Şimdi Ara

göçük düzeltme için fiyat aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
57.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Burdurda oturuyorum. Daha 2 gün önce bir göçük için 50 tl verdim gayette güzel oldu.1500 çok fazla.

Otoking cidden bir kere daha kanıtladı bana bir işe yaramadığını ön tampon boyayacaktı bari onu ordan yaptırayım dedim. Şu var bu var diyerek mini onarım harici 600 TL daha istedi lan zaten sanayi de 300 e komple boyuyolar
    /__|___\___
    [(O)_____(O)\
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

aracımın kaputunda, bagajında, tavan direklerinde, çamurluklarda vs kapı çarpması gibi göçükler vardı. oto king'e gittim komple aracı boyamak istediler bu arada otoking beş para etmez bir yer olduğunu hatırlattı. sanayide övülen bir usta buldum. göçükler gamzelenmeler dahil 15 falandır heralde. "ışıkta bakarız gördüğün görmediğin tüm göçükleri düzeltiriz 1500 tl ye" dedi. araç siyah zaten hani bakmayanın gözüne çok takılmaz. bir aklım yazık günah diyor 1500 tl az değil bir aklımda kozmetik olarak düzelmesini istiyor. sizce fiyat nasıl daha önce yaptıran var mı. konuları gezdim yaptıranlarda fiyat yazmamış hiç saklıyor herkes teşekkürler

Hangi şehirdesiniz? İzmirdeyseniz direk hamdi boran ustaya gidin.

Nerdedir kendisi..

http://www.firmasec.com/firma/rdrrbb-nebi-hamdi-boran-oto-boyama/

• quote:

_saint_ valla otokinge gittiyseniz cidden 5 para etmez bir yer onlara kalsa herşey boya

babapars; korkum o hocam az değil 1500

evolvo: gittim oraya 750 dedi ama bazı yerleri hiç ellemem dedi

Valla ben hem kendimin hem de birkaç arkadaşımın aracını yaptırttım. İyi ustadır , benim imkansız dediğim bir kaç hasarı çok düzgün şekilde teslim etti. Ellemem dediyse vardır bir sebebi. İşini açık yapar,yani gözünün önünde yapar, arabayı saklayıp göstermeden yapanlar da var. Bu arada kendisinin söylediği bazı göçükçülerin arabayı saklama ayağına hasarı doğrultup boyayıp sonra da boyanmadan yapılmış gibi gösterdiği ustalar da varmış.

İrili ufaklı 15 yada daha fazla göçük var 100 TL gibi geliyor göçük başı. Tabi bazısı nokta gibi bazısı daha büyük

Otoking cidden bir kere daha kanıtladı bana bir işe yaramadığını ön tampon boyayacaktı bari onu ordan yaptırayım dedim. Şu var bu var diyerek mini onarım harici 600 TL daha istedi lan zaten sanayi de 300 e komple boyuyolar

hamdi boran kesinlikle
    https://www.facebook.com/boran.otodogrultma?hc_ref=SEARCH&fref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Ocak 2017; 16:19:35 >

• Yakın zamanda benzer bir konuyla ilgili tecrübemi aktarayım.
    Ankara Göçük timi adında bir yere gittim. Fiyat olarak yüksek çekip, işçiliklerine güverenek aracımı teslim ettim ama aracın bir yerini yapmadılar. İmkansız olduğunu söylediler hatta düzeltilmesinin. Sanayide bir ustaya götürdüm, imkansız olmaz dediği kısmı 5 dk'da düzelttirdim. Bu işletmeden lütfen uzak durun arkadaşlar..

Orijinalden alıntı: issy

Yakın zamanda benzer bir konuyla ilgili tecrübemi aktarayım.
    Ankara Göçük timi adında bir yere gittim. Fiyat olarak yüksek çekip, işçiliklerine güverenek aracımı teslim ettim ama aracın bir yerini yapmadılar. İmkansız olduğunu söylediler hatta düzeltilmesinin. Sanayide bir ustaya götürdüm, imkansız olmaz dediği kısmı 5 dk'da düzelttirdim. Bu işletmeden lütfen uzak durun arkadaşlar..

Beceremeyecekleri ellememişler en azından. 😀

İstanbul'da MTC denen yerde yaptırdım, servisin iki kapı değişecek dediği yerde çok güzel iş çıkardılar, referans olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarar -- 7 Nisan 2017; 11:37:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issy

Yakın zamanda benzer bir konuyla ilgili tecrübemi aktarayım.

sanayide bir usta derken yerini ismini paylaşın bizde faydalanalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Skandalek

Ankara şaşmaz da çok iyi işçilik yapılıyor bu konuda hem de ucuz.

tam yerini ismini bildiğiniz yer var mı?

Hocam Yıldırım Kaporta ydı. Servis kapı değişecek dedi, başka yerler 500 600 tl istedi. Bu adamlara öğlen verdim akşam kapıyı değiştirdiler sandım Yola yakın sıradaydı zaten internette ararsanız bulursunuz.

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.