Şimdi Ara

go-kart yapalım (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar çalışmaları izledimde mükemmel valla insanı bir heyecan sarıyor yapma istegi geliyor bende yapmayı düsünüyorum ama göründügü kadar kolay olmadıgını bılıyorum bişey sorcam bu ön takım olayı tofaş kuş serısınkı olur gibime geliyor ne dersınız olurmu acaba bide köy yollarında falan kullanırken trafik bişey dermi acaba baglanma riski varmıdır yoksa go kartlar için bir belge plan proje falan çizdirebilirmiyiz saygılar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramço_37

slm arkadaşlar çalışmaları izledimde mükemmel valla insanı bir heyecan sarıyor yapma istegi geliyor bende yapmayı düsünüyorum ama göründügü kadar kolay olmadıgını bılıyorum bişey sorcam bu ön takım olayı tofaş kuş serısınkı olur gibime geliyor ne dersınız olurmu acaba bide köy yollarında falan kullanırken trafik bişey dermi acaba baglanma riski varmıdır yoksa go kartlar için bir belge plan proje falan çizdirebilirmiyiz saygılar arkadaşlar

Köy yollarında genelde Jandarma durduğu için izin vermezler. Ruhsat alınamıyor bu araçlara. Dağda bayırda ormanda kullanabilirsiniz. Yola çıkmadıkça da köyde tarla yollarında kullanabilirsiniz. Direksiyon kuş serisininkiler olur ama rotların uzunluklarını filan azaltmanız gerekir. Nihayetinde sizin yapacağınız araba daha dar olacak tofaştan.

• teşekkür ederim arkadaşım konumu cevapladığın için bir soru daha sorcam ben bugun işe baslayacagım sizden acil cevap bekliyorum ( 1 eylül 2011 ) ben istanbul arnavut köyde oturuyorum bızım buralar köy yeri olmasına rağmen polis bakıyor neyse konuya gelelim bu aracın uzunluk ve genişlik olarak standat bir ölcüsü nedir araç tek kişilik olacak kullanım amacıda bizim burada ormanlık alan çok olduğu için kışın mantar toplama ve balık tutmak için kullanılacak
  • tofaşım direksion sıstemını kullan kus serısının 60 tl dıreksıyon kutusu ben aldım yapmaya başladım bile

• arkadaşlar bundan komple lastik + jant

satabilecek varsa benimle iletişime geçebilirmi?

webmaster_mumin@hotmail.com

uygun fiyattan.
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşım konumu cevapladığın için bir soru daha sorcam ben bugun işe baslayacagım sizden acil cevap bekliyorum ( 1 eylül 2011 ) ben istanbul arnavut köyde oturuyorum bızım buralar köy yeri olmasına rağmen polis bakıyor neyse konuya gelelim bu aracın uzunluk ve genişlik olarak standat bir ölcüsü nedir araç tek kişilik olacak kullanım amacıda bizim burada ormanlık alan çok olduğu için kışın mantar toplama ve balık tutmak için kullanılacak

Kullanım amacınıza göre değişir uzunluk ve genişliği. Sonuçta ormanlık alanda kullanacaksanız çok dar olmaması gerekir devrilmemesi için. Onun dışında altının çarpmaması için de en uygun uzunlukta olmalı aks aralığı. Bence internetten biraz araştırın. Birçok model bulacaksınız eminim.

• Bende 1-2 haftadır go kart yapmayı planlıyorum.İzmir'de yaşıyorum yedek parça açısından sıkıntı çekmem ancak tekniksel anlamda yardıma ihtiyacım olucaktır.Yapmak istediğim go kart yere çok da yakın olmayan ve takla atmayacak 60-70 km hız bnm için idealdir 9.5 hp bi motor ayarlarım.Kullanacağım alanlar genelde hep düzgün yollar ... Yardımcı olabilecek arkadaşlar , abiler veya kardeşler var mı ?
  • var diyelim varolsun. İstediğini sor.
  • kafamda yapmayı planladığım bir araç var size göstersem hangi bölümde hangi parçayı kullanmam gerektiğin yani seçim anlamında parçaların birbirinin iyi desteklemesi olayında bana yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srilanka92 -- 4 Eylül 2011; 18:48:38 >
  • olmaya çalışırız
  • http://a1109.hizliresim.com/11/9/4/14483.jpg adres bu usta buyur yapmak istediğim bunun tamamen aynısı parçaları kolayca bulabilirim sıkıntı yok o konuda ama tekniksel yardım lazım dediğim gibi ... Sen de bir göz atarsan araca sevinirim tutarsız konuşmak gibi olmasın ama basit sistemli bir araca benziyor :)
  • öne fren koyacak mısın difransiyelli mi olacak atötlyen var mı nerde yapmayı düşünüyorsun. Bütçen ne kadar :D
  • öne fren koycam moosiklet motoruyla yapcam vitesli daha kolay deniliyor resimdekiyle aynı sistemi kullanmak istiyorum bütçe problem değil araştırdım.süspansiyonda koyucam diğer türlü kırılma olabiliyormuş parça konusundsa sıkıntı çekmem makine müh. tanıdık var onun atölyesi var ama biraz yaşlı artık bu konulara uzak kalmış yardımınız olursa sevinirim.
  • difransel koyacağım fren pedalı koyucam ön tarafa resimdeki araç tam olarak istediğim araç yanlız ben ona 9 hp li bi motor koymayı düşünüyorum tek fark bu.
  • istersen bende 125 cc lik 10.5 hp civarı motor var çalışır durumda 10 gün önce falan çalıştırdım.
  • bu lastik konusun takıldım nereden bulabılırım el arabası tekerlerıne baktım havalı olanlara 5 para etmez işe yaramaz eger tavsıye edecegınız bır sıte varsa yardımcı olurmusunuz en son ihtimal sukutur motorsiklet tekerı kullancam yolda giderken yalpalama falan yaparmı acaba motor olarakta jawa ceylan motoru buldum 4 vitesli onu düsünüyorum nede olsa şanzuman sorunu yok hepsi motorla bitişik

• motorsiklet motorlarının hepsinde şanzıman kavrama vs birleşiktir. Skuterlerdede konvertör. Vardır bendeki 125cc lik motorda 4 ileri vites.
  • Size özelden mesaj attım . Sayın "altnkrtl" bakarsanız sevinirim.
  • quote:

bu lastik konusun takıldım nereden bulabılırım el arabası tekerlerıne baktım havalı olanlara 5 para etmez işe yaramaz eger tavsıye edecegınız bır sıte varsa yardımcı olurmusunuz en son ihtimal sukutur motorsiklet tekerı kullancam yolda giderken yalpalama falan yaparmı acaba motor olarakta jawa ceylan motoru buldum 4 vitesli onu düsünüyorum nede olsa şanzuman sorunu yok hepsi motorla bitişik

Sayın Ramço-37;

Aşşağıdaki siteleri incelemende fayda var, istediğin lastiği bulabilirsin.

www.motorturklastik.com

www.atvlastik.com

www.konar.com.tr
    Konar Otomotiv
    http://www.konar.com.tr

Çalışmalarında başarılar.

• @srilanka mesaj yok gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.