Şimdi Ara

go-kart yapalım (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kendi kendime çizimin yaptıgım aracı sizlerele paylaşmak istedim ölçülerinide vereceğim hata veya eksik bir yeri varmı sizce şase olarak

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• araç iki kişiliktir yani ben öyle planladım autocad de çizimini yaptım üzerinde kullanacağım motor 250cc jawa motoru bu aracı yürütürmü performans olarak kaldırır mı? aracın şasesini 30X30X2 mm kutu profilden yapmayı planlıyorum sizce bu şase iş görür mü bu motorla eleştirilerinizi bekliyorum :)
  • selam arkadaşlar
    sonunda kar yağdı
    karda aracı test etme imkanı buldum
    dönüşler karda daha rahat oldu ama
    denemek için palete taktığım kestamit pabuçlar
    yeri kavramada sorun çıkardı
    onları eski demir pabuçlarla değiştirmem daha iyi
    olacak
    veya bir demir bir kestamit nasıl olur sizce
    değişik fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanbenli

arkadaşlar kendi kendime çizimin yaptıgım aracı sizlerele paylaşmak istedim ölçülerinide vereceğim hata veya eksik bir yeri varmı sizce şase olarak

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

güzel çizim kardeşim ama ek sik var gibime geldi motor ve arka aks nerde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ixir111

selam arkadaşlar
    sonunda kar yağdı
    olacak

http://www.youtube.com/watch?v=ZKzY0OaCaj0&feature=plcp&context=C34c1165UDOEgsToPDskLQZQcy3SqY95y6p7tyEz8W

abi hep güç gösterdin birazda sürat videolarını ceksek yold nekadar performas yağıyor palatler sorun cıkarıyomu felan

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik53

quote:

arkadaşlar kendi kendime çizimin yaptıgım aracı sizlerele paylaşmak istedim ölçülerinide vereceğim hata veya eksik bir yeri varmı sizce şase olarak

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

arka kısmı daha çizmedim muravey bir diferasniyel bulursam onuda gerçekleştireceğim diferansiyel ölüçülerini bilmediğim ve bu diferansiyeli bulup bulamayacağımı bilmeğim için arka kıma hiç girmedim kesin bir karar verğim zmn motor zincir ve kavrama kısmınıda 3d olarak çizip göreceğim teşekkürler yorumun için kardeş

• quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

arka kısmı daha çizmedim muravey bir diferasniyel bulursam onuda gerçekleştireceğim diferansiyel ölüçülerini bilmediğim ve bu diferansiyeli bulup bulamayacağımı bilmeğim için arka kıma hiç girmedim kesin bir karar verğim zmn motor zincir ve kavrama kısmınıda 3d olarak çizip göreceğim teşekkürler yorumun için kardeş

iyi güzel ama hareket olacakmı o önemli mekanikalda olur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ixir111

selam arkadaşlar
    sonunda kar yağdı
    olacak

http://www.youtube.com/watch?v=ZKzY0OaCaj0&feature=plcp&context=C34c1165UDOEgsToPDskLQZQcy3SqY95y6p7tyEz8W

abi hep güç gösterdin birazda sürat videolarını ceksek yold nekadar performas yağıyor palatler sorun cıkarıyomu felan

hız en fazla 14,4 km olur teorik olarak
    çünkü geçen motor devrini ölçtüm son gazda 3200 rpm
    son gazda 3200 devirde pompa hidromotor redüktör hesaplarıma göre 14,4 km yapar
    ama ben en son gazı 2750 devre ayarladım ozaman da 12,4 km yapar
    ama bunlar teorik
    10 km hız yapar heralde bana hız lazı değil zaten
    engebeli arazide hız gerekmiyor
    hızlı gidebilmek için değişik hidromotor lazım
    birde vitesli redüktör olsa süper olur ama bulamadım
    olsada heralde çok pahalıdır

• herkese kolay gelsin benim buggy nin elektrik tesisatı daha önce derme çatma çekmişler ben onları söktüm hertarafı bantlı idi bantları söktüm falan şimdide sıfır scooter elektrik tesisatı aldımonu bağlıyacam ancak montaj şemasını bulamadım sizlerde bu montaj şeması varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsarı -- 12 Ocak 2012; 1:48:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

anlayamadım söylediğim şeyi kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

benim sorduğum sizden yardım istediğim konular aracın ölçüleri sizce araç ölçüleri uygun mu 250 cc lik motor bu araçta iş görür mü bu gibi konuları yada aracın eksiklerini sordum şase olarak ne gibi takviyeler yapabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

benim sorduğum sizden yardım istediğim konular aracın ölçüleri sizce araç ölçüleri uygun mu 250 cc lik motor bu araçta iş görür mü bu gibi konuları yada aracın eksiklerini sordum şase olarak ne gibi takviyeler yapabilirim

olurya neden olmasın önemli olan nerde kulanıcan düzyoldamı yoksa rampadamı önemimli olan o dur

