Şimdi Ara

go-kart yapalım (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shifter kart şase detay resimleri lazım. Autocad ve Solidworks ile uyumlu formatlarda güzel olur :)

bahsettiğim şase
     go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinyaramis19

Abi cim ön milleri cıvata kaynatıp kendin yapcan resim leri vardı ama bitürlü yükleyemedim..

Yukleyebilirseniz o kadar guzel olur ki.. simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -net- kullanıcısına yanıt
    Resmi yüklicemde bi türlü beceremedim altta resim yükle yazıo tıklıyorum dosya seç felan diyo onada tıklıyorum bişey gelmio nasıl olcak söylersen yükleyebilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a arkadaşlar şimdi ben gokarta basliyacamda şase için 3*3 profil aldım acaba bu olurmu şase için

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.13

S.a arkadaşlar şimdi ben gokarta basliyacamda şase için 3*3 profil aldım acaba bu olurmu şase için

Olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinyaramis19

Resmi yüklicemde bi türlü beceremedim altta resim yükle yazıo tıklıyorum dosya seç felan diyo onada tıklıyorum bişey gelmio nasıl olcak söylersen yükleyebilirim..

Resim Yükle

Buraya yükleyip linki bana atarsanız, kolayca halletmiş olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -net- -- 18 Mart 2014; 0:30:42 >

• -net- kullanıcısına yanıt
    Abi bnim tablette skntı var sen beni feyste ekle ordan yolliyim ramazan yaramış diye gir gözlüklü bi resim var ona yolla arkdslk

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunbalci

quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

aracımın son halleri.... az kaldı bitti sayılı
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

hoca bitirmişsin maaşallah. süslemesi kalmış sanki

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler araç bitti şu an kullanıyorum ... araç 4 ileri 4 geri vitesli muramvey şanzuman sayesinde gayet atik hızlı ve kullanışlı... daha iyi ve daha gelişmiş bir proje için aracımı satıyorum almak isteyenler 0532 510 04 13 nolu telefondan ulaşırlarsa sevinirim ama lütfen ankara içi ve ciddi kişiler arasınlar... inşallah aracımı sattığımda yeni projemle en baştan anlatarak paylaşarak yepyeni bir araç yapmayı planlıyorum bu arada aracımı neredeyse maliyetine 4000 tl ye vericem ciddi olanlarla pazarlıkta yaparız ...

• adrenalin317 kullanıcısına yanıt
    kardeşim aracın çok başarılı olmuş ellerine sağlık....
  • arkadaşlar size bir tavsiyede bulunayım eğer mekanik bilginiz yoksa fazla detaya girmeyin basit kolay yapabileceğiniz şekilde yapın aracınızı lastikler ve frene çok dikkat edin... unutmayın ne kadar çok detay yaparsanız aracınızın arıza yapma riski o kadar çoğalır... ve yola çıkmadan önce sık sık aracınızın frenleri kontrol edin...

ilk aracım neredeyse 1500 km yol yaptı ufak tefek arızalar dışında hala taş gibi... sadece ön kısmını yenilemek zorunda kaldım ve ön tekerlekler sıfırlandı... çok yakında yeni haliyle fotolarını eklemeyi düşünüyorum şu an araç 3 tane oldu en kısa zamanda üçünüde yan yana çekip fotolarını çekerek sizinle paylaşacağım...

araçlarımın videolarını çeşitli video sitelerinde bulabilirsiniz youtube izlesene gibi arama motoruna yusuf kenan şahin ankara go kart hatırlatma öğelerini yazarsanız keyifle izleyebilirsini...

arkadaşlar resimdeki 2 araçta bize ait ve yaptıkları kilometreye ben bile şaşıyorum şu ana kadar çok uzun yollar katettik... hatta bazen saat sabah 10 de evden çıkıp akşam 5 e kadar arazide gezdiğimiz oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 19 Mart 2014; 3:39:32 >

• Bende projeye başladığım zaman tek tek resimleri yukleyecegim

• ysf1984 Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad kazasız sürüşler (;

