Şimdi Ara

go-kart yapalım (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Slm bende buggy jant lastik arıyorum bunlar gayet güzel ve uygun kaç jant peki nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokart motoru lazım nerden buluruz hazır alıp koymak istiyorum

• A
     go-kart yapalım

• Arkadaşlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım

• arkadaşlar ben bir kez daha hatırlatmak istedim site site dolaşıp plan aramayın

Go KART Planı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_84032712/tm.htm

burda hazır bulunmuşu var

• Resim
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• R

• R
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

• ATV & UTV yapanlar için kaçırılmayacak fırsat bu fiyatlar gerçekten kaçmaz.. bütün motorlar ALLAH 'a şükür satıldı, sadece 2 motor kaldı...

SUBARU EH64-21HP (yatay şaft)-(hava soğutmalı)-(benzinli) - 1800.TL son motor
    LOMBARDINI 15LD225 4,8HP (yatay şaft)-(hava soğutmalı)-(diesel) - 1800.TL son motor
  • S alyküm abilerim bende mondial scooter var onun motorunu go kart ta kullana bilirmiyiz allah rızası için bi yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akınco go kart sporu hakkında merak ettiğim bir kaç şey var size ulaşabiliceğim bir adres var mı mail yada facebook gibi
    @AKINCO
  • yasinyaramis19 Y kullanıcısına yanıt
    Benzin koydumu çalışsın uçak bile olur sen yeterki yapıcsm de

• S.a arkadaşlar bende bu hazirana kadar gokart yapmam gerekiyor okul projesi için lazım yardım ederseniz sevinirim birde şase için ölçü lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.13

S.a arkadaşlar bende bu hazirana kadar gokart yapmam gerekiyor okul projesi için lazım yardım ederseniz sevinirim birde şase için ölçü lazım

Buyur şase planı. Ölçüler MM cinsindendir
    http://www.kartbuilding.net/racingkart/Free_Racing_Kart_Plans_PDF/Main_Kart_Complete_03_Chassis.pdf

Geri kalan parçalarında teknik çizimleri aynı sitede var. Orjinal ölçülerinde racing kart... özel yapım olmasından iyidir okul projesi için

Bu resmini attığım kartingden yapmayı planlıyorum bende. 25 mm dış çapında boru gerekiyor. Et kalınlığı 2-3 mm olmalı birde borunun

• Eywallah saner kardeşim yardımcı olduğun için tskler

• S alykum abiler ben go kart yapmaya başlı yorumda aklıma takılan bi soru var bu scooter frenleri olurmu go kart a olursa. Peki pedalla nasıl çevirriz

• S alykum abiler ben go kart yapmaya başlı yorumda aklıma takılan bi soru var bu scooter frenleri olurmu go kart a olursa. Peki pedalla nasıl çevirriz

• Buggy projem var benimde. Parçaları nereden temin edebilirim ? Mesela ön tekerlerin milleri.. Bulamadım hiçbiryerde.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCO

Selam arkadaşlar.Öncelikle nasıl bir gokart yapacaksınız? Yol tipi mi yoksa offroad mu?Benim size tavsiyem
    offroad yapın ki binmek için mekan aramayın.Ben gokart projemi yeni bitirdim ve keyfini sürüyorum.İşe başladığımda aynen sizin gibi neyi nerden bulacağımı bilmiyordum ama şu an size her konuda yardımcı olabilecek bilgiyi edindim.Motor, lastik,fren,dişli,amortisör v.s. Yardım isterseniz mennuniyetle fırsat buldukça yazarım.Başarılar ...

go-kart yapalım

kardeşim bilmiyorum hala forumdamısın ama.. bir kaç sorum olucak size..

• Abi cim ön milleri cıvata kaynatıp kendin yapcan resim leri vardı ama bitürlü yükleyemedim..

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.