Şimdi Ara

go-kart yapalım (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.353.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektirikli bisiklet motorları çok pahalı geliyor bana 150-200 tl 250watt lık bi motora verilmez hemde 2. el.
    matkap motorları çok daha ucuz bulunabilir ve devri çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazix -- 29 Ocak 2014; 20:01:36 >
  • niyazix senin matkap motoru olayı yaş maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bunu anlatmaya calisyom bende ayrica matkap motoruyla 65 km imkansiz o video daki adamin kullandgi guclu dc motor matkap.motoru degil galica rc araclarda kullanilanlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egexx E kullanıcısına yanıt
    quote:

Merhaba. Öncelikle aramıza hoş geldin. Bende yazın buggy yapacağım. malzemeleri , şasesi ve daha çok ayrıntı için EMRE BOZKURT abimizin yaptığı buggy i incele bence .. Şehsen ben inceledim gerekli olan herşeyi ondan öğrendim Kolay Gelsin
  • Neyse ya ben şaseyi hazırlıyım direksiyon, arka taraf tekerlekler fln motor bağlamıyım gidip 1 tane alacağım bu motorlardan ölçü aletlerim var saten ne kadar güç ürettiğine bakacağım watt olarak eğer yeterli bir güç alırsam elektirik motoru koyarım baktım yetersiz geliyor benzin motorum saten hazır yada 1 adet benzinli 1 adette ufak elektrikli yaparım

bu go kartı ı düz yolda ilerletmek için ortalama kaç watt gücünde motor lazım bazı elektirikli bisikletler 250watt kullanıyor banada yetermi 250 watt ?

• niyazix N kullanıcısına yanıt
    250 watt motorla sadece hareket ettirebilirsin guclu olmasini istyrsan 1000 watt bi motor ve surucu karti kullanacan 24 volt ya da 48 vokt civari oluyor o motorlar buna gorede aku alacan bya masrafli iş

• Demekki biraz daha araştırmam lazım

kafadan hesaplasam 4 tane motor 15*4=60tl

4 adet 12 volt kuru akü 35*4=140 tl

Dc motor hız kontrol devresi :100tl

toplam:300TL yapar biraz tuzlu bir iş ama en azından kafan rahat olcak neyse ben benzin motorluya göre ayarlıyım arabamı elektirikliye sonra bakarız
  • muhammed98emin M kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim
  • slm kardes akulu arac yapman ıcın o kepıpmanları alman lazım sen nasıl bır arac yapacagını bıl ve bana soyle elımde dc motorlar var devrelerıyle
    24 36 volt ıle calısıyor devreler 1000 wat gucunde 500 wat motorlar var ıstersen resımde eklerım ok
  • by_mucit B kullanıcısına yanıt
    ihtiyaci olan arkadaslarimizin faydalanmasi ve fikir sahibi olmasi icin rica etsem fotolarini ekleyebilirmisiniz

• by_mucit B kullanıcısına yanıt
    500 watt gücündeki motorun bide ona uygun devrenin resimlerini koyabilirmisiniz? Bide motor ile devreyi ne kadara veriyorsunuz veya tek motoru devreyi bende ayarlıyabilirim
  • egexx E kullanıcısına yanıt
    eğer yardım edebildiysem sevindim
    kardeş ben asansör cüyüm benim tavsiyem 24v la çalışan otomatik kapı motorları var onlar çok sağlam ve devirli oluyorlar
  • abdulkerim61 A kullanıcısına yanıt
    Evet aslında iş görür sadece ucuzunu bulmak lazım 2. el bi yerden nerelerde bulabiliriz 2. el ucuz hurdacı vb yerlerde varmıdır ?

burda buldum 1 tane ama baya bi pahalı

Sana tavsiyem aracını yap.Anladığım kadarıyla elindeki motorlarla birşeyler yapmaya çalışıyorsun. Yapacağın aracı mümkün olduğunca hafif ve ince tekerli yap.Elindeki motorları kullanarak yapabilir ve randıman alırsan ne alaa,olmaz ise yeni arayışlara ozaman girersin,hem artık hepimizden daha tecrübeli hale gelmiş olursun.
    Motorları dikine yerleştirirsen daha kolay olur.
     go-kart yapalım
  • yolanprana Y kullanıcısına yanıt
    Sizin gösterdiğiniz şekilde her motorun ucuna dişli koyulması gerekir ama benim dediğim sistemde motorların billerini kablo klemensi veya başka birşeyle birleştirerek tek dişli ile daha mantıklı değilmi ?
     go-kart yapalım
  • Herkese Merhaba
    5 kişiyi taşıyabilecek ve 80-90 KM'ye çıkabilecek bir araç yapmak istiyorum.Kaç hplik ve hacimlik bir motor gerekir?Arabanın kendi ağırlığını olabildiğince hafif ama sağlam yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 1 Şubat 2014; 14:00:53 >
  • buna göre kavramalı dişli nasıl olur veya dişliyle nasıl hareket werebiliriz bide sizden yorum alalım arkadaşlar
     go-kart yapalım
  • karakura006 K kullanıcısına yanıt
    dewamı da bunlar
     go-kart yapalım go-kart yapalım

• 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.