• ysf1984 Y kullanıcısına yanıt
    elinize kolunuza sağlık cok başarılı olmuş Hayırlısı ile kullanın @ysf1984
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar resimde görmüş olduğunuz araç iki kişilik yeni bir projeye başlıyacağım için satılıktır egzozundan fren sisteminden en ufak civatasına kadar sıfır parçalarla özene bezene toplanmıştır maliyet fiyatına satıyorum fiyat 4500 tl pazarlık sünnettir (abartmamak kaydıyla) nakliyede yardımcı olurum 0507 640 2600 lütfn sadece ciddi alıcılar arasın anlayışınız için teşekürler

• adrenalin317 kullanıcısına yanıt
    Aracınızın Resmini paylaşırısınız....
  • Abi ler bana bi kaynak makinesi lazim satan varmı acep bi türlü baş layamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunbalci

bu arada karada suda yüzecek olan aracımın malzemeleri toplanmaya başladı :)
    loncin 420 cc 15 hp tek silindir benzinli marşlı motor= 980 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    ybr zincir 4 set, (zincir+ön dişli+arka dişli= 25 TL, 4 set= 100 TL)
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    ybr ön dişli 14 diş 4 adet
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    ybr arka dişli 45 diş 4 adet
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    tofaş direksiyon mili mafsallı= 35 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    ybr arka flanş 2 adet: 15x2= 30 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    sinyaller için flaşör 2 adet: 5x2= 10 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    lada samara ön porya 2 adet: 20x2= 40 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    170/70/14 4 adet honda civic jant lastik= 140 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    led gündüz farı= 14 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    led sarı sinyal 2 takım: 15x2= 30 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    povver akü 12v 60 ah= 145 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    124 murat rot başı= 9 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    solar şarj kontrol cihazı= 25 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    fiat uno arka kampana-balata 2 adet= 70 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    yataklı rulman 2'li 2 set: 25x2= 50 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]
    elf motor yağı= 15 TL
    [url]
     go-kart yapalım
    [/url]

s.a abi poyraları 40 liraya aldım yazmışsın ben soruyorum çiftine 110 diyolar bijonlarıyla birlikte, 8 inç atv lastiği aldım onlar için banada 2 adet lazım sen nerden buldun yardımcı olursan sevinirim

• Merhaba dostlarım ben de bir yerden başlamalıyım diye düşünüyorum. opel kadet şanzımanı almayı düşünüyorum ama vites değişimlerinde ne yapmalıyım kuru kavrama mı baskı sistemimi bilmediğim için pek çakamadım.

şasedenin altına önüne ve arkasına 60x40 u demir yapsam vurmala karşı darbe emermi?
    yada 40x40 yada 40x30 otuz prfil yapsam nekadar dahanıklı olur?
  • bizde başladık şaseye ,hadi hayırlısı.

Yapmak istediğimiz iki kişilik bir UTV.

Şuan için kullanmayı düşündüğüm 125CC Scooter Motoru,Diferansiyel olmayacak.

https://store.donanimhaber.com/a6/c7/28/a6c72871654773ec5de2f11db0483928.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/1e/d6/68/1ed6687a73133f917a14794a6f8719f7.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/cf/8e/0e/cf8e0e8364659bc8d2a705a54ab73665.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/99/ab/7a/99ab7aa375ced746681da1cd4ed75d43.jpg go-kart yapalım
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: jedemir

bizde başladık şaseye ,hadi hayırlısı.

Yapmak istediğimiz iki kişilik bir UTV.

Şuan için kullanmayı düşündüğüm 125CC Scooter Motoru,Diferansiyel olmayacak.

https://store.donanimhaber.com/a6/c7/28/a6c72871654773ec5de2f11db0483928.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/1e/d6/68/1ed6687a73133f917a14794a6f8719f7.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/cf/8e/0e/cf8e0e8364659bc8d2a705a54ab73665.jpg go-kart yapalımhttps://store.donanimhaber.com/99/ab/7a/99ab7aa375ced746681da1cd4ed75d43.jpg go-kart yapalım
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

Hocam koltuklar çok yüksek değilmi ?

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.