Şimdi Ara

go-kart yapalım (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: servet_volt

merhaba akınco abi senınle tanısmayı dört gözle beklıyordum.:)23 sayfayı kelımesı kelımesıne okudum.senın o dedıgın 126 bıslerle ılgılı olan lınk kırıktı calışmıyordu.bakamamıstım yani.senden yardım ıstıyorum aslında.126 bıs bu off road için uygun mu.tecih etmemın nedenıde aslında 26 beygır olmasıı ve 4 vites olması.fiat motoruda oldugundan parca sıkıntısıda cekmem dıye dusundum.sence napayım...:)

Fikir olarak çok mantıklı ama 126 Bis'lerin motorlarının problemli olduğunu çok duydum.Motorları 2 çeşit.Su soğutmalı ve hava soğutmalı.Hangisi daha az problem çıkartıyorsa onun üzerinde araştırma yap derim.Tabi bu işleri yapacağın yerin ve bütçen müsaitse.Her ne kadar basit işler gibi görünse de özel imalat araç yapımı meşakkatli ve masraflı bir iştir.Evdeki hesap her zaman tutmayabilir.

go-kart yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: uyanikguven

Arkadaşlar doğrusunu sölemek gerekirse, bu yazdığınız her kelime için bütün paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...
    Bizlerde bir tane go kart yapmayı düşünüyoruz,ben değilde arkadaşım yapacak bende istifade edicem anlayacağınız...

Hemen hemen çoğu şey hazır,ama etrafındaki iskelet yapımı için kasası için Çizim ölçü vs. bunlar lazım hepsini bizler yapcaz...Bu aracın dış iskelet ölçülerini bulabileceğim veya bana msn ne yada başka bir yolla verebilecek bir arkadaş varmı...

+ kas erimesi sebebiyle engelli olduğumdan eve bağlı kalmışım..Bu araç yapımı ile gerçek aracı süremediğimden dolayı en azından ufağına bineyim hevesi olduğu için çok fazla ilgileniyorum..Benim için yardımcı olabilecek bir kişi olursa çokkk sevinirim..

Sadece iskeletinin ölçüleri ve bize lazım olan malzemeler isimleri lazım...Çok fazla sayfaları okuyamadım belki verilmiştir..ondan da özür dilerim, ilgilenen olursa pm ile bildirirse çokkkk sevinirim....

pm den mesaj atıyorum görüşelim.

• ersen kardeş jantlar 8 inç onlara gore poryo işini istanbul ikitelldeki çıkma oto parçacılarından aldığım tofaş porya ları ile hallettim 4 tanesine 50 ytl verdim 2 tanesi rulmanlı 2 tanesi yataklı idi bu poryaların 1 tanesinin sıfırı20 ytl idi rulmansız olarak sanada tavsiye ederim bulabilirsen çıkmasını al .
    akın abi sanada buradan bi selam gondermek istiyorum keza hakkı abi sanada hiç sesiniz çıkmıyo hayırdır inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet100

ersen kardeş jantlar 8 inç onlara gore poryo işini istanbul ikitelldeki çıkma oto parçacılarından aldığım tofaş porya ları ile hallettim 4 tanesine 50 ytl verdim 2 tanesi rulmanlı 2 tanesi yataklı idi bu poryaların 1 tanesinin sıfırı20 ytl idi rulmansız olarak sanada tavsiye ederim bulabilirsen çıkmasını al .
    akın abi sanada buradan bi selam gondermek istiyorum keza hakkı abi sanada hiç sesiniz çıkmıyo hayırdır inşallah.

Muhammet abicim merhaba.Foruma pek müdahale etmesem de arasıra uğruyorum.Malum iş güç.Hazır araç alınca yapım işi de askıda kaldı.Gerçi şuan ona da binemiyoruz ayrı mesele.Trafik sorun,muhafazası sorun... sorunoğlu sorun.Bu araçları rahat rahat kullanabilmek içim ya köyde yaşamak lazım ya da bir çiftlik almak lazım.O yüzden biraz soğudum anlayacağın.Ama görüyorum ki sen de projeler bitmemiş.ATV'ni görmüştüm, bu da eski araç galiba.Bu hali bile çok şık.

