Şimdi Ara

God of War 3 İçin Taptaze 13 Dakikalık Oyuniçi !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan ana konuya koyda bir işe yaramış olsun.ne böyle ya durmadan yeni konular.düzen giderek bozuluor forumda.o kadar da itiraz olmuştu ama hala bsc konuları forumda.ayrı konu altında toplayın kardeşim şu konuları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 20 Haziran 2009; 17:34:00 >
  • arkadaşlar dikkat ettiyseniz Kratos kılıçlarını kendi elleriyle sırtına koyuyor. diğer iki oyunu çok oynamama rağmen böyle bişey görmedim, kılıçlar sanki kendi kendilerine yerine gidiyordu yada o iş o kadar hızlı gerçekleşiyordu ki farkedemiyordum ( şimdi gidip ps2yi açıcam ve dikkatli inceliycem). Böyle güzel detaylar bence oyuna gerçekçilik katıyor...

YAŞASIN SONY, YAŞASIN PS3, YAŞASIN YÜCE SAVAŞÇI KRATOS...

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

neden hep ayni silah var ??

oyunun bir kısmı isternirse değiştirilir psp versiyonunu bitirdim orada öyle idi...
  • saolasın razorc kardeşim bana övgülerin için.ilk 2 oyunda özel güçlerim vardı otomatik gidiyordu kılıçlar şimdi şerefsiz zeus aldı o güçleri ellerimle koyuyorum arkama
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

saolasın razorc kardeşim bana övgülerin için.ilk 2 oyunda özel güçlerim vardı otomatik gidiyordu kılıçlar şimdi şerefsiz zeus aldı o güçleri ellerimle koyuyorum arkama

noluyo la sana çakma kratos aslı dururken çakması konuşamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

saolasın razorc kardeşim bana övgülerin için.ilk 2 oyunda özel güçlerim vardı otomatik gidiyordu kılıçlar şimdi şerefsiz zeus aldı o güçleri ellerimle koyuyorum arkama

buna valla diyorum başka bişey demiyorum dostlar

• God Of War III multiplayer nasıl olurdu acaba? Capture the flag modu falan :P

Oyuna özel modlarla hoş olabilirdi sanırım?..
  • yukarı uçuş şu ana kadar 2 oyunda dahil olmak üzere gördüğüm en iyi sahne o neydi beaaaaa
  • God Of War 3 oyun sağlam geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerberux

yukarı uçuş şu ana kadar 2 oyunda dahil olmak üzere gördüğüm en iyi sahne o neydi beaaaaa

bizim eleman titana saldırıyo .nasıl öldürecek çok merak ediyorum o boyuttaki yaratığı

• quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

quote:

ne çakması olum kılıcımla dilimlerim bak seni.zipper teknolojisi var artık bağırsaklarında belli olur.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

quote:

ne çakması olum kılıcımla dilimlerim bak seni.zipper teknolojisi var artık bağırsaklarında belli olur.

zeusla seni aynı yere gömecem

• inanılmaz yahu, oyun ayrı bisiy olmus, bu oyun, gozlerime inanamadım izledikce, nedir bu yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

inanılmaz yahu, oyun ayrı bisiy olmus, bu oyun, gozlerime inanamadım izledikce, nedir bu yahu.

ben her izlediğimde oluyom
  • 2. oyunun üstüne çıkamazlar artık diyodum yanılıyomuyum ne?
  • Bence efsaneyi bitiremezler. GOW4 ü, en kötü ihtimalle PS4 için kesin görüyorum
  • bu gerçeği kabullenmek için konsol fanı olamaya luzum yok bu oyun tek başına ps3 aldırtır adama harika yav harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 22 Haziran 2009; 14:32:42 >
  • nedir bu adamın çektiği ya adam senelerdir insan yüzü görmedi, şimdide kanatlanmış bir sonraki oyunda kuyruğu çıkar bunun ama alıcaz oynıcaz
  • bu oyun bence serinin en güzel oyunu olucak... ayrıca, gow3 ile birlikte seri bitmeli bence, sakız gibi uzatırlarsa eski zevki vermeyebilir.. aklımızda az ve öz olarak yer almalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.