Şimdi Ara

go-kart yapalım (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadalar bide motoru çim biçme makşnesş motoru kulansak ne olur biri daha önce yapmış resmini internete koymuş
  • işte buda benim hayalim nasipse gerçekleşecek bi motosiklet motoru bulabilsem devamı gelirdi

go-kart yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

Bu planı eklemeniz çok iyi olmuş.Pek çok arkadaşın arayıp bulamadığı bir plan.

blacklist_2000, abicim siteye resim ekleyemiyorum.Her seferinde problem çıkıyor.Bendeki resimleri toparlayıp mail atıcam sana.

PArdon yanliskla oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swinqs -- 20 Mart 2008; 17:45:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklist_2000

egemen arkadaşım bu resimler bakarak kafanda bir şeyler canlandırabilirsin.takıldığın yerlerde yardımcı olmaya calışırım.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Rersimelri büyük yazıları okunaklı sekilde koyabilrismn?

• selam arkadaslar forumu yaklasık olarak 2 haftadır takıp edıyorum ve arkadasların calışmalarını inceledım.gercekten cok basarılı şeyler yapmıslar bunu görebiliyorum.tebrik etmeden de gecmek istemiyorum.bende kac yıldır go kart yapmak ıstıyorum ama hiç bi bilgim olmadıgı için işe girişemiyordum.sans eseri burayı buldum ve basladım okumaya 23 sayfayı en ince ayrıntısına kadar okudum.ve hiç bi bilgim yokken su anda bir cok şeyi ögrendim.ve en sonunda kadar verdım go kart yapmak için ama kararımı degiştirdim.biliyosunuz kı türkiyede go kart sürmek için yollar o kadar cok yok. asfaltta da kullanamazsın yasak.bende fıkrımı degıstırdım off road yapcam.cunku heryerde kullanabılırsın. 4 tekerlek birbirinden bagımsız süspansıyonlu olacak.ben onu hem köydede kullanabilirim orası bos arazı hoplaya zıplaya gezebılırsın.kafamda birşeyler tasarladım.126 bis motorunu kullanmaya kadar verdım cunku motor vitesli ve 26 beygir geri viteside var.mars motoruda var.bu konuyu babamla konustum oda tamam yap bende yardım ederım dedı ama yazın yap okulun var sımdı dedı bende bu projeyı yaza attım.yaza dedıysem mayısın sonlarına dogru baslarım su anda arastırma yapıyorum.126 bıs arastırıyorum.hurdalıklara bakacagım.126 bısten off road yapan arkadaslar varsa düşüncelerını almak istiyorum.kendı şasesini mi kullanayım yoksa kendım mı yapayım.bunların su sogutmalı bıde hava sogutmalıları varmıs hangısı daha iyi... vs yardımlarınız beklıyorum...

• Öncelikle Slmlar

Benim bi klonuda yardımınıza ihtiyacım war.Catia programında bir Go-Kart çizmeyi planlıyorum.1 Ay içerisinde bitirip wermem qerekior. Dersten qeçmem buna baqli saten.Elniizde Resim,Çizim,Ölçüler warsa bana yardimci olabilirmisiniz?..Konuyu bauyaği inceledim.Yararlı bilgiler Bulabildm.Biraz da siz yardim ederseniz.Çok ayrintili bişi olmasina qerek yok.Ölçüleri konusunda Felan çok makbul qeçer.Şimdiden Yardiminiz için teşekkürler.

Cvplarinizi Bekliorum

go-kart yapalım

Bunun gibi birşey olsa yeter.Ama ölçüleri olsa elinde Catia,SolidWorks çalısmaları olanlar warsa tyardim ederse Sewinirim

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swinqs -- 20 Mart 2008; 18:09:49 >

• ARKADAŞLAR KENDİ YAPTIĞIM ARACIM SATILIKTIR
    RESİMLERİ AŞAĞIDADIR COK SAĞLAMDIR RAHATLIKLA 2 KİŞİ BİNİLEBİLİR BİR MOTORU EKSİKTİR SAĞLAM VE HAFİFTİR FİYATI 750 Y[TL DİR
    KONUŞMAK İSTEYEN PM DEN MESAJ ATABİLİLER

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryzi -- 21 Mart 2008; 10:41:31 >

• caryzi arka tekerleri mile nasıl sabitledin açıklayabilirmisin birde oranın yakın bir resmini koyabilirmisin
  • Mustafa abim arka tekerler mile yataklı rulmanlarla sabitleniyor tanesi 5 lira gibi makul bir fiyat

caryzi kardeş gerçekten başarılı güzel bir çalışma yalnız tekerleri büyüt sanayi tekerlerinden al el arabası

tekerleri snn araçta biraz sönük kalmış ....

quote:

Orjinalden alıntı: mustafauzungrsn

caryzi arka tekerleri mile nasıl sabitledin açıklayabilirmisin birde oranın yakın bir resmini koyabilirmisin
  • anladım ama ben mili yada arka tekerleri şaseye nasıl monte ettiğini değil tekerleri mile nasıl monte ettiğini sordum
  • kenan kardeş valla onlardan bulamadım benim parayı zaten tornacılar bitirdi bende araba aldığım için de alan olursa satayım dedim
  • abi bende bunları çok beğendim ama pist tipi gokart yaparsanız nerelerde sürmeyi planlıyosunuz karting pistine gidip ordamı bırakıcaksınız yoksa yolda falan mı süreceksiniz. altı sürtmezmi pist tipi çok alcak olunca yav? bide şöyle offroad gibi ama asfalttada keyif veren nispeten süratli bi alet yapmak bize kaça patlar?

