Şimdi Ara

God Of War 3 Ps3 türkçe yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
14.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @memoo456 Hocam elinize, emeğinize sağlık. Sonlara doğru birkaç İngilizce cümle var. Onların haricinde çok güzel olmuş.

  • @memoo456 hocam cevap vericekmisin

  • Errennn32123 E kullanıcısına yanıt
    Hocam TOOL kullanmaz iseniz dosya bozulur ayrıca boyut ayarıda yapmanız lazım. Bu yamalardan çok anlayan biri olmadığım için ben Hex Editör kullandım siz ne kullanırsanız onu yapın. Dosyaları tekrar birleştirmek içinde PS3GameExtractor aplikasyonunu kullanabilirsiniz. Boyut ayarı içinde: dosyaya sağ tıklayın, özellikler kısmında "Diskteki Boyut" ve "Boyut" yazacak. Oranın Boyut 455.616 Diskteki Boyut 458.752 olması lazım. Boyutu ayarlamak içinde dosyanın içeriğini düzenlemeniz lazım yani örneğin; yukarıda verdiğim sayılardan boyut fazla geldi diyelim WAD dosyasının içindeki yazılardan biraz silmeniz lazım veya yukarıda verdiğim sayılardan az geldi ise biraz yazı eklemeniz lazım. Biliyorum çok komplike ama anlayan kişiler yardım etsin lütfen. Türkçe Yama yapmak için TOOL şart. He bu arada dosyayı ayıklarken de tekrar birleştirirken de PS3GameExtractor kullanmanız lazım.
  • eyvallah hocam denicem şimdi

  • Hocamlar selam,


    Oyunun font dosyalarını alta koydum TXR_Copperplate_uk oyunun altyazı dosyası fontun ismide Copperplate tarayıcıdan bakabilirsiniz. TXR_GOWIII_uk ise yine font dosyası olduğununu düşünüyorum. Ben çok denedim açamadım bu dosyaları, herhangi bir uzantısı olmadığı içinde hangi formatta olduğunu bilmiyorum. Quick BMS ile R_LANG_EN.WAD dosyasının içinden çıkardım font dosyalarını. Bu God of War'ın WAD dosyaları DOOM 1'deki gibi değil farklı bir formatta o yüzden çok fazla uğraştırdı sonunda font dosyasını buldum ama dosyayı açamadım. Teknikten anlayan birisi açabilirse çok sevinirim.








  • hocamlar elinde adim1 adim2 li god of war türkçe yaması olan varmı ben silmişim hepsini hiç bir yerde bulamadım

  • Yaması muallakta mı yoksa %100 bir çeviri mi  

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.