi hallettim sonra takıldı sağ altta yükleniyor işareti çıktı bekledim olmadı ps3ü kapattım sonra yeniden açtım bu seferde cd yi görmedi sonra bende kuzenimi aradım lensdendir dedi ps3e bi iki kere vurunca düzeldi sonra oynadım bu seferde nemesis whıpi aldım ve puanını verince gene aynısı oldu kapattım en bastan açtım cdyi gördü ama şimdide load gameden saveime girdiğimde yüklüyor savei ama sonra ekran donup kalıyor new game yapıncada kratos sadece My Vengeance diyor End now kısmını soylemıyor sadece ağzı oynuyor sonra ekran kararıp kalıyor bekledim düzelmedi kapatım tekrar tekrar deniyorum gene olmuyor ama başka oyunları açıyor ve hep aynı yerden aldığım oyunları açıyor sorun cddemi yoksa benim ps3ümdemi anlayamadım lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KreNcik -- 26 Mayıs 2010; 12:34:26 >

• yak o ps3 ü

her ne ise başka bir yerden başka bir gow 3 bulup dene bence veya sende ki oyunu başka yerde dene mesela bi cafede felan bilemiyorum ben pek ps3 kullanmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.