teşekkür ederim
  • arkadaslar bende gokart yapıyorum sıze tavsiyem ucuza maal etmek ıstıyorsanız 30-30profil demirden yapın motor olarakta su çin malı motorların hurdaları var motorsiklet tamırcılerınde bolca bulabılırsınız ben 50cc kaldera cross aldım motor kaportası dagılık 150 ytlye aldım bunun motoru ve lastıklerını kullancam tabı fren sıstemı ve deposunuda dusunuyorum
  • 126 bıs hakkında bılgısı olanlar lütfen yazsın.ben 126 bıs motorundan yapmayı düşünüyom.yapan arkadaslar yardımcı olsunlar lütfenn...
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba!! ben go-kart pistlerine çok fazla para verdim ve artık yetti gibi bişey:D artık kendi go-kartımı yapıp kullanmak istiorum. ama bu go-kart parçaları hakkında en ufak bi bilgim bile yok. bana motoru ve dier aletleri nerden nasıl teymin edeceğimi söylerseniz çok makbule geçersiniz. projeye hemen başlamayı düşünüorum. Bütçe olarak ise 1000-1300 ytl arası max:1300ytl. lütfen yardımcı olursanız sevinir.
    Lise 2 öğrencisiyim yaş:16
  • SATILIK
    ARKADAŞLAR ARACIMIN YENİ RESİMLERİNİ EKLİYORUM FİYATI HALA AYNIDIR 750 ytl
    ÖNLERDE SİS LAMBASI VE SPOR DİREKSİYON MEVCUTTUR

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryzi -- 29 Mart 2008; 14:45:08 >

• abiler ben çok uzun süredir bu forumu takip ediyordum..... lütfen bana yardım edin akınco abi lütfen beni bilgislendir.....
    bi buggy yapmak istiyorum 2 kişilik olcak hangi motoru tavsiye edersin çok güçlü bi motor bulmam lazım... bana yardım et... bütçem 3 milyara kadar
    15 yaşındayım babam eskiden petrolcüydü ordan kalan benzin motorları var 6 tane ben onlardan yapabilirmiyim... babam da meraklıdır böle işlere ...
    atölyemi bile kurdum tekerlekler hazır motor olurmu diye inceliyorum... sanayiden demirleri yapacağım..... bana yardım et abi akınco abi sen büyüksün yap bi güzellik

• arkadaşlar bunları yaptıktan sonra trafik polisi yada jandarma yakalarsa ne olduğundan haberiniz varmı bunları kendi üzerimize kayıt ettirebiliyormuyuz benim aklıma bunlar takılıyor
  • F1 HELP YARDIM NE OLUR

Arkadaşlar biliyorum sizin konunun dısında kusura bakmayın bana yardım edecek birisi varsa lütfen yazsın ben asya m.125 lik kullanıodum kaza yaptım daha sonra onu bi bedensel engelli abi ye verdim motoru 3 teker yaptık arkaya eski tırıvırı dingili koyduk ve bunu saft sistemi ile motora bagladık ama motor 30 km den sonra cok ses yapıo ama gitmio 30 km de kalıo ve bir türlü bu sorunu çözemedik şimdide aklımıza atv motorların disli sistemini yapmayı düşünüoz acaba nasıl olur bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen yazsın msn imi de vereyim ugur196_25@hotmail.com genelde acarım acmazsam e posta atarsınız isterseniz buraya yazın her türlü olur cok zor durumdayım ne olur yardımm eger isterseniz resimini cekip atabilirim bide arkadaslar atv lerde arka disli semasını nerden bulabilirim sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mounlight05

F1 HELP YARDIM NE OLUR

Arkadaşlar biliyorum sizin konunun dısında kusura bakmayın bana yardım edecek birisi varsa lütfen yazsın ben asya m.125 lik kullanıodum kaza yaptım daha sonra onu bi bedensel engelli abi ye verdim motoru 3 teker yaptık arkaya eski tırıvırı dingili koyduk ve bunu saft sistemi ile motora bagladık ama motor 30 km den sonra cok ses yapıo ama gitmio 30 km de kalıo ve bir türlü bu sorunu çözemedik şimdide aklımıza atv motorların disli sistemini yapmayı düşünüoz acaba nasıl olur bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen yazsın msn imi de vereyim ugur196_25@hotmail.com genelde acarım acmazsam e posta atarsınız isterseniz buraya yazın her türlü olur cok zor durumdayım ne olur yardımm eger isterseniz resimini cekip atabilirim bide arkadaslar atv lerde arka disli semasını nerden bulabilirim sagolun

kardeşım motor 125 cc lık se şaft sıstemı ıle ancak o hızı yapıyosa ıyı,diğer dediğin şekılde atv dekı sıtemden yaparsan hızı artırırsın, Arkaya koyacağın mıle bır dışlı çaktıracaksın tornacıda onada motordan zıoncır atıcaksın,aksı takdırde dediğin gıbı verım alamassın..umarım açıklamam yeterlı olmuştur.aklına taklırsa sorarsın

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.