• Merhaba;
    Sabahtan beri topic i okuyorum da bayağı bilgi sahibi oldum bu konuda. Bende buggy tarzı birşey yapmaya karar verdim. Motor olarak 13bg lik yada bir motorsiklet motoru kullanmayı dusunuyorum 150cc civarı.
    Aklıma takılan tek kısım arka motorun oldugu kısım. Gordugum kadarı ile diferansiyel kullanılmasını herkez tavsiye etmiş. Profiller kaynak vs sorun değil. Onları bizzat kolayca hallederim iş yerinde. Gereken malzemeler hatta gerekirse cnc de kullanabilirim. Fakat o motor kısmı pek oturmadı kafamda. Sabahtan beri 2 kere okudum topic i fakat motora bağlanan clutch ın kuru olanlarını ben rc aracımda kullanıyorum. Orası da tamam. Fakat ondan sonraki diferansiyel ve diğer kullanılan malzemeler biraz kafamı karıştırdı. Bu konuda lutfen bilgilendirebilirseniz cok memnun olurum.

Teşekkürler iyi akşamlar...
  • arkadaşlar ben benim arabayı yaptım herşey tamam şase falan mil ıvır zıvır (hatırlatayım java 350 cc den yapıcam diodum eski sayfalarda ) ama yanlız tekerlekleri bulamadım yani lastik var çim biçme mak lastikleri fakat onlarınkide plastik cant oluyorlarr bu yuzden çok moralim bozuldu nolurrr lütfen bana demir jantlılastik bulabileceğim bi numara adres kapı hiç farketmez paradanda geçtim artık hatta ebat olarak kırmız bi gokart yukarıda ustunuda demirle çevirmiş onunkinden arkalarından yani tarzında anladınız siz. az çokkk lütfen abilerim herşey tamam ama tekerlerk yok piyasada bi ışık bi kapı yokmu çıkış hatta 23 üncü sayfada var o araba görebilrisiniz yada elinzde varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clkboy -- 17 Nisan 2008; 23:59:08 >

• sagolasın akınco abi.ben bide bişi daha sormak istiyorum.ben plakalı bi 126 bis alsam off road yapsam. kaportayı komple söksem.sadece motor ve şase kalsa ve bunun üzerinde calışma yapsam.tekrar trafige cıkarabilirmiyim(ruhsata filen işletebilirmiyim vizede filen sorun cıkartırlarmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINCO

quote:

Orjinalden alıntı: servet_volt

merhaba akınco abi senınle tanısmayı dört gözle beklıyordum.:)23 sayfayı kelımesı kelımesıne okudum.senın o dedıgın 126 bıslerle ılgılı olan lınk kırıktı calışmıyordu.bakamamıstım yani.senden yardım ıstıyorum aslında.126 bıs bu off road için uygun mu.tecih etmemın nedenıde aslında 26 beygır olmasıı ve 4 vites olması.fiat motoruda oldugundan parca sıkıntısıda cekmem dıye dusundum.sence napayım...:)

Fikir olarak çok mantıklı ama 126 Bis'lerin motorlarının problemli olduğunu çok duydum.Motorları 2 çeşit.Su soğutmalı ve hava soğutmalı.Hangisi daha az problem çıkartıyorsa onun üzerinde araştırma yap derim.Tabi bu işleri yapacağın yerin ve bütçen müsaitse.Her ne kadar basit işler gibi görünse de özel imalat araç yapımı meşakkatli ve masraflı bir iştir.Evdeki hesap her zaman tutmayabilir.

go-kart yapalım

• Akın abi sanada merhaba valla o söylediklerine bende katılıyorum zaman sıkıntısına iş olayınıda ekleyince bu tip sosyal faaliyetlere pek zaman kalmıyor ama ne yaparsın bu iş birazda hastalık gibi bi şey bende pek binemesemde uğraşıyorum vakit buldukça. bU ARAÇ Bİ YANA DURSUN BİR TANE TGB ATV SATIN ALDIM DAHA TESLİM ETMEDİLER AMA BU İŞE HERHALDE SON NOKTAYI KOYDUM GİBİ EN AZINDAN PLAKASI VS VAR RESMİ ANLAMDA BİR SIKINTIM OLMAYACAK GİBİ SENİN ALDIĞIN ARAÇTAN DAHA KÜÇÜK,EVİN GİRİŞİ VAR ORAYA SIĞABİLİYOR YANİ PARK SIKINTISIDA YOK BİR TEK ZAMAN SIKINTISI KALIYOR ONUDA BİRAZ ATLATABİLİRSEM ATV KEYFİNİ YAŞAMAYA ÇALIŞACAĞIM BİR TANE RESİM GÖNDERİYORUM BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

go-kart yapalım

• quote:

Akın abi sanada merhaba valla o söylediklerine bende katılıyorum zaman sıkıntısına iş olayınıda ekleyince bu tip sosyal faaliyetlere pek zaman kalmıyor ama ne yaparsın bu iş birazda hastalık gibi bi şey bende pek binemesemde uğraşıyorum vakit buldukça. bU ARAÇ Bİ YANA DURSUN BİR TANE TGB ATV SATIN ALDIM DAHA TESLİM ETMEDİLER AMA BU İŞE HERHALDE SON NOKTAYI KOYDUM GİBİ EN AZINDAN PLAKASI VS VAR RESMİ ANLAMDA BİR SIKINTIM OLMAYACAK GİBİ SENİN ALDIĞIN ARAÇTAN DAHA KÜÇÜK,EVİN GİRİŞİ VAR ORAYA SIĞABİLİYOR YANİ PARK SIKINTISIDA YOK BİR TEK ZAMAN SIKINTISI KALIYOR ONUDA BİRAZ ATLATABİLİRSEM ATV KEYFİNİ YAŞAMAYA ÇALIŞACAĞIM BİR TANE RESİM GÖNDERİYORUM BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

go-kart yapalım

Abooooww... Muhammet bundan ben de istiyom.Kaça aldın, nerden aldın?Benim buggy'yi bu yaz satabilirsem benim de düşüncem ATV almak.Hiç olmazsa sağa sola korkmadan gidebilirim.

• hayırlı olsun süper bir makina allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah gücüde görünüşü kadar güzeldir heralde tekrar hayırlı olsun.
  • ŞOK ŞOK ŞOK

DİKKAT BU MESAJA DİKKAT
    YENİ FORUM SİTENİZ AÇILDI HERKES RİCA EDİYORUM

WWW.ARACYAP.TR.GG
    WEB SİTESİNE ÜYE OLUN TÜM YORUMLARI ORDA BAKIN BİR TEK YERDE KALIN LÜTFEN BU MESAJI DİKKATTE ALIN FORUM BÖLÜMÜNE GİRDİĞİNİZDE DAHA KAYIT OLMADIN MI KISMINA girdiğinizde hemen üye oluyorsunuz çok GÜZEL BİR SİTE LÜTFEN HEPİNİZ KAYIT OLUN BU SİTE BANA AİT OLDUĞUNDAN DAHA ÇOK BU KONULARA ÖZEN GÖSTERECEĞİM ŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞOKŞŞOKŞOKŞOKŞOKŞOŞOKŞŞOŞŞOKŞOŞKŞOKŞOŞŞŞOK LÜTFEN HERKES ÜYE OLSUN ÇOK HARİKA MUHTEŞEM BİR SİTE AYRICA SATMAK İSTEDİĞİNİZ YADA ALMAK İSTEDİĞİNİZ ARAÇLARI GÖREBİLİRSİNİZ...........................................................................................................................................

• arkadaşlar ben lastiği buldum 16X6.50_8-4P ebadında anlasınız az çok bu ebattan
    agromaka e mail attım ama izmirde oturuorum alış verişi nasıl gerçekleştiricem bilmiyorum daha önce agromaktan alış veriş yapan arkadaş varsa bi yardımcı olabilrimi bide akınco abi bu lastik ve cant beraber ne kadar bi bilgin varmı yada alanvarmı daha önce

• akın abi bu alet bana aksesuarlarıyla beraber toplam 16 bin ytl ye mal oldu biraz rakam yüksek ama inan değer taiwan malı ben bayağı bi araştırma yaptım buna benzer kymco mxu lar var ama onlar bu alet gibi değiller bu süper bişey geçen sene fuarda ilk kez görmüştüm araştıdım daha iyisi sadece can am diye bi marka var onunda rakamları 17000 eurodan başlıyo düşünürsen bayileriyle ilgili falan yardımcı olurum çünkü bayağı araştırma yaptım ana ithalatçısıda burada istoçta onlarlada görüştüm bağlantım var haberin olsun
  • ersen kardeş sanada teşekkür ederim inşallah sende aracını bitirir can sağlığıyla binersin .Aletin görüntüsüde güzel gücüde 400cc 4x4 mükemmel bişey tgb blade video diye googlede araştır süper videoları var izle bak beğeneceğine eminim
  • clkboy kardeş sana şöyle yardımcı olmaya çalışacağım bu agromak denilen yerden 20 gün once yukarıda resmini koydugum gokartın lastiklerini aldım benim olduğum yere oldukça yakın burada akın abiye ayrıca yine tşk etmek istiyorum çünkü onun yardımıyla agromak a ulaşabildim yoksa halen el arabası tekerleriyle uğraşıyor olacaktık ben ve bir çok arkadaşımız. neyse konuya geleyim bu yerde yunus isminde bi sorumlu arkadaş var onunla görüşürsen sana 400 ytl ye yakın bir fiyat çıkaracak sen izmirde olduğun için parayı hesaplarına yatıracaksın onlarda sana kargoyla gonderecekler ayrıca kargo parasınıda sen vereceksin diye biliyorum çünkü osmaniyede bi arkadaşımız bu şartlarda agromaktan aldığını geçmiş sayfalarda yazmıştı agromak ın tel numaralarıda geçmiş sayfalarda var umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin
  • WWW.ARACYAP.TR.GG

BU WEB SİTESİNE HERKESİN GİRMESİNİ İSTİYORUM TAM SİZE GÖRE BURDA SADECE YAPILAN ARACLAR VAR AYRICA ALMAK VEYA SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN İLANI OLAN Bİ SAYFA DA YAPILACAK......

HERKES FORUMA ÜYE OLSUN .................

• quote:

akın abi bu alet bana aksesuarlarıyla beraber toplam 16 bin ytl ye mal oldu biraz rakam yüksek ama inan değer taiwan malı ben bayağı bi araştırma yaptım buna benzer kymco mxu lar var ama onlar bu alet gibi değiller bu süper bişey geçen sene fuarda ilk kez görmüştüm araştıdım daha iyisi sadece can am diye bi marka var onunda rakamları 17000 eurodan başlıyo düşünürsen bayileriyle ilgili falan yardımcı olurum çünkü bayağı araştırma yaptım ana ithalatçısıda burada istoçta onlarlada görüştüm bağlantım var haberin olsun

Şimdi hakkatten ABOOOOVV.Bu araç o parayı hak eder de, benim o kadar parayı böyle bir araca verdiğimi duyan eşim beni ne eder bilemiyorum.Benim beğendiğim araç tipi de böyle birşey.Normal ATV ler bana çok dengesiz geliyor.Şayet kısmet olur da ATV alırsam tekerlek aralarını açıp aracı biraz daha genişletirim.

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 19 Nisan 2008; 10:23:17 >

• akınco abi bana mesaj at ya nolur hiç uğramıyon ama yeni site açtım bak oraya üye ol da ordan konuşun abi olmuyo böle...........

• quote:

Orjinalden alıntı: cometube

akınco abi bana mesaj at ya nolur hiç uğramıyon ama yeni site açtım bak oraya üye ol da ordan konuşun abi olmuyo böle...........

Canım kardeşim, sorularını buradan sorarsan ben de diğer arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışırız.Araç yapımına hobi amaçlı baktığım için tüm zamanımı bu işe ayırmam mümkün değil.Burada birikmiş bir bilgi varken, bunu artırmaya çalışalım bence

• Akın Abi Beni belki hatırlarsın.Yazın ağustos aylarında kenanla birlikte buggy yapmaya çalışan şahsiyetGerçi o ayrı yaptı ama ben daha başlayamadan bitti herşeyim.Diyorum ki senin şu imzada yazan buggyi kaça satarsın.+ birazda fotoları varsa yollarsan çok makbule geçer.İstersen PM den iletişem geçelim.Msn adresimide bırakıyorum

selametle kalın..
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.