Şimdi Ara

Göbek yapmak değil kilo almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kollar cılız , göbek fıçı gibi değil orantılı olarak kilo almak istiyorum. Fazla yiyorum ama kilo alamıyorum..
    Boy:1.72 kilo:52 lise 2. Sınıfım önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Spor yaparak kilo alacaksin fazla yiyerek hicbir sey yapamazsin

• http://www.hepsiburada.com/liste/hardline-nutrition-progainer-4500-gr/productDetails.aspx?productId=sporhrd23&categoryId=27030998

1.78 57 kiloydum.geçen sene 1 ay düzenli sporla birlikte kullandım 63 kilo oldum.şimdi bi kutu daha aldım.1 haftadır yine kullanıyorum.başladığımda 64 kiloydum şuan 66 kiloyum.tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Spor yaparak kilo alacaksin fazla yiyerek hicbir sey yapamazsin

Hocam spordan kastınız basketbol gibi mi? Yoksa body e mi gitmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

http://www.hepsiburada.com/liste/hardline-nutrition-progainer-4500-gr/productDetails.aspx?productId=sporhrd23&categoryId=27030998

1.78 57 kiloydum.geçen sene 1 ay düzenli sporla birlikte kullandım 63 kilo oldum.şimdi bi kutu daha aldım.1 haftadır yine kullanıyorum.başladığımda 64 kiloydum şuan 66 kiloyum.tavsiye ederim

Hocam tam olarak bu ürün nedir? Kapsül falan mı oluyor yemekten sonra mı kullanılıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karbonhidrat tozu.üzerinde her öğünden sonra süt veya suyla karıştırılıp içilmesi gerektiği yazıyor ama ben spor yaptığım günler spordan hemen sonra ve hergün yatmadan sütle karıştırıp içiyorum
  • quote:

karbonhidrat tozu.üzerinde her öğünden sonra süt veya suyla karıştırılıp içilmesi gerektiği yazıyor ama ben spor yaptığım günler spordan hemen sonra ve hergün yatmadan sütle karıştırıp içiyorum

1 ay spor ve bu ürünü deneyeceğim hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhitetal

quote:

karbonhidrat tozu.üzerinde her öğünden sonra süt veya suyla karıştırılıp içilmesi gerektiği yazıyor ama ben spor yaptığım günler spordan hemen sonra ve hergün yatmadan sütle karıştırıp içiyorum

1 ay spor ve bu ürünü deneyeceğim hocam teşekkürler

sonucu bekliyorum

• Masturbasyonu bırakırsan kilo alma şansın var

• Hardline kullanabilirsin tabi ama bu sporun içinde olanlar tavsiye etmez kesinlikle. Daha farklı markalara yönelebilirsin, dymatize, muscletech, optimum gibi. Bende hardline alacaktım, vazgeçtim muschletech aldım, yeni başladım daha bakalım faydası olacak mı.
  • Günde 2 tabak tereyağlı makarna ye 1 ay uygula kilo alamassan adam değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhitetal

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/hardline-nutrition-progainer-4500-gr/productDetails.aspx?productId=sporhrd23&categoryId=27030998

Hocam tam olarak bu ürün nedir? Kapsül falan mı oluyor yemekten sonra mı kullanılıyor?

Kapsüle benziyor mu sence ?

Karbonhidrat tozu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.