• karda tırmanış testi
    paletlerdeki kestamit pabuçlar işi bozuyor yeri
    tutamıyor
    yine eski demir pabuçları takmak gerekecek gibi

• Arkadaşlar elimde buggy veya güçlü bir go kart yapmak için motor vardır. motor dodge yapımı 4 silindirli 30 beygir gücündedir hava soğutmalı boxser motordur.motor sıfırdır kendim buggy yapmak için almıştım fakat başka işlerim olduğu için uğraşamadım.Motorun volanına 126 fiat bis baskı balatısı bağladım.yani istenilirse bis şanzuman ve defransiyel kullanılabilir.teker mafsalları için fiat şahinin mafsallarından aldım.şimdi bunları hepsini satıyorum.4cyc motor baskı balata bis defransiyel ve mafsalar var adetini bilmiyorum gakat 15 civarında olsa gerek. iletişim için 05325032857 adım yiğit ankaradayım.
  • arkadaşlar yaa kimse yaptığı buggy veya kartarı paylaşmıyor
  • Arkadaşlar elimde buggy veya güçlü bir go kart yapmak için motor vardır. motor dodge yapımı 4 silindirli 30 beygir gücündedir hava soğutmalı boxser motordur.motor sıfırdır kendim buggy yapmak için almıştım fakat başka işlerim olduğu için uğraşamadım.Motorun volanına 126 fiat bis baskı balatısı bağladım.yani istenilirse bis şanzuman ve defransiyel kullanılabilir.teker mafsalları için fiat şahinin mafsallarından aldım.şimdi bunları hepsini satıyorum.4cyc motor baskı balata bis defransiyel ve mafsalar var adetini bilmiyorum gakat 15 civarında olsa gerek. iletişim için 05325032857 adım yiğit ankaradayım.
  • arkadaşlar yapacağım buggye teker olarak motor tekeri taksam sizce olur mu jawa motorun lastiklerini elimde 4 adet var da kullanabilirmiyim sizce eğer kullanamazsam önerebileceğiniz bir lastik var mı jantlarıyla birlikte ne kadar tutar acaba
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bir go kart yapmak istiyorum.gokartım resimdeki olucak.kendim çizdim.motor olarak 100 cc cup 9hp yarı otomatik 4 vites motor kullansam yeterli olurmu? Saygılar..

• quote:

arkadaşlar yapacağım buggye teker olarak motor tekeri taksam sizce olur mu jawa motorun lastiklerini elimde 4 adet var da kullanabilirmiyim sizce eğer kullanamazsam önerebileceğiniz bir lastik var mı jantlarıyla birlikte ne kadar tutar acaba

Tekerlek olarak çapa makinelerinin tekerleklerini kullanabilirsin.Birde agromak ve tekzenden alabilrsin.1 tane Lastik cantla birlikte 150 tl'ydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalee

quote:

arkadaşlar yapacağım buggye teker olarak motor tekeri taksam sizce olur mu jawa motorun lastiklerini elimde 4 adet var da kullanabilirmiyim sizce eğer kullanamazsam önerebileceğiniz bir lastik var mı jantlarıyla birlikte ne kadar tutar acaba

Tekerlek olarak çapa makinelerinin tekerleklerini kullanabilirsin.Birde agromak ve tekzenden alabilrsin.1 tane Lastik cantla birlikte 150 tl'ydi.

tonyalee kardes yukarıda şase çizimi yapmıştım daha doğrusu yaptığıum çizimi paylaşmıştım :) sence şase nasıl yani olabilecek bişieymi ölçülerini vermiştim iki kişilik bir buggy için idealmi ne gibi değişiklikler yapabilirim birde tavsiye edebileceğin bir lastik ölçülü varmı örneğin kaç inç jant lastik genişlik yükseklik falan senden başka yardımcı olan arkadaş da yok şimdiye kadar ilgilendiğin